oro pagalves

Pradėjo tadasd, Balandis 10, 2013, 10:42:29 AM

« ankstesnis - sekantis »

tadasd

Sveiki, vakar bevaziuojant uzsidege ir dabar pastoviai mirksi lempute su oro pagalves vaizdu. Gal kas zino, ka tai galetu reiksti, ir kaip sutvarkyti sia beda. Ar tos pagalves yra is tikruju nezinau, bet iki siol uzkurus ji visada uzgesdavo.

Bemsas

Jei mirgsi - reiskia nerimtas gedimas. Apziurek keleivio sedynes fiskes, gal svorio daviklis, dirzai. Kai surasi problema, lempute uzges.

tadasd

Sveiki, dar karta. Gal kas is klubieciu Kaune uzsiima diagnostika? Labai nervina mirksinti oro pagalviu lempute. Noreciau tai sutvarkyti(lempute isimti galiu ir pats, bet noreciau surasti problema ir ja pasalinti)

Bemsas

Diagnostika pasidaryk, surasi kame problema. Uztrunka pora minuciu ir zinai koda. Pagal koda rasi kame problema. Juk toyotai nereikia jokiu skaneriu.

Mediron

Man taip pat su airbag lempute beda. Gali buti kad po sedyne laidai. Tiketina ir kad sedynes padeties daviklis numire. Elektrikai sia problema lengvai issprendzia idedami varza ir taip apgaudami sistema.

Bemsas

Toyota airbag sistemos lepute veikia taip : Jei yra problema su oro pagalvem, ar smuginiais davikliais - lempute dega. Jei problema su dirzais, ar sedynes svorio ir kitais nelabai reiksmingais davikliais - mirgsi. Ir lygtais airbag sistema vistiek veikia, nors ir lempute dega. Nesaus tik sugedusi grandine.
Sutvarkius gedima, airbag lempute automatiskai uzges. Kiekviena karta ijungus degima, yra tikrinama srs sistema, ir automatiskai trinamos srs klaidos. Jei klaidos istrinti negalima - lempute uzsidega vel.

Gmc

Pas mane buvo daviklis po vairuotojo sedyne.

ketvirtasis

CitataMediron parašė:
Man taip pat su airbag lempute beda. Gali buti kad po sedyne laidai. Tiketina ir kad sedynes padeties daviklis numire. Elektrikai sia problema lengvai issprendzia idedami varza ir taip apgaudami sistema.
Čia jie tik savo "problemą" išsprendžia, bet ne tavo.

GALLANT

Citataketvirtasis parašė:
CitataMediron parašė:
Čia jie tik savo "problemą" išsprendžia, bet ne tavo.

O ka daryt, jei klientui 10lt yra dideli pinigai.... tai ir tenka det varzas....

tadasd

Tai va butent as ir noriu ta diagnostika padaryt. Tik nesinori i Vilniu del to vaziuot, negi Kaune nera tuo uzsiimanciu klubieciu ar ju pazistamu? Ar pavasariui atejus jau niekam ir pinigu nebereikia, juk neveltui daryt prasyciau...

GALLANT

Siauliuose nemokamai padaryciau, jei uzlektum ;)

tadasd

Tai va , kad Siauliai dar toliau nei Vilnius...