Nebesilanksto veidrodis

Pradėjo JM, Vasaris 01, 2012, 20:16:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

JM

:(  Nekenčiu žiemos..  tai granatos užšala, tai sankaba klampi, tai salonas nešyla :|  o dabar dar ir veidrodis nebesilanksto.. Užlenkiu, nes statau auto siauroje gatvėje, tai šiandien jis ėmė ir nebeatsilenkia.. atlenkiau rankomis, nes važiuot tai negaliu.. o dabar jokio judesio nebėra :|  negi nulaužiau ką nors?  gal kkas remontavęs žino ka ten galėjau pridirbt?
Iš anksto dėkoju už ats :)

previs

man kažkada buvo nulenke veidrodi (dabar užlenkineju pats) tai atstačiau į vietą, ir vel varikliukas darinėja juos. Gal užšalo pas tave?
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

AVENSIS D4D CHIP

CitataJM parašė:
:(  Nekenčiu žiemos..  tai granatos užšala, tai sankaba klampi, tai salonas nešyla :|  o dabar dar ir veidrodis nebesilanksto.. Užlenkiu, nes statau auto siauroje gatvėje, tai šiandien jis ėmė ir nebeatsilenkia.. atlenkiau rankomis, nes važiuot tai negaliu.. o dabar jokio judesio nebėra :|  negi nulaužiau ką nors?  gal kkas remontavęs žino ka ten galėjau pridirbt?
Iš anksto dėkoju už ats :)
užsalo man tas pats buwo,atšils veiks:)

JM

hugg666

Man po plovyklos viena sneatsilenke, tai paprasiau draugo kad ijungtu mugtuka, o as tuopaciu atlenkiau ji su ranka, pries tai isvales leda kur kiek ejo prieiti ir dabar lankstosi kuo puikiausiai :) Geriau nelankstyt kol dabar uzsale :)

stjustas

Pas mane irgi užšalo vienas, ranka švelniai atlenkiau ir nusprendžiau iki pliusinės temperatūros nebeužlenkinėt :)
Toyota Avensis, 2005, 2.2L, diesel

previs

o jai kokio žieminio langų skysčio papurškioti ant veidrodėlio? Gal padėtu? Šiaip tik pagalvojau :)
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

donisk

man per salcius tas pats buvo, vairuotojo veidrodelis nesilankste, bet dabar kai atsilo viskas normaliai lankstosi :)

JM

-10 C  ir veidrodis vėl gyvas :)

Andriusa321

man tas pats buvo po plovyklos cia per tuos salcius irgi buvo veidrodelis nustojes veikti vienas bet pagalvojau kad dregme matyt gavo ir uzsalo dabar maziau salcio ir vel viskas normaliai, siiap ir manua geriau per didziuosius salcius jo neliesti, nes cia forume jau ansciau buvo mineta kad su signalizacija pasidaro kad veiktu bet poto problemu buna :P