Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

hugg666

Paiime draugas ta E13 orginala North uz 33ur tikekimes gausim ji.. :D

zally

Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

aviko

Papildymas NAVI TNS 310 irasymui:
Irasant nuimkite "Verify" varnele, nes gali neisirasyti
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

zally

Kestutis777

giedrukas

chebra padekit, nieko man nesigauna, nelabai nutuokiu as apie kompiurerius ir nesugebu isirasyti, pas mane atverciama navigacija su nejautriu lietimui ekranu. AVIKO tu cia dievas, skolingas neliksiu

Kestutis777

Citatagiedrukas parašė:
chebra padekit, nieko man nesigauna, nelabai nutuokiu as apie kompiurerius ir nesugebu isirasyti, pas mane atverciama navigacija su nejautriu lietimui ekranu. AVIKO tu cia dievas, skolingas neliksiu

Aviko yra Kietas bicas :)

giedrukas

CitataKestutis777 parašė:
Citatagiedrukas parašė:

tik kaip dabar man ji prisisaukt:|

mind

Citatagiedrukas parašė:
CitataKestutis777 parašė:
Citatagiedrukas parašė:

tik kaip dabar man ji prisisaukt:|

Tai rašyk asmeninę žinutę- žaliom raidėm po jo pranešimu paspaudi ir rašai. tuo pačiu jis gaus pranešimą ir į paštą.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

giedrukas

aviko

Lexus/Toyota Navigation DVD Gen 5
TOYOTA LEXUS DVD Navigation 2010-2011 E13 RUSSIA
http://www.torrentreactor.net/torrents/4870394/86271-60W403A1
Cia originalas, bet pakeitus LOADING.KWI is E10 disko anksciau aprasytu metodu atrodo viskas veikia.

aviko

LOADING.KWI E10
http://rapidshare.com/files/440071703/LOADING.7z
Kai zally pilnai istestuos, parasys.
Pas ji pasileido is karto, nes ir ankstesnis diskas buvo su tuo paciu LOADING

zally

Tai kad nelabai testuot sekasi-ožiuojasi DVD diskasukis.Įtraukia diską ir pradeda kažkas barškėt viduje bei parašo "no dvd".Praėjus kuriam laikui ir vėl pasileidžia.Man tas barškėjimas neaiškus.Neteko niekada diskasukių ardyt.Gal kas kokių minčių turit, kas per problema?
P.S. Linkmenų seniūniją randa.

Ovidijus

Vyrai pagalbos reik... nemoku as su ta Navi elgtis turejau IGO8 viskas aisku buvo nu su sita tai... grybai kozeriai.... pas mane Avis 2004.08men. 2.0 D4D navi atsivercianciu ekranu valdymas is distancinio tvirtinamo sale rankinio stabdzio... nezinau kokia ji ten pagal modeli nupirkau nulauzta diska is kazkokio piliecio idejo jis man ta diska po mano sedyne lyg ir veikia bet elgtis vis vien nemoku gal kas turi koki manuala ...????

mmersass

CitataOvidijus parašė:
Vyrai pagalbos reik... nemoku as su ta Navi elgtis turejau IGO8 viskas aisku buvo nu su sita tai... grybai kozeriai.... pas mane Avis 2004.08men. 2.0 D4D navi atsivercianciu ekranu valdymas is distancinio tvirtinamo sale rankinio stabdzio... nezinau kokia ji ten pagal modeli nupirkau nulauzta diska is kazkokio piliecio idejo jis man ta diska po mano sedyne lyg ir veikia bet elgtis vis vien nemoku gal kas turi koki manuala ...????
Na net nzn ar yra koks naudojimo manualas, kai idedi diska po sedyne, jei ji uzkrauna tada reik pasirinkt kalba ekrane, o paskuj viskas ten lengva :) Spaudi MAP ir po juo yra du mygtukai kairej ir desinej, su jais ir valdai, su desiniu gali ivedinet adresa, o su kairiu nustatymai zemelapio :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit