sildomos sedynes

Pradėjo pinokis, Vasaris 13, 2012, 23:15:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

Magirus

Citatacorolla verso parašė:
na po sedyniu sildymo reiks deti temperaturini dacika kad matyciau kiek variklis syla. ko nedadare toyota reikia paciam pabaig :)

Vat sitas projektelis, del variklio temperaturos daviklio ir man idomus. Uzpatentuosim ir parduosim japoniukams, kad jau jie patys nesugeba reikalo iki galo davesti.:)
Lietuvis ne tautybe - lietuvis profesija(kurti, konstruoti):)

guners

Citatacorolla verso parašė:
dar kas turi corolla verso 2006m. ir sako kad sildomos sedynes nereikalingos gal gali ismontuot is masinos jungiklius,reles ar sildomus elementus ir parduot man :)
Dar pamirsai paprasyti kad rakta nuo buto, kur pinigai sudeti pridetu:D
P.s. idomu butu pamatyti kaip isidesi "samadielnas" sildomas taburetes.
Ar ne paprasciau, kaip kazkas rase is sroto jas paimti.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

S_Kulikauskas

O man sitas projaktas jokio juoko nesukelia:

As i savo seneliuka golfa buvau sumontaves holo davi nupirkes is lemonos uz 5Lt, kai tuo tarpu srote uz ji prase 80Lt. Veikia iki siol.

Daznai tekdavo su golfu stoveti ir laukti keliaiviu, tai buvau sumontaves "Vebasta". Paprasta varikliuka kuris varydavo tosola is bloko i peciuka, kas leisdavo megautis siluma dar pusvalandy ar net valanda su uzgesintu varikliu.

O jai konkreciai sis projektelis mane sudomino ne del sedyniu sildymo, o del galiniu kelimeliu. Nes jau seniai galvojau kaip cia gale sedinciu keliaiviu konforta padidinti, bet taip ir neprisiruosiau :) , o Toyotai kaip ir nereikia.
Bet ka gali zinoti, gal kada sumastysiu ;) .

Bemsas

Kiek zinau toyotose gudrus sildymas eina sedyniu. Stovi termo davikliai ir vasara sildymas neveikia. Paprastam salonui sildymas nereikalingas, odiniam be sildymo neimanoma sedeti.

JM

Citatabemsas parašė:
Kiek zinau toyotose gudrus sildymas eina sedyniu. Stovi termo davikliai ir vasara sildymas neveikia. Paprastam salonui sildymas nereikalingas, odiniam be sildymo neimanoma sedeti.
antra žiema ant odinio nešildomo salono  - vis dar gyvas :D

Bemsas

CitataJM parašė:
Citatabemsas parašė:
antra žiema ant odinio nešildomo salono  - vis dar gyvas :D

Na aisku, galima pagalve ar pirstines, kepure po uzpakaliu pasideti :p

Renis

As ir kenciu ant odos 2 ziema jau, nemegstu kaishiot po uzpakaliu daiktu :D Nepatogu sedet. Bet reiks pamastyt ka cia sugalvojus
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

spyglys

Tema verta ismetimo i siukslyna. Zmogus paklause, kaip pasigaminti, cia tradiciskai visi pradejo rekti, nafyg tau to reikia. Kolegos, ne jusu reikalas ko kam reikia. Neturit ka atsakyt, nieko nerasykite, demesio stoka?
Man paciam butu idomu, gal cia kaip 2x2 tai pasidaryti.
Kas liecia oda, as jau 4 ziema be sildomu vazineju ir man jokiu problemu, asq, zmona keikiasi kaip reikalas, bet man jokio diskomforto. Bet koks kaifas po vaiku jas valyti tai ner zodziu!!!

Bemsas

Pasidaryti paprasta. Reikia mygtuko, reles ir saugiklio. Masinoj visa pravodke jau buna paruosta. Jei nera pravodkes tada jau reikes paciam pravesti. Aisku reikia kaitinimo elementu. Isimi sedyne, nuimi apmusalus ir pritvirtini kaitinimo elementus. Atgal surenki sedyne ir viskas. Tik reikia ziureti galinguma tu elementu, nes toyotos nesiregulioja galingumas, o tik galima ijungti ir isjungti.

Pvz Corolla Verso:
http://www.toyota-tech.eu/aimuploads/%7BE2CE3B14-A062-24EF-1A94-4AE1BFFFA062%7D/seat%20heater%20PZ4AG-19060-88%20AIM%20000%20890-1.pdf

spyglys

Ooo, super manualas, aisku viskas kaip diena, dar aisku, kad darytis neverta, nes tos sedynes nesurinksi taip graziai ir kruopsciai kaip buvo. Na cia mano nuomone. Geriau nusipirkti jau sildomas dvi arba kazka paprasciau burt. Su tuo medziagos pertempimu ten gali daug niuansu gautis. Aisku, jei zmogus nelabai reiklus, tai galima bandyt.

Siaip manualas super.

Rober

Citataspyglys parašė:
Tema verta ismetimo i siukslyna. Zmogus paklause, kaip pasigaminti, cia tradiciskai visi pradejo rekti, nafyg tau to reikia. Kolegos, ne jusu reikalas ko kam reikia. Neturit ka atsakyt, nieko nerasykite, demesio stoka?

Čia tokie nurodymai kam, ką ir kaip rašyti?   O kitaip negalima :)  ?

spyglys

Nefloodinsiu sitos temos.

mega

o kodėl tos sėdynės nesurinksi taip pat kaip buvo? gi visi kabliukai lieka, atgal sukabini ir va tau tas pats gaunas

Bemsas

Labai gerai susirenka sedyne. Buvau isrinkes pilnai kadaise visas sedynes, imeciau i skalbenke medziaga, isskalbiau 40C temperaturoje ir uzdejau atgal. Buvo sedynes kaip naujos. Labai lengvai viskas susidejo.

Va manualas, kaip uzdeti oda:
http://www.toyota-tech.eu/aimuploads/%7B1E2D1D8D-00D8-48B9-BCB2-4494DDDDF4B8%7D/Leather%20seat%20covers%20AIM%20PZ442-E8H5_-__.pdf

S_Kulikauskas

http://www.ebay.com/itm/Universal-Five-Level-Two-one-Switch-Carbon-Fiber-Seat-Heater-Cushion-Warmer-/320793937412?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4ab0cf0604

Va sitoks komplektukas kaip ir nera labai brangus, bet labiau noretusi pajungti prie jau esamos instaliacijos, kazin ar sudetinga butu pritaikyti.

Ir tik dabar suzinojau, kad kaitinimo elementus galima karpyti.