Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

marinskas

Citatamega parašė:
čia gal tu tas mindau?
Jei čia man, tai ne.

hugg666

2007m Avensyje buvo b9010, Ideus b9002 sujungus fyskes, veikia tik ekrane navi buvimo vieta ir touchas, nei open kad cd isiimti/ideti neveikia, nei garas, nei perjungti radija ar Cd, nei i meniu ieiti, niekas neveikia.. Istraukus fyskes Steering wheel http://www.navigps.lt/store/bin/fckeditor/image/connections.JPG (balta desineje puseje), mygtukai, viskas prdeda veikti, taciau nuo vairo neveikia valdymas.. Idomu cia todel, kad nuo senesnio Avensio idetas magas i naujasni, ar mage ar fyskese problema kokia gali buti?

Bemsas

Citatahugg666 parašė:
2007m Avensyje buvo b9010, Ideus b9002 sujungus fyskes, veikia tik ekrane navi buvimo vieta ir touchas, nei open kad cd isiimti/ideti neveikia, nei garas, nei perjungti radija ar Cd, nei i meniu ieiti, niekas neveikia.. Istraukus fyskes Steering wheel http://www.navigps.lt/store/bin/fckeditor/image/connections.JPG (balta desineje puseje), mygtukai, viskas prdeda veikti, taciau nuo vairo neveikia valdymas.. Idomu cia todel, kad nuo senesnio Avensio idetas magas i naujasni, ar mage ar fyskese problema kokia gali buti?

As nesupratau, kam deti vietoj naujesnio normalaus 5 gen, sena 3 gen. Kai istraukta fiske vairo, tai man atrodo ir neturi veikti valdymas nuo vairo :D, o jei veiktu butu didelis stebuklas. Greiciausiai provodke vairo trumpina kazkur, todel ir neveikia klaviatura NAVI.

zally

Pajungimas šių abejų navi nesiskiria ir turi viskas veikti normaliai, jei nėra sugedęs pats aparatas
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

ketvirtasis

Citatahugg666 parašė:
Yra problema su mašinos provodke, nes būtent šioje NAVI funkcionuoja valdymas nuo vairo.
Galima net lengvai patikrinti (tavo vairo knopkes),  pakanka elementaraus testeriuko arba pajungti prie kito Avensio T25.
Tiek mago pajungimo fiškės, tiek valdymo klavišai tinka visiems toyotų magėms. Kaip pavyzdį paminėsiu kad ir šį modelį: jis pagamintas ir skirtas Corollai ne Avensiui, bet idealiai veikia ir su T25.:)
Ir klausimas: kodėl buvo išimtas senasis B9010 ?B)B)

hugg666

Kokie visi smalsus :D Nes yra gandonu ir pavoge. Mistiku, mistika!
Atleke draugas su tokia pat 2007-10m Avensis, b9010 isimam is jo, http://public.fotki.com/latravojimai/avensis/mini-img-4442.html is desines antros su vienu laiduku fyskes pas ji masinoj isvis nera ir ji nepajungta, nu tarkim cia neesme.. Idedam b9002 maga i jo avensi, viskas veikia puikiai, tik navi kai vaizuoji nesikeicia gatves, niekas nejuda ir neveda pasirinktu marsrutu, o idejus i mano avensi b9010 valdymas vekia nuo vairo, viskas veikia idealiai, magus kaitaliojom gal 5 kartus, judinom mano pravodke, reiskiasi niekur jos netrumpina.., idejom atgal b9002 i mano Avensi, velgi ikisus nuo vairo fyske, nieks nebeveikia.. Nu krc sakau, mistika..

Bemsas

Tikrai mistika. Mage klaviatura visiskai neveiks, jei kazkas uztrumpinta vairo provodkei (tipo nuspaustas mygtukas). Gal kazkas yra su vairo mygtukais ir tiesiog sutapimas, kad neveikia? O kad nesikecia gatves ir neveda marsrutu, tai gal GPS antena nepajungta ?

Pas mane buvo saltyje, kad negaliu perjungti is vairo daina i prieki. Abu sie mygtukai << ir >> permeta daina atgal. Kai apsyla salonas kiek, viskas tvarkoj.

hugg666

Antena buvo ikista 100%, o isimta ir ideta tai vienas, tai kitas magas tiek i viena tiek i kita masina, isminkyti visi mygtukai, tampyti laidai ir t.t. Vis tapati istorija, idejus b9002 i draugo avensi kurio pravodkej nera net vienos fyskes tos su vienu laidu nejuda gatve sniekas kai vaizuoji, taciau uzgesinu, uzkurus maisnapaisgana vietove navi, o i mano avensi idejus b9002 ir pajungus valdyma nuo vairo neveikia klaviatura mago, idejus i mano b9010 ir pajungus vairo valdyma viskas veikia kuo puikiausiai :) atgal b9010 i draugo avensi idejus sujungus visas fyskes rodo veikia navi nu krc sakau mistika.. :D

kepure

jai kam kartais reiks orginalios gps antenos krepkites:)

ketvirtasis

Nuo vairo į magę jungiasi fiškė su trimis laidais VALDYMAS NUO VAIRO  Joje tik trys laidukai daugiau nieko. Jami testerį ir tikrini pažiūrėjęs į pateiktą aukščiau brėžinį. Testerį nustatai matuoti varžai, spaudinėdamas knopkes ant vairo turi keistis atatinkamai testerio parodymai. Bet tam kad atlikti šią procedūrą reikia bent kažkiek suprasti patį principą ir šiek tiek žinių. Manau kad toji fiškė su vienu laiduku tai greičio signalas. Nes pas tavę nėra parkavimo sistemos bei video kamerų, tuomet būtų trys laidukai:

hugg666

Mano avensyje yra parktronikai ir yra ta fyskute su vienu laidu, o pas drauga nera parktroniko ir nera apskritai tos fyskutes, taip ir turi buti?

ketvirtasis

Citatahugg666 parašė:
Mano avensyje yra parktronikai ir yra ta fyskute su vienu laidu, o pas drauga nera parktroniko ir nera apskritai tos fyskutes, taip ir turi buti?
:|:|:|:|

Naujokelis

Sveiki,galite numesti linka su lietuva B9010 navigacijai ir paaiskinti kaip galima isirasyti navigacija i diska.Dekui :)

spyglys

hug, i service meniu nebandet lyst? gal kokia klaida rode?

marinskas

CitataNaujokelis parašė:
Sveiki,galite numesti linka su lietuva B9010 navigacijai ir paaiskinti kaip galima isirasyti navigacija i diska.Dekui :)
Kaip isirasyti - skaityk sitos temos 3 psl, o linkai ir dar siek tiek instrukciju cia http://gpsunderground.com/forum/toyota-lexus/12290-toyota-lexus-dvd-navigation-e14-6.html