Nesikuria auto

Pradėjo ekofin, Vasaris 01, 2012, 19:37:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Jei nebuciau skaites apie granatu problema, jau buciau i servisa vares. Bet kazkaip keista, kad abi traska, jos gi negali vienu metu sugesti :) Lauksim atsilimu, nes garsai tikrai nelabai malonus.

Andriusa321

va idomu su tuo eteriu, kaip gi ten jis gadina ar negadina variklio nes parasyta: padeda lengviau uzvesti benzininius, dizelinius ir dvitakcius variklius tinka lengviesiems sunkvezimiams, traktoriams ir autobusams tai vadinasi kas tinka tai gali buti kad nelabai sveika:)
beje vakar pas drauga buvau servisiuke tai jo tevukas rekomendavo kazkoki prieda i dyzeli uzsipilti, puse buteliuko bakui, tai sake padeda per tokius orus, bet man kol lengvai kuriasi tikrai tokiu alternatyvu neieskosiu, o pas zmona siandien issiaiskinau del ko sunkiau kuriasi, tepaliukius reiktu pakeisti nes starteris neprasuka, suvalkiete vedziau tai dabar like keli tukst iki keitimo tai nekeiciu ir kankinuosi ryte prie salciu
:)

LTUaudrius

Traskejo granatos, tai siandien vaziavau i serviza ir isvale senaji tepala pacioje granatoje ir pakeite nauju. Kol kas siandien netraska, bet ziuresiu kaip bus po nakties. Senas tepalas buvo sustinges, toks kaip plastelinas.

GALLANT

Ir taip dar visa savaite :(

S_Kulikauskas

previs

Joo, dabar turbūt reiks ne tik žiemini kura pilti, bet ir granatų tepala į žiemini keisti :D
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Tuziukas

pinokis

na pas mane susukus vaira taipat sugirgzdedavo bet ne granatu balsas. granatos tai trada o cia toks jausmas kaip liestu kur nors. sniegus buvau isvales tai dingo sendien vel atsirado. reiks zmona sodint ant  amortizatoriu kad pasiklausytu :D .

Domugi

ekofin informuok ka servisas tau nustate.
Pas mane lygiai tokia pati problema. Softo perrasymas nepadejo. Diagnostika padare itaria kad kuro siurblio slegio matuoklis dirba ne taip kaip reikia, sako slegio kreive piesia ne taip kaip turetu. Nepakankamai slegio sudaro uzkurinejant saltu metu todel pradziai pagriebia o paskui suk kiek nori. Naujo kaina 750 lt, tai dabar svarstau ar keist ar palaukt atsilimo :) nes ne 100 proc isitikines kad beda jame yra.
Bet kuriant is kokio ketvirto karto sukant ir paspaudinejant gaza uzsiveda, paskui dirba tolygiai ir kuriasi kai pasyla labai gerai.

GIEDRIUSS1975

Labas visiems.kai salciai ateina tai zinau,kad neiseis uzkurti masinos.2002mavensis.pries metus keistos zvakes,dabar pakeiciau akoma ir visvien prie-12 vos ,vos.Dabar kai tokie salciai -20ir daugiau tai net neinu prie masinos.negi tik mano masina taip :oziuojasi?:(:(

mutaboras

ar galima bandyt uztempt su trosu??? nes  su laidais neuzkuriu :( aisku laidai prasti is seniu uz 15 lt..

mutaboras

please parasykit ar galima tempt, nes labai reikia masina uzkurt o nezinau ar nepakenksiu tampydamas :)
aciu

muncis

Man atrodo nieko blogo nenutiks, svarbiausiai viska daryti svelniai, netampyti agresyviai ir su sankaba atsargiau elgtis ;)
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

GALLANT

Geriau nusipirk gerus laidus, nei tempk, tempiant gali persokti dirzas.
Geru laidu parduotuvei nera pirkti, pas mus tai turgui, toks diedukas daro, bet ten jau garantuoti, pirkau is jo, tai laido skersmuo 30mm2, tai su uzvedimu ner bedu.

Modis

Uztempt gali, bet palaipsniui variklyje ir greiciu dezeje sustingusius tepalus reikia prasukti nuo autkstos pavaros ir svelniai atleidziant  sankaba,  pvz 4 pavara, jei neuzsikurs, tada i zemesne