variklio barskejimas

Pradėjo pinokis, Vasaris 03, 2012, 20:00:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

Citatacorolla verso parašė:
dar nepaminejau kad staigiai uzspaudus jie nekalena, kalena kaip spaudziu gaziuka po truputi tolygiai, tas pats ir vaziuojant kaip duodu gaza palengva. kaip uzsyla viskas kaip ir normoj. masina begus 13000t.km. jai aisku prancuzijoj neatsuko lietuvoj tikrai niekas nesuko atgal.
As irgi su tuo kalenimu blaskiausi ilgai kai turejau dar senesne corrola verso. Tas pats ir su dabartine. Dabar per salcius uzsipyliau zieminio kuro, tai tas kalenimas atrodo truputi padidejas. Lygiai taip pat kai duodi gazo nebera o kai vaziuoji nesibegedamas girdisi toks nedidelis caizus tiksejimas. Bet kaip sako mano vienas pazystamas detaliu pardavejas, turbut pas tave bloga garso aparatura, kuri turi uzgozti visus pasalinius garsus:D
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

kalava

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatakalava parašė:
Citatacorolla verso parašė:
dar nepaminejau kad staigiai uzspaudus jie .,..atgal.

na, jei ne pats parsivarei arba emei is perekupu - tai tikrai bus kilometrai atsukti :-)

O pagal aprasa - tai tikrai labai panasu i purkstukus.

Ir tai yra normalu, tai ne gedimas :-)
Pagal autotojos paaiskinima, del smuginio kuro padavimo su dideliu slegiu gaunamas garsas, panasus i kalenima.
Paieskok forume, buvo tema apie putkstuku kalenima, manau atpazinsi ten pagal aprasymus. Ir nusiraminsi :-)
Man tik keista, kodel kitu gamintoju common rail tipo varikliuose nieko panasaus nesigirdi, tik pas toyotas
nu jau nesigirdi,trata kaip garvezys;)paimk kaip pavyzdi vw:)vaziavau su nuliovu vw tai toyota labai tyliai dirba:D

kaip cia teisingiau issireiskus - taip, toyotos dirba tyliau, taciau "kalenimas" tai atsiranda, tai dingsta, todel ir "kliuna" ausiai, o kitu gamintoju dirba garsiau, bet vienodai visda
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

dtinas

ex avensis ziema tarskejo labai, dabartinis d-cat tylu. Manau masinos ridoje esme...

pinokis

na rida pas mane taip pat maza nes buvo imta prancuzijoj is karto be jokiu tarpininku. toyota vairuoju tik menesi tad dar visko nezinau kaip turi dirbti. pries tai turejau sarana, tai burgzdavo kaip traktorius bet vienodai. :) ir vaziuokle byrejo vienodai kas puse metu :D

arunaskeras

Citatadtinas parašė:
ex avensis ziema tarskejo labai, dabartinis d-cat tylu. Manau masinos ridoje esme...
Ridoj tikrai ne esme nes vazineju nuo naujos. Manau gal priklauso truputi nuo kuro.Matyt tie varikliai taip turi dirbti ir cia ne gedimas.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

pinokis

aciu kolegos uz patarimus, dabar zinosiu kad taip ir turi buti ir neieskoti putej kaulo :) . jau buciau nepasitares tai buciau varikli skers pradejas bet aisku pirma diagnostika padaryciau. :)

kepure

Jaigu kam reikes 2.2d4d 100kw varikliuko yra 2vienetai:)

tomazinas

pasmane previa d4d 2.0 irgi kala irgi buvau puoles y nevilti bet rimti dedes sako vaziouk ir viskas nieko cia baisaus biski radija garsiau :)

pinokis

tai jau ir nebeimu i pakausi ir vaziuoju. ziurejau pas drauga su tokiu pat varikliu tai lygiai ta pati daro. salta kalena

siigiis

o pas mane kaip toks tarkesys atsiranda atleidus gaza.... tarkim su begiu ijungtu arteji prie sankryzos ir kartais toks tarskesys ar net drebejimas atsiranda...

Paulius070707

pas mane jokio tarskejimo nera, tiek iskart uzkurus, tiek paskui garsas variklio nesikeicia, bet nepastebiu, anksciau ant vw kokias 3 sekundes pakalendavo kompensatoriai, po to uztildavo, o cia nieko panasaus visada vienodas garsas.
Corolla verso 2.0d 85kw

zalias1

Turiu ir as bedele, ilgai neatrandu garso kilmes.
Is po kapoto kazkokios virpantis barskejimas sklinda, toks lyginant su bendru variklio garsu jis nera labai stipriai girdimas, taciau girdimas tik kai spaudziamas gazo pedalas ir masina yra greitejama, negazuojant ar palaikant ta pati greiti to garso kaip ir nera, nebent toks silpnas kad negirdimas. Garsa apibudinti sunku, toks virpejimo garsas, irasyt nelabai eina nesigirdi, o nustatyt tikslios vietos neina,  nes ant laisvu gazuojant garso nera...  Is keleivio puses garsas. Corolla benzas 1.6

slashas

Citata iš: zalias1 Įrašytas Gegužė 13, 2017, 23:22:13 PM
Turiu ir as bedele, ilgai neatrandu garso kilmes.
Is po kapoto kazkokios virpantis barskejimas sklinda, toks lyginant su bendru variklio garsu jis nera labai stipriai girdimas, taciau girdimas tik kai spaudziamas gazo pedalas ir masina yra greitejama, negazuojant ar palaikant ta pati greiti to garso kaip ir nera, nebent toks silpnas kad negirdimas. Garsa apibudinti sunku, toks virpejimo garsas, irasyt nelabai eina nesigirdi, o nustatyt tikslios vietos neina,  nes ant laisvu gazuojant garso nera...  Is keleivio puses garsas. Corolla benzas 1.6
Įsiurbimo kolektoriaus bėda, jis plastmasinis ir keliose vietose išsiluoksniuoja ir atsiranda rezonansinis toks virpesys, pas mane jis dar tik šaltam varikliui girdimas...

zalias1

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 13, 2017, 23:29:51 PM
Įsiurbimo kolektoriaus bėda, jis plastmasinis ir keliose vietose išsiluoksniuoja ir atsiranda rezonansinis toks virpesys, pas mane jis dar tik šaltam varikliui girdimas...

Tois svirpimas ar kaio ji pavadint. Irgi keleivio puseje?

slashas