Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

dtinas

CitataRokcius parašė:
Citatabemsas parašė:
Namu salygom neimanoma padaryti kopijos E14 disko. Stampuoti originalus diskai yra PTP, o DL diskus neimanoma irasyti PTP, tik OTP. E11-E12-E13-E14 loaderis tikrina, koks diskas, ir jei diskas OTP - neveikia. Vat ir visa apsauga.
E10 Loaderis netikrina PTP ar OTP diskas todel eina viskas. Tik aisku negalima suvesti adresu vaziuojant ir dar puse funkciju neveikia vaziuojant. Nuo E11 visi apribojimai pasalinti.

Tai taip išeitų kad su e10 loaderiu turėtų veikti. Nes valdyma uzrakina e10, bet as zinau kad yra tipo slaptas meniu kur gali atsirakinti ir tada veikia viskas kai vaziuoji. Arba jeigu nemaiso kad vaziuojant kai kurios funkcijos neveikia tai irgi su e10 viskas turi veikti??? teisingai???

Gal galima daugiau apie ta slapta meniu?:o

Bemsas

Citatadtinas parašė:

Cia manau apie diagnostini meniu. Spaudi ir laikai INFO ir tuo metu 3 kartus ijungi gabaritus.

Rokcius

Citatabemsas parašė:
Citatadtinas parašė:

Cia manau apie diagnostini meniu. Spaudi ir laikai INFO ir tuo metu 3 kartus ijungi gabaritus.

Nope kolega cia slaptas menu kurį paleidus gali valdyti navi kai vaziuoji ir dar kitu funkciju atsirakina

http://www.wikihow.com/Override-Lexus-Navigation-Motion-Lock
greitai kazka radau cia, bet as to nebandes tik zinua kad pas mane turi buti ir buvau girdejes kad toks dalykas yra.

Bemsas

CitataRokcius parašė:

http://www.wikihow.com/Override-Lexus-Navigation-Motion-Lock
greitai kazka radau cia, bet as to nebandes tik zinua kad pas mane turi buti ir buvau girdejes kad toks dalykas yra.

Pagal aprasymus, veikia tik iki 2007m, o po to skyle sita buvo uzdaryta.

zally

Cia B9001 ir B9002 navigacijoms dianostinis meniu.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Rokcius

Citatazally parašė:
Cia B9001 ir B9002 navigacijoms dianostinis meniu.

Prie ko cia diagnostinis menu jeigu funkcijos atsirakina, tai ka jis diagnozuoja įdomu???

zally

Jei nori, tai angliskai Service menu.Esmes tai nekeicia.:)
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

dtinas

pabandziau: i diagnostini serviso meniu ilendu, tokio dalyko kaip hidden meniu, kur galima keisti, reguliuoti funkcijas isvis nera. Nes manoji jau 2007 metu ir si opcija jau panaikinta..

Rokcius

Citatadtinas parašė:
pabandziau: i diagnostini serviso meniu ilendu, tokio dalyko kaip hidden meniu, kur galima keisti, reguliuoti funkcijas isvis nera. Nes manoji jau 2007 metu ir si opcija jau panaikinta..

hidden menu ir nebus "override" turi būti

Rokcius

Citatadtinas parašė:
Kadangi aš tiksliai nežinau, nesiginčinu, bet pavadinimas emės nekeičia :)

turbo

Galiu patvirtinti, kad su 2 diskais galima irasyti ir viskas funkcionuoja. Tik reik atidziai skaityti. Naudojau asus 2014.

Rokcius

Citataturbo parašė:
Galiu patvirtinti, kad su 2 diskais galima irasyti ir viskas funkcionuoja. Tik reik atidziai skaityti. Naudojau asus 2014.

Kolega, o ką atidžiai skaityti reikia???

Šiaip man labai įdomu kaip jūs atskiriate ką kur rašyti, gal galite kokių linkų numesti ar patys kokia instrukciją parašyti, kaip reikia iškepti tarkim du CD. Vieną su Lt žemėlapiais kitą be jų.

sieras5

sveiki
na jai kam paciam nesigaus su diskais tai mielai padesiu ir pakonsultuosiu,pats senai uzsiemu navigacija automobiliams.ir ne tik toyotoms.
navigaciniai zemelapiai jusu automobiliui

Labaniukas

GAl ir juokingas butu mano klausimas, bet ar galima padaryti jog nurodymus navigacija duotu LT kalba. Siaip ka tik nusipirkau e14 is http://www.euronet.lt/produktai/gps-navigacijos-zemelapiai-maps/toyota/toyota-eur-russia.php
Tai nezinau kaip cia bus nes dar nemoku naudotis navigacija. Tikiuosi per savaitgali issiaiskinsiu (jei pades Ovidijus su manualu).

Bemsas

LT kalba neimanoma. Vaziuojant duoda suvesti adresus? E14 originale galima.