Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

waldosius

zally, gal ir man kopijele pagamintum ? :) jau 4 dvd sugadinau. rasau kaip nurodyta, rodos ir yraso, bet arba pabaigoj erora ismeta arba tiesiog neatidaro to dvd net ant kompo, masto masto ir nieko neismasto :)

zally

E13 dar neturio.Man paciam E12 irase.Nukopijuot neiseina.Ebay galima drasiai pirkt.Kur nurodziau atsisiuntimas 8 eur,Kas nemokat uzsienio kalbu -yra Google vertejas.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

zally

milkas

kam reikia, turiu 4 dvd E12, ..

hugg666

milkas e12 tai cia kelinu metu dvd kokios salys ir kiek procentu padengimas kkiu saliu? Galetum irasyt cd kiek kokiu ir kokie butu zemelapiai?

milkas

nzn ka tau pasakyt. juos metu pradzioje pardavinejo firma uz 200 lt, galvojau tiks ant TNS 00,01, bet netiko. Kompaktus grazinau, tik imidzus del visa ko pasidariau. jiems reikia dvd-dl. jei reikia, atvaziuoji su hdd ir persirasai :) vieta vilnius.

hugg666

O eina 4 kmpaktai ar turi 4 vnt isirases kompaktu? Pas mane Cd Roomas nerasantis kaip bebutu keista :D Duociau Cd, gal irasytum? :)
P.S. zally kas tau irase E12 ir kaip? Kiek lietuvos yra? Patenkintas esi?

zally

Kad perrasytas imidzas vektu reikia labai pasistengt.LT yra NORTH ir RUSSIA skirtuose DVD.Skirtumas tas, kad RU sneka rusiskai.Man irase forumo narys ir atidziai persiskaites foruma suprasi kuris.Padengimas kol kas per silpnas.Nesuprantu kodel Navteq nepaima Garmin bazes ir nepadaro normalaus mapo.

hugg666

Ta nuotoda kur numtiai buyit now ten skaitosi ar vyksta aukcijonas?

milkas

zally, firma kur pardavineja, jau pardavineja i savo irasytus, cia jokiu problemu nera.

waldosius

beje gal kas esat pasijunge arba zinot kaip pasijungt galinio vaizdo kamera prie navigacijos B9010? pavyko rasti tik pajungima prie B9003

zally

zally

hugg666

milkas tipo e13 okiu problemu nera gaut arba isirasyti?

milkas

nezinau nieko apie e13, neaktualu.