variklio barskejimas

Pradėjo pinokis, Vasaris 03, 2012, 20:00:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Dar buna dirzo itempejas barska

bladas

zalias1

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 14, 2017, 09:06:15 AM
Taip, kažkas panašaus https://youtu.be/MuE1G_MNVSk

Gal panasu, labai sunku nusakyti, tik pas mane taip jo nepaklausysi, ant laisvu visai nera to garso, o tik spaudziant gazo pedala vaziuojant t.y. kai yra su ijungta pavara. Tai turbut ne tas pats ar tas pats?

slashas

Citata iš: zalias1 Įrašytas Gegužė 14, 2017, 21:55:32 PM
Gal panasu, labai sunku nusakyti, tik pas mane taip jo nepaklausysi, ant laisvu visai nera to garso, o tik spaudziant gazo pedala vaziuojant t.y. kai yra su ijungta pavara. Tai turbut ne tas pats ar tas pats?
Pas mane irgi jo nėra ant laisvų, tik važiuojant ir kai šaltas variklis ties 2800 rpm surezonuoja ;)

zalias1

Turbut ne tas pats, pas mane nesvarbu siltas saltas, nesvarbu kiek apsuku spaudi tapke ir barska kazkas  :)

slashas

Citata iš: zalias1 Įrašytas Gegužė 15, 2017, 21:28:46 PM
Turbut ne tas pats, pas mane nesvarbu siltas saltas, nesvarbu kiek apsuku spaudi tapke ir barska kazkas  :)
Tai čia jau paskutinė stadija gali būti, pažiūrėk dar trapecinio diržo įtempėją, gal jis barška ;)

Bemsas

Pas mane barskejo generatoriaus dirzo itempejo amortizatorius. Barskejimas buvo tik apkrovus motora. Jis randasi keleivio puseje. Nezinau kaip 1.6, bet corolloj 1.8 buvo darbo ji pakeisti. 1 varztas labai ilgas ir jo neimanoma istraukti, nes remiasi i kebula. Reikejo atsukineti motoro pagalves ir pripakelti motora gal 5cm (y)

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 15, 2017, 23:00:28 PM
Pas mane barskejo generatoriaus dirzo itempejo amortizatorius. Barskejimas buvo tik apkrovus motora. Jis randasi keleivio puseje. Nezinau kaip 1.6, bet corolloj 1.8 buvo darbo ji pakeisti. 1 varztas labai ilgas ir jo neimanoma istraukti, nes remiasi i kebula. Reikejo atsukineti motoro pagalves ir pripakelti motora gal 5cm (y)
Taip pat vargau ir su avensiu 2.0 benzinu keičiant jį... kažkaip nepagalvojo japonai, kad jį kažkam keisti teks :D dar jo ir kaina nemaža , nes INA atitikmens nėra, originalus irgi INA 120€ su nuolaida...

zalias1

Kaip patikrint kas is tikro barska?

slashas

Citata iš: zalias1 Įrašytas Gegužė 17, 2017, 19:45:41 PM
Kaip patikrint kas is tikro barska?
Nuimk trapecinį diržą, užsivesk ir paklausyk, tik nepersistenk, nes vandens pompa nesisuka ;)

zalias1

Tai pas mane tas garsas girdisi tik vaziuojant apkrovus varikli :)

Mants

o tai gal net ne variklis barska ?

labai baisiai juose barska stabdziai priekyje :)
pas mane barska taip, kd atrodo ratai nukris, bet va, tech vakar be pasiruosimo is pirmo kart praejo :D
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

zalias1

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 17, 2017, 20:53:23 PM
Nuimk trapecinį diržą, užsivesk ir paklausyk, tik nepersistenk, nes vandens pompa nesisuka ;)

Kiek nuvaziuosiu nuemes sita dirza?

slashas

Citata iš: zalias1 Įrašytas Birželis 04, 2017, 22:37:23 PM
Kiek nuvaziuosiu nuemes sita dirza?
Kiek akumas temps arba kaip greitai užkaisi :) plius vairuoti sunku bus, nes vairo stiprintuvo neturėsi.

zalias1

Man uzteks keliu simtu metru isgirsti ar liko garsas ar ne, nes niekaip garso kilmes nepagaunu.

Nezinau ar tai ka keicia, bet svirpejimoo daznumas nesikeicia spaudziant gaza, keiciasi tik garso intensyvumas. Kuo stipriau spaudi gaza (duodi daugiau apkrovos) tuo garsiau girdi ta pati garsa.