Rankinio lemputė mirkčioja*

Pradėjo Avens, Vasaris 04, 2012, 10:54:31 AM

« ankstesnis - sekantis »

Avens

Sveiki,
raunant iš vietos užsidegdavo rankinio lemputė. Dabar prie minuoso užsideginėja kada nori - net stabdant. Kaip SPËJU daviklis blogai veikia, nes rankinį užtraukinėjant užsidega tik pakėlus rankeną bent 1,5cm.

Kadangi mašina pradėjau statyti į parkingą, reikia naudotis proga pasitaisyti ;)
Gal kam buvo taip ir čia aiški bėda? Davikliai stovi prie rankinio? Ardosi normaliai ten prie rankinio?
Pataisykit jei klystu.
Ačiū ;)

arytis

previs

koks ten daviklis, paprasciausias jungiklis, jai gerai pamenu, o prie ko stabdžių skystis tai nežinau
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

RolisJ

Prie to, kad ir uztraukus rankini, ir trukstant stabdziu skyscio uzsidega ta pati lempute. Jei judant ir vietos ji sumirksi, tai visai realu, kad skyscio lygis beveik min.

rimvisz

garant stabdziu skyscio maza, man taip buvo :)

Dariusno

man mirksejo, truko stabdziu skyscio. mirksedavo per posukius.

previs

nu gal ir skyscio problema. kai sutvarkys Avens, tada gal visiems praneš kas buvo ;)
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Avens

Rankinį pasireguliavau, bet kol nedapyliau skysčio - gerai traukiant i kalna  vistiek užsidegdavo. Daviklis normalus.

Skysčio buvo vos mažiau vidurkio :o Dapyliau ir baigėsi bėdos.
Mano nuomone ne vien skystyje bėda buvo, bet kadangi dariau atvirksčiai - ardžiausi, o tik paskui skysčio dapyliau - lieka vietos interpretuoti :D

Dariusno

CitataAvens parašė:
Rankinį pasireguliavau, bet kol nedapyliau skysčio - gerai traukiant i kalna  vistiek užsidegdavo. Daviklis normalus.

Skysčio buvo vos mažiau vidurkio :o Dapyliau ir baigėsi bėdos.
Mano nuomone ne vien skystyje bėda buvo, bet kadangi dariau atvirksčiai - ardžiausi, o tik paskui skysčio dapyliau - lieka vietos interpretuoti :D
vistiek tu savo stumi :D

litunas

lempa mirgejo kol prisales galinis ratas nesisuko vaziuojant :D kai prasisuko kelis kart uzgeso.
teko kaladeles keistis..............
cilindriukus esat kas keite ?

egariukas1

Citatalitunas parašė:
lempa mirgejo kol prisales galinis ratas nesisuko vaziuojant :D kai prasisuko kelis kart uzgeso.
teko kaladeles keistis..............
cilindriukus esat kas keite ?
Tojotai neteko,o kam keist,kad ratas prisalo?Greiciausiai rankinio trosas stringa tokiu atveju,ne cilindriukas kaltas