Vairo barškėjimas

Pradėjo sausajnis, Sausis 11, 2012, 20:04:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

sausajnis

Sveiki,

Susidūriau su tokia problema. Sukiojant vairą į kairę ir į dešinę mažu spinduliu ir greitai, jaučiasi kažkoks bildėjimas po vairu. Kiek didesnis bildėjimas jaučiasi važiuojant per duobes.

Kame čia reikalas? Vairas galbūt šiek tiek laisvas. Gal kas susidūrę su panašia situacija.

P.S. jokio pasipriešinimo sukiojant vairą nesijaučia

Renis

Pas mane labai panasiai, neisivaizduoju kas cia yra. KEMI buvau tai sake truputi laisvumo turi vairo kolonele bet cia tipo nieko baisaus. Kiek tas ju pasakymas vertas demesio tai cia jau kitas klausimas..
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

kepure

Corollos verso nuo 2004metu turime europiniu koloneliu:)

Renis

Citatakepure parašė:
Corollos verso nuo 2004metu turime europiniu koloneliu:)

Kokios kainos ju +-? Tiesiog smalsu

sausajnis

na gal ir nieko baisaus, bet tas barškėjimas erzina. Aš taip pat buvau servize, bet jie nieko konkrečiai nepasakė, nežinom kas yra, galbūt kryžmę keisti reikia, bet bildesys girdisi ne tik po vairu, bet ir prie rato, tai gali būti ir kryžmė ir kolonkė arba dar kažkas. Spėju vienintelė išeitis važiuoti į tokvilą ar autotoją..

kepure

500lt tokia kaina:)kiek zinau draugas restauravosi sharano tai 800lt sumokejo.

Renis

Citatasausajnis parašė:
na gal ir nieko baisaus, bet tas barškėjimas erzina. Aš taip pat buvau servize, bet jie nieko konkrečiai nepasakė, nežinom kas yra, galbūt kryžmę keisti reikia, bet bildesys girdisi ne tik po vairu, bet ir prie rato, tai gali būti ir kryžmė ir kolonkė arba dar kažkas. Spėju vienintelė išeitis važiuoti į tokvilą ar autotoją..

O tau tik bildesys girdisi per nelygumus vaziuojant, jokiu kitokiu simptomu?
Pas man dar vaziuojant per nelygumus ir susukus vaira kazkox traskesys girdis kartais, arba stabdant ant nelygumu(bangeliu) irgi buna traskesiu pasigirsta.

dzonas

panasus pozymiai buna suluzus amort. spyruoklei, bet matosi tik atpalaidavus rata nuo svorio (auto pakelus domkratu)
15 metu su dyzeliu

sausajnis

Renis

Citatadzonas parašė:
panasus pozymiai buna suluzus amort. spyruoklei, bet matosi tik atpalaidavus rata nuo svorio (auto pakelus domkratu)

KEMI tikrino pakaba tai sake ner prie ko prikibt. Pasakiau apie ta barskejima, sako vairo koloneles laisvumas sioks toks. Tai kaip ir neturetu but suluze kazkas, nebent jie kreivom akim apziurinejo pakaba (siais laikais visko buna)

sausajnis

buvau tokviloje, barška vairo kolonėlė. Išvada arba keisti, arba restauruoti :/

Renis

Citatasausajnis parašė:

Barska per nelygumus vaziuojant ar kada ir kaip tai pasireiskia?

Silkinas

Citatasausajnis parašė:
Tegul sau barška. Pas mane seniai ta pati problema. Taisyti per brangu, techninę praeinu, o užsimušti sako, kad negresia.