sildomos sedynes

Pradėjo pinokis, Vasaris 13, 2012, 23:15:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

pinokis

noreciau suzinoti ko ten reiktu pasidaryti sildomom sedynem. zinau kad reikia reliu, jungtuku ir i sedynes kazka ikisti :) . o gal sedynese jau yra imontuota originaliai sildymo elementas. kas ka zino, papasakokit? :)

Venza

Jeigu sedynes nesildomos,tai ir sildymo elemento ten niekas neidejo.Paprasciausia butu nusipirkt sedynes is autolauzyno su sildymu.Paciam isidet taip paprasta nebus :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Kaimietis

Kam tau tos sildomos sedynes? Kazkur esu skaites, kad nuo to pasidaro su potencija negerai B)

Venza

Esu ir as girdejes tokiu pletku ;) ,bet labai sveika potencijai ir prostatai atsisest ant saltu kaip ledas odiniu sedyniu :D .

Kaimietis

Pas mane kazkaip ir yra sildomos sedynes, bet as ju nenaudoju, nes neturiu odinio salono...

Rober

Aš tai pritariu kaimiečiui. Prieš tai  turėtoje mašinoje buvo šildomos sėdynės, dabar Tojotoje taip pat yra šildomos, bet praktiškai niekada nenaudoju. O reikalas paprastas. Kai būna šalta, vis taupau akumuliatorių. Kadangi bijau, kad nusodinsiu akumuliatorių ir ryte neužvesiu. Pastebėjau, kad šildomos sėdynės ryja daug energijos, tad įjungus bent vieną (o dar šviesos, pečiukas, langų atitirpinimas, radijas ir t.t.) akumuliatorius praktiškai jau nebekraunamas.
 O kai būna šilčiau, tai ir šildomų sėdynių nebereikia.
Þodžiu, jeigu turi ir nėra panaudojimo, tai kam jos reikalingos? Nesukčiau sau galvos dėl to. Suprantu, visada norisi to, ko neturi. Bet kai turėsi, noras praeis.

guners

CitataRober parašė:
Aš tai pritariu kaimiečiui. Prieš tai  turėtoje mašinoje buvo šildomos sėdynės, dabar Tojotoje taip pat yra šildomos, bet praktiškai niekada nenaudoju. O reikalas paprastas. Kai būna šalta, vis taupau akumuliatorių. Kadangi bijau, kad nusodinsiu akumuliatorių ir ryte neužvesiu. Pastebėjau, kad šildomos sėdynės ryja daug energijos, tad įjungus bent vieną (o dar šviesos, pečiukas, langų atitirpinimas, radijas ir t.t.) akumuliatorius praktiškai jau nebekraunamas.
Þodžiu, jeigu turi ir nėra panaudojimo, tai kam jos reikalingos? Nesukčiau sau galvos dėl to. Suprantu, visada norisi to, ko neturi. Bet kai turėsi, noras praeis.
Pritariu, pas mane antroje auto, merivoje yra sildomos sedynes, bet per ziema gal du kartus buvau isijunges(kaip prisimindavau kad tokios yra:)
Man ju nereikia ir nesuku galvos del potencijos:)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

JM

yep, jeigu norit iškept savo vėlykas-  šildykit sedynes :D  šiaip tai visiškai nereikalingas daiktas;)

Venza

CitataRober parašė:
Tokiu atveju pazangai ragai :( .Kam kondiske,jeigu galima langus atsidaryt?Kam langu sildymas,jeigu galima su gremztuku nusivalyt?As sutinku,kad su veliurinem sedynem tas saltis nelabai jaucias,bet ant odiniu sedyniu be sildymo sedet yra ziauru.Ir bijot,kad visi prietaisai ryja daug elektros energijos,tikrai nereikia.Viskas yra paskaiciuota ir akumuliatorius visais atvejais yra kraunamas pakankamai.

Bemsas

Jei odinis salonas, tai ir buna tas sildymas dazniausiai, tik Amerikieciai visada taupo ir nededa sildymo. tada isgelbeja pirstines ar kepure po uzpakaliu :)

Rober

CitataVenza parašė:
Tokiu atveju pazangai ragai :( .Kam kondiske,jeigu galima langus atsidaryt?Kam langu sildymas,jeigu galima su gremztuku nusivalyt?As sutinku,kad su veliurinem sedynem tas saltis nelabai jaucias,bet ant odiniu sedyniu be sildymo sedet yra ziauru.Ir bijot,kad visi prietaisai ryja daug elektros energijos,tikrai nereikia.Viskas yra paskaiciuota ir akumuliatorius visais atvejais yra kraunamas pakankamai.
Nebus pažangai ragai. Pažanga visada eina keliais ir  klystkeliais, bet paskui vis tiek nueina teisingu keliu.  :)  Odinių sėdynių nekenčiu ir dėl to niekada neturėjau, tai nežinau kaip ten tiems margučiams ant jų sekasi :)
Dėl krovimo apskaičiavimo. Gal teoriškai ir apskaičiuoja, o praktika yra praktika.
Kai aš mieste nuvažiuoju  tik 7 km į darbą, o vakare tiek pat grįžtu namo, tai man per šalčius akumuliatorius nespėja pasikrauti ir kasdien vis senka.  Gal tiems, kas kasdien sulaksto bent Vilnius-Kaunas, jokie pavojai ir negręsia?

zally

Paprasciausias variantas-nusipirkti sildoma patiesala ant sedynes.Pasildei ir nuemei.Gali ir su juo vazinet, ne problema.Maitinasi patiesalas nuo "prikurkes".:p
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

muncis

Citatazally parašė:
Paprasciausias variantas-nusipirkti sildoma patiesala ant sedynes.Pasildei ir nuemei.Gali ir su juo vazinet, ne problema.Maitinasi patiesalas nuo "prikurkes".:p

Yra tokiu kur ne tik sildo bet ir masazuoja dar :D
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

JM

grielką su karštu H2O po minkštąja dėt :D

mega

Jei kažkam nereikia to pašildymo, nebūtina akis draskyt ir aiškint koks čia nereikalingas privalumas. Į visus, kiek beturėjau, automobilius susimontavau, negalėjau atsidžiaugt, žmona taip pat, tai kas čia blogo? Tik Auryje dar nėra, liūdžiu ;]