Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Edgaras

Tik tokia kaina ?
Ok reiks uzsisakyti 3 :)
O kiek tokviloje kainuoja ? Tiesiog idomu, nes uzsisakiau kad padarytu zinantis zmogus uz 60lt. Bet paskui tam puslapyje paziurejau "padengtuma" lietuvos tai jis apgailetinas kazkoks...Vilnius pagrinde uzdengtas ir viskas.
Beje. Youtube maciau kaip zmogus toyotoje uzvede varikli, isijunge ta atverciama navigacija ir jam uzsidege uzrasas iGo 8 ar tai 9. Kaip taip imanoma ?

Bemsas

Isirasyti kompakta gali pats, tik reikalingas tinkamas CD-ROM. Asus 2014 berods ir dar keli. Su kitais CD-ROMais tik diskus gadinsi. As ismeciau gal apie 20 disku, kol neradau tinkamo CD-Romo

Kainuotu diskas 100lt, tai galima butu pirkti. Na bet 500lt tai gaila.

Edgaras

tai sakau zmogus uz 60lt padarys ta diska ir nesuksiu sau pautu

turbo

Sveiki
http://www.toyota-mapupdates.eu/
pagal si puslapi padengimas LT apgailetinas.  Ar kas praktikoje susidurete su paskutiniais atnaujinimais, pvz E14, e13 East, ar yra mazesni miestukai, gatves, namai?  

Turbo
2007 Avensis
D4D 2.2

Adga

Citataturbo parašė:
Sveiki
http://www.toyota-mapupdates.eu/
pagal si puslapi padengimas LT apgailetinas.  Ar kas praktikoje susidurete su paskutiniais atnaujinimais, pvz E14, e13 East, ar yra mazesni miestukai, gatves, namai?  

Turbo
2007 Avensis
D4D 2.2
Bent jau Pasvalyje tai yra namų numeriai...

turbo

Na tikiuosi pavyks gauti reikiama irengini asus DRW 2014L1

Gal kas susiduret : koks yra skirtumas tarp modeliu
2014L1T
2014S1T (100% Guarantee for burning DX CD's!)

kiek skaiciau internete L reiskia lightscribe, o T indeksas parodo jungti (SATA/IDE)

Kokius tiksliai modelius jus naudojote?

Rokcius

Citataturbo parašė:
Na tikiuosi pavyks gauti reikiama irengini asus DRW 2014L1

Gal kas susiduret : koks yra skirtumas tarp modeliu
2014L1T
2014S1T (100% Guarantee for burning DX CD's!)

kiek skaiciau internete L reiskia lightscribe, o T indeksas parodo jungti (SATA/IDE)

Kokius tiksliai modelius jus naudojote?

Aš naudojau Lite-on SHOW-1673S, nors aprasyme jo nebuvo irasius viskas veikia

Rokcius

Gal kas jau turite e14 zemelapius, nes e13 ne kas

Rokcius

Ir dar klausimėlis.

Pas mane b9010 navi man visada reikia spausti "i agree" kolega turi b9008 (berods, corola verso) jam to daryti nereikia.

Gal kas zinote kaip ta daigta ("i agree") isjungti.

Bemsas

CitataRokcius parašė:
Ir dar klausimėlis.

Pas mane b9010 navi man visada reikia spausti "i agree" kolega turi b9008 (berods, corola verso) jam to daryti nereikia.

Tikrai reikia spausti ir b9008. Mane irgi uzknisa, bet jau pradedu priprasti. Patvirtinimo praso, kai isijungia zemelapis.

Rokcius

Citatabemsas parašė:
CitataRokcius parašė:
Ir dar klausimėlis.

Tikrai reikia spausti ir b9008. Mane irgi uzknisa, bet jau pradedu priprasti. Patvirtinimo praso, kai isijungia zemelapis.

Na aš pasidomėsiu. bet tikrai man lygtais mano kolega nespaudo, nes kiek pastebėjau užkuria mašiną ir iškarto rodo. Bet gal aš klystu. Jei ką sužinosiu pranešiu :)

Bemsas

jei uzkurus rodo radija ar CD, kameros parkavimo - nereikia nieko spausti, bet kai tik zemelapi ismeta is kart reikalauja patvirtinimo.

karoliukx22

waldosius

Bemsas

Citatawaldosius parašė:
rusu forumuose radau E14 zemelapi, bet nezinau kuri generacija. gal kam pravers:
https://remote.utorrent.com/send?btih=14EAE4ED7721BF35C0A1D3E2AB70AD0E6F98FAAE&dn=E14.rar&message=&sid=108e592&cid=0982340223

cia 3-5 generacija RUSIJA tiktai. daugiau jokiou saliu nera. Turiu pazystama kuris ir padejo si linka. As turiu pilna disko e14 su LT zemelapiais kopija, bet neisejna jo irasyti tinkamai.