d-cat susilusio variklio tarskejima

Pradėjo rumin, Vasaris 09, 2012, 21:38:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

rumin

Sveiki,

Permeciau visas temas ir neradau kazko panasaus.

D-cat varikliukas pilnai uzsiles staigiai spaudziant akseleratoriaus pedala girdisi tarskesis is varyklio, kazkur nuo 1800 iki 2100 apsuku. Jei is leto gazuoji jokio garso nera. Kol variklis saltas taipogi jokio garso nera.

Kuriasi per salcius gerai, tepalo nevalgo, viskas kaip ir gerai, nusiskundimu varikliui kaip ir netureciau, bet va neduoda ramybes tas garsas. Gal kas susidure su tokia situacija.
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

Bemsas

aviko

Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

rumin

Citataarunaskeras parašė:
Pabandyk cia paskaityti, gal tos pacios bedos
http://www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=136&thread_id=2372

Skaiciau sita posta, cia beda saltam varikliui. Pas mane atvirksciai, tarskesis pilnai uzsilus varikliui ir stipriai gazuojant.
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

arunaskeras

Citatarumin parašė:
Citataarunaskeras parašė:
Pabandyk cia paskaityti, gal tos pacios bedos
http://www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=136&thread_id=2372

Skaiciau sita posta, cia beda saltam varikliui. Pas mane atvirksciai, tarskesis pilnai uzsilus varikliui ir stipriai gazuojant.
Gal tada grandine pradejo barsketi nes ji irgi yra keiciama prie 300 tukst
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Venza

O cia toks astrus garsas atsirado per salcius ar ir siltesniu oru buvo?As pastebejau,kad per didelius salcius dyzeliniai varikliai labiau tarska.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Tul1s

Pas mane lygiai tokia pati bėda, buvo prasovus viena tarpinė man , ir dar keleta problemu tai reikėjo varikli visa taisyt , ir po to taip pat atsirado keistas garsas variklyje jam susilus beweik iki darbinės , taciau man tas garsas yra kazkur ties 1500 riba ir kol turbina nepradeda pusti. Jei kas zino bėdas pasireiskit , bet as vistiek varysiu pas ta meistra nes kaip ir "garantija" gavau , o cia prasidedas nesamones.... Jei ka pranesiu kur beda

siigiis

CitataTul1s parašė:
Pas mane lygiai tokia pati bėda, buvo prasovus viena tarpinė man , ir dar keleta problemu tai reikėjo varikli visa taisyt , ir po to taip pat atsirado keistas garsas variklyje jam susilus beweik iki darbinės , taciau man tas garsas yra kazkur ties 1500 riba ir kol turbina nepradeda pusti. Jei kas zino bėdas pasireiskit , bet as vistiek varysiu pas ta meistra nes kaip ir "garantija" gavau , o cia prasidedas nesamones.... Jei ka pranesiu kur beda

jei ka suzinosi tai parasyk... .pas mane ir tas garsas yra kazkur ties 1500 apsuku...

siigiis

na kaip ir radau kur ta beda. Esant toms apsukoms girdisi oro filtro dezes drebejimas. nezinau kodel butent ant tokiu apsuku didziausias tas drebejimas yra ir jis pradeda girdetis bet pas mane dreba ji. Man ir tvarke tarpine ir eme varikli lauk tai gal gerai ji jau neprisitaiso antra karta arba nekaip tau ir man ji prisitaise, gal kokio varsciuko neprisuko gerai..

Liutukas

Citatasiigiis parašė:
na kaip ir radau kur ta beda. Esant toms apsukoms girdisi oro filtro dezes drebejimas. nezinau kodel butent ant tokiu apsuku didziausias tas drebejimas yra ir jis pradeda girdetis bet pas mane dreba ji. Man ir tvarke tarpine ir eme varikli lauk tai gal gerai ji jau neprisitaiso antra karta arba nekaip tau ir man ji prisitaise, gal kokio varsciuko neprisuko gerai..
Kazkiurioje temoje ir as buvau rases apie ta beda :) ten paralonas issitrina ir pradeda vibruoti. Man prie 1700 labiausiai drebedavo. Susukau su medvarsciu ir pasalinis garsas dingo.

siigiis

kai atsils orai reiks ir man pasiziuret kazka :)