SANKABOS TRASKESYS

Pradėjo artas, Balandis 07, 2010, 17:19:42 PM

« ankstesnis - sekantis »

artas

Sveiki visi kas galetu patarti ka daryti del sankabos traskesio.:(
Spaudziant sankaba girdesi ir jauciasi sankabos pedalo traskesys.

Aciu uz atsakymus :)
artas

Kestutis777

Mano Avensije irgi traska... Meistras sake, kad reikia kaskokias imovas keisti. Taip buna kai masina priarteja link 200 000km, nors maniskei rodo 105 000km...
Galima bandyti sutepti, kazkiek pades, trumpam laikui.

modeliuka

man atrodo, kad yra kažkur jau ne kartą apie tai diskutuota, tik reik nepatingėt paieškot.
Modeliuka

pauliusdd

Kaip meistrai sako: "Bildesys ir traškesys kažkada išlys"
Tada ir reikės pradėti remontuoti. :o
टोयोटा इस बल.

artas

tTai turbut reikes laukti dovaneles:o
artas

fennix

Maziau jaudinkis... kokia cia dovanele.. nieko blogo tai masinai nenutiks... blogiausias dalykas- nutruks sankaba :D bet cia tikrai ne nuo pedalo traskesio... ir be jos vaziuot galima, ir ne viena simta kilu prasukt galima :D tik mieste kiekvienoj sankryzoj uzsikurt nepatogu :D Neimk per daug i galva ir tiek... isivaizduok kiek problemu butu jei greiciu deze barsket pradetu...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

kaktusas

Nepatingėtum pasiskaityt forumo, tai rastum kad ne tau vienam tokia baisi bėda ;)

giedrukas

ausinimo skyscio temperatura ir kita, susirask sita tema ir ten rasi sankabos problemos sprendima

Edvatronas

Citatafennix parašė:
Maziau jaudinkis... kokia cia dovanele.. nieko blogo tai masinai nenutiks... blogiausias dalykas- nutruks sankaba :D bet cia tikrai ne nuo pedalo traskesio... ir be jos vaziuot galima, ir ne viena simta kilu prasukt galima :D tik mieste kiekvienoj sankryzoj uzsikurt nepatogu :D Neimk per daug i galva ir tiek... isivaizduok kiek problemu butu jei greiciu deze barsket pradetu...
nu neisivaizduoju kaip ji gali nutrukt.... :D
gi hidrauline... cia tau ne koks golfs... :D

fennix

Na taip, as atsilikes biski :), vis dar dvirati surinkineju :D , Nu ok, tarkim pedalas nuluzta :D ta pati situacija :D Man bagazines spyneles trosas nutruko... butumet mate kaip susiraites buvau kad prieit prie spyneles... jauciu topine fotke butu buvus...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Edvatronas

na cia biski i pievas nuklydom...

guners

Aha ir man per didziausius salcius pradejo girgzdeti sankabos pedalas.
Kaip kiti issprendet sia problemele, kas ten jumis buvo? Kokia ivore, imova, cilindriukas....?
Purskiau palindes ant pedalo mechanizmo WD, nepadejo.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Biskit

Blyn hebryte, pirma paskaitykit forume jau apie tai kalbeta ir rastas budas panaikinti traskesi, jokie SH.  WD nepades.
Fly with Toyota smile :)