galinio numerio apsvietimo plasmase

Pradėjo Ovidijus, Vasaris 04, 2012, 21:48:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ovidijus

Sveiki visi gal kam yra taip buve...? Pas mane Avensis universaliu kebulu 2004 metu   ...  siandien dideliam saltyje susalusi nuluzo galinio dangcio plasmase kuri yra ir rankenele dangciui atidaryti... gal trukltelejau per daug gal uzraktas nesuveike zodziu suluzo... klausimas toks:
gal kas zinot ar tinka universalui ta plasmase nuo sedano ar checbeko...? ar butinai tik universalo reikalinga srotuose ieskot ir gal kas zino kiek gali kastuot....???? aciu uz atsakymus...

GALLANT

Nezinau kaip avensiuose, bet pas audi cia didele beda ir tos rankeneles kainuoja kosminius pinigus, todel darau paprasciau. I bagazine idedu centrinio varikliuka kuris atidarineja bagazine, o jo valdyma pajungiu nuo signalizacijos, manau ir pas avensi tas imanoma.

Ovidijus

nu Audi gal ir taip bet manes audi nejaudina.....nejaugi niekam nera buve problemos su Avensiu...???

Ovidijus

Taigi vyrai... kam idomu galiu pasakyt siandien buvau Kaune lauzyne Minute (autostardoje) ir nusipirkau ta plasmase nuo checbeko kuri puikiai tinka ir sedanui ir universalui sumokejau viso labo 50,- lt taip kad jei kamreiks zinokit jog tai ne beda....

Kestutis777

CitataOvidijus parašė:
Taigi vyrai... kam idomu galiu pasakyt siandien buvau Kaune lauzyne Minute (autostardoje) ir nusipirkau ta plasmase nuo checbeko kuri puikiai tinka ir sedanui ir universalui sumokejau viso labo 50,- lt taip kad jei kamreiks zinokit jog tai ne beda....

Aciu, kad pasidalinai sprendimu ;)