Nusidevejusi begiu svirtis ( Avensis 2007m. pavaru riciagas)

Pradėjo hugg666, Sausis 31, 2012, 18:58:56 PM

« ankstesnis - sekantis »

laurysas

kiek klausinejau srotuose bent jau corollos bumbulo kaina 150 lt, ir visi gieda  kaip susitare vienoda kainą, nors kazkada dcat avensiui pavyko nupirkt idealų uz 20lt.

Bet klausimas butu kitoks, gal kas detaliai galit papasakot, kaip namu salygomis persidazyti ta plastmasine bumbulo virsutine dalį, kokie dazai grunai, koks svitrinis ir pan?

Bemsas

Citatalaurysas parašė:
kiek klausinejau srotuose bent jau corollos bumbulo kaina 150 lt, ir visi gieda  kaip susitare vienoda kainą, nors kazkada dcat avensiui pavyko nupirkt idealų uz 20lt.

Bet klausimas butu kitoks, gal kas detaliai galit papasakot, kaip namu salygomis persidazyti ta plastmasine bumbulo virsutine dalį, kokie dazai grunai, koks svitrinis ir pan?

Viskas kaip ir paprastam dazymui, tik gruntas reikalingas specialiai plasmasem skirtas. Nes kitaip nusilups viskas gana greitai.

kurmis

neisejo man tie dazymai tai priklijavau oda ant jo. Man grazu,visa juoda svirtis gavos be blizguciu

ciukcia8

Pas mane ir buvo apsitrinus, tai paėmiau apšveičiau, radau kažkokių bronzinių dažų (senų), nudažiau vieną kart, palikau džiūti. Po kelių valandų pažiūriu, lyg apdžiuvę, nupučiau antrą kart. Tą pačią procedurą pakartojau dar po kelių valandų. Labai sunkiai džiuvo dažai tai palikau katilinėj ant katilo šiltai. Po poros dienų sakau reik uždėt atgal, dažai lyg buvo sudžiuvę. Uždėjau po kelių bėgių perjungimo liko pirštų anspaudai ant bronzinės plastmasės.:(Supykau, nusiėmiau, vėl nušveičiau, nusipirkau normalių sidabrinių dažų (pagal mašinos spalvą), vėl nupučiau, visks normaliai. Tik neliko numerėlių, nes per daug buvo pripūsta bronzinių dažų. :D

Magirus

Citatakurmis parašė:
neisejo man tie dazymai tai priklijavau oda ant jo. Man grazu,visa juoda svirtis gavos be blizguciu
kurmis, kai susitiksim varzybose nepamirsk pasigirti - apziuresim, ivertinsim, uzsakysim :)

UfO

Aš savąją nusitrynusią bėgių svirties plastmasę nupurškiau ratlankių dažų likučiais ir laku. Tuo pačiu, kad neatrodytų skirtingai, ir rankinio stabdžio mygtuką nupurškiau. Rezultatas po daugiau nei pusės metų eksploatacijos:

http://imageshack.us/f/266/begiusvirtis.jpg

ciukcia8

CitataSaulius SSS parašė:
gal kam reikia? http://www.ebay.co.uk/itm/Toyota-replacement-gear-nob-top-5-6-manual-auris-avensis-verso-yaris-/261183606368?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3ccfc18e60#
Man reikia, bet ar tinka avensiui, nes antra puse kazkokia lyg netokia ner kur varztui isukt

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

arytis

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Venza

Citataarytis parašė:
O prie foto, tai 20lt parasyta :D
Kai parduodi pigiai ar dovanoji,tai niekam nafig nereikia :( .Reiks uz koki 100lt pasiulyt,tai Autopliuse staigiai iseis :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

MND

sumasciau keisti avensiui GEAR KNOB COVER (begiu perjungimo svirties sijona), kaip jis ten keiciasi gyvaciokas?