salono filtro keitimas

Pradėjo DYLAS, Sausis 23, 2009, 18:13:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

DYLAS

Sveiki,

tokia problemele, keiciau oro filtra, isimti kazkaip isemiau abi dalis, o kai atgal nauja filtra reikejo ideti tai niekaip, gal kas keites salono filtra gal kazka isardyti reikia, nes niekaip, jei viena dali idedi, tai kita nelenda ir atvirksciai

dekui us atsakymus

toyota avensis 2001 D4D

Minju

Jie stovi vienas ant kito ,išpradžių reikia įkišti vieną ir jį pakelti į viršų ,ten jis fiksuojasi,o paskui įkišti apatinę dalį. Apie tai yra nemažai medžiagos forumo nuorodose,kur Manualai.Sėkmės

DYLAS

dekui pabandysiu, gal pavyks

toyota avensis 2001 D4D

trolyno

kazin kokia kai a tu filtru
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

valdasantonis

Artūras Alytus

Už itališką mokejau 50, Filtron firmos kainavo 52. Kita kartą pirksiu Filtron, nes kažkaip itališkas atrodė pigiai pagamintas. Buvo ir už 90 , jeigu neklystu champion paminėjo. Jeigu dažniau keisi manau galima ir pigesnį. Čia tik mano nuomonė.

Aurimas

Patarciau deti tik originala, skirtumas nuo situ po 50lt,  kaip diena ir naktis, oro pralaidumas visai kitoks, kokius 4-5 kartus didesnis, pats buvau nusipirkes uz 55lt, tai kai isidejau is vis vos puse ora ant pirmos ventiliatoriaus padeties, kai tuo tarpu senas originalus pute kaip reikiant. Kai isemiau ir paziurejau kas per sh..tai tiesiai i konteineri ismeciau. Labai paprasta patikrinti, kad ir parduotveje, prisidekit prie lupu ir puskit, o kitoje puseje ranka uzdekit ir ziurekit ar jauciasi vejelis, turi jausti gerai, jei vos vos, tai shudas ne filtras. Toks mano patarimas butu.
Beje, originalus filtras kainuoja 110lt kazkur.

mmersass

Tokvila atsiunte sms, originalus filtras 15% pigiau
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Renis

Nzn, isidejau pigu anglini, ir pucia ir gerai, nepastebiu jokio skirtumo tarp originalaus ir ne.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

black avensis

Galit ta pati originalu denso filtra nusipirkti uz 71 lita, www.noriimk.lt , parduotuvese jis kainuoja apie 100 litu.

donatass30

sveiki visi.reikia patarimo.isidejau salono filrta bet nezinau ar gerai.ant seno buvo rodykle kaip deti o ant naujo nera tai kuris puse deti ji?ar viskas paaisketu kai paleisiu vintiliatoriu?

NNZ

šiaip nebūtų pavykę įdėt jo, jei neteisingai būtu, dėjęs.
to Renis iš kur ėmei pigų anglinį, aš kai ieškojau niekur neradau tuo metu ir kas per gamintojas?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

bebras3

Na aš vietoj anglinio įsidėjau paprastą, tai dabar įjungus klimą taip smirdi, kad net baisu. Po kokių 5min. praeiną. sako, kad reikia dezinfekuoti ortakius. Kaži kaip iš tikro ir kas tai daro Kaune.

dzonas

Jei nera organikos, tai ir nesmirdi. Pravalyk kloakas ir bus OK

//www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=110&thread_id=2091&pid=39544#post_39542
15 metu su dyzeliu