Reiketu info apie Yaris

Pradėjo Gytyto, Sausis 26, 2009, 22:05:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

xyzpule

Pas mane Trip mygtuka paspaudus tai pradeda rodyti vidutini greiti ir ji galima keisti nebent tapr Mp/h - Km/h. Ryt vesiu i Autotoja patikrai bendrai tai reikes paklaust kame gali but problema.

:)

Altoyotas

Manau, kad pas mane bus TRIP mygtuko problemos, nes spaudyk ji kiek nori, niekas nesikeičia, o laikrodžio nustatymas ir km/h ar mylios/h keičiasi ant MODE mygtuko. Šiaip pasižiūrėjau ant kitų Yaris turi keistis su TRIP mygtuku kad rodytų L/100km.
P.S. Kur gauti Yaris kilimėlių pigesnių? Ir kur nusipirkti Toyota aksesuarų, na pakabukų raktams ir pan., nes centre nieko neturi?

dainilandija

CitataMEXX parašė:
haplitas -Yariui 1.4 D4D stovi grandine, ne dizas
Gal zinote pas 2001 m. 1,5 TS ar grandine ar dirzelis?

Bogey

dirzas :) taigi matosi

dainilandija

kur tau matosi kad dirzas? kaip tu gali matyti pagrindini variklio dirza?
beje 100 proc yra grandine, kuri nekeiciama.

xyzpule

Sveiki, :)

planuoju isigyti naujus valytuvus. Planuoju pirkti Maksimoje, gal Champion gal kitus tuos tokius be remius. Kaip suprantu valytuvu trivtinimas universalus turetu buti. Ir jei tiks kokiai Corolai, tai tiks ir Yariui? Yaris pas mane 2002 m. 4 duru.

fennix

Siaip valytuvu tvirtinimas buna universalus, bet del viso pikto gi gali pasiziuret tiek ant savo masinos tiek parduotuvej ant valytuvo...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

lawyer

champion (bent jau man) palieka dryzius ant lango.

fennix

Siaip jau, tiesa pasakius, ne maximoje valytuvus pirkt reiktu... kaip ir kompiuterius... :)

xyzpule

Na gal Tu ir teisus Fennix, bet man ten labiau apsimoka. :)

fennix

Taupus moka dukart, sykstus moka triskart, o mokesciu moketojas visada moka...

Oggis

Citatafennix parašė:
Siaip jau, tiesa pasakius, ne maximoje valytuvus pirkt reiktu...
O gal pasakysi kuom skiriasi CHAMPION valytuvai parduodami Maximoje nuo CHAMPION valytuvu parduodamu Dagryje, Tokviloje, Alternoje ar Eolte? :D
Galiu pasakyt, kad niekuom, nes tas pats tiekejas (Alterna) juos visiems tiekia ;)

fennix

Dazniausiai skiriasi prekiu uzsigulejimo laiku sandelyje. Padangos, kurios 5 metus stovi maximoje irgi naujos, nesvarbu kad guma i plastmase jau pavirst spejo... Bet cia mano asmenine nuomone...

Oggis

Jei mes kalbame apie valytuvus ir CHAMPION, tai lietuviu tiekeju prekes Maximos sandelyje neguli, ir jei pasidometum kokiose maximose galima rast CHAMPION valytuvu, suprastum, kad jie yra tik tokiose parduotuvese, kuriose juos perka (paciose maziausiose parduotuvese rastum tik pigiakus, ka ten perka).
Del padangu irgi panasi situacija, viskas priklauso i koki kainu lygi tos produkcijos taikai, bet siek tiek tiesos yra tavo zodziose. Bet tokia pat padanga gali nusipirkt ir Dagryje ir Melgoj, pragulejusia sandelyje 3 metus. Visada reikia ziuret ka perki, nera tokios bendros taisykles, kad viskas kas Maximos ar Senuku auto skyriuje yra s..., ten daug s... bet tarp ju galima rast ir geru prekiu.
P.S. Negi tu langu plovikli vaziuoji pirkt i specializuota auto prekiu parduotuve? ;)

guners

Zmonytei noriu nupirkti yariuka 2007m. 1.3l. benzas.
Forume skaitau, tai dauguma atsiliepimu apie I kartos yarius, o kaip II kartos? Kas turite pasidalinkite ismintimi, bus lengviau turguje...;)
Pas siuos variklius dirzas ar grandine eina? Ar uztenka smarves jiems? Ar labai kieta vaziuokle? Ar plastmases geros kokybes ir ar labai barska? Kaip su vieta gale? (du vaikai tilps:)
P.s kiek zinau admin. Jurate toki turi, butu malonu isgirsti atsiliepimus visuB)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.