Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

IGO visada galima isisrasyti naujausia

turbo

kam reikia irasancio asus irenginio . paziurekite skelbimus

visgi

Gal kas jau turit įsirašę E15 kompaktą?

Bemsas

Citatavisgi parašė:
Gal kas jau turit įsirašę E15 kompaktą?
Testuoju. Kolkas nieko naujo neradau

visgi

Įsirašiau E15 žemėlapius. Veikia normaliai. Loaderį palikau E14.
Nuoroda, jei kam reikia: http://netfolder.in/folder.php?folder_id=MMjsnxf

tamsa

Isbandziau tns310 zemelapius 2010-2011, irasiau i Acme kompakta su Optiarc irenginiu (senam HP laptope) ir Nero. Veikia.

jerrylt

Citatavisgi parašė:
Įsirašiau E15 žemėlapius. Veikia normaliai. Loaderį palikau E14.
Nuoroda, jei kam reikia: http://netfolder.in/folder.php?folder_id=MMjsnxf

Gal gali padėti kur nors kitur? Ar duoti torrent nuorodą? Nes ši nuoroda limitus nemokamam parsisiuntimui uždeda.
Kaip suprantu, čia tik žemėlapių DVD, programos DVD tinka nuo E14 versijos?

visgi

Čia nuoroda iš kur aš siunčiaus. Torrent nuorodos neturiu. Ten yra originalaus kompakto ISO failas. Ten ir loaderis ir žemėlapiai. Þemėlapių kompaktą reikia pasidaryti,kad tilptų į SL kompaktą. Man tilpo Lietuva ir Latvija. Loaderyje ten niekas nesikeičia. Keičiant tik žemėlapius nereikia atjunginėti akumuliatoriaus, įdedi naują kompaktą ir viskas.:)

gisas

gal kas iš šiauliečių gali man įrašyta tą kompaktą? užsiknisau... :(
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Bemsas

Citatabemsas parašė:
Aplamai, klubo nariams Vilniuje galiu irasyti E14 navi diskus 3 ir 5gen (su tacskrinu).

Atvaziuojat i mano nurodyta vieta su 10Lt kupira ir as duodu 2 irasytus DVD diskus.

Akcija galioja toliau, tik zemelapiai E15. Menesi pavazinejau, patestavau, viskas Ok. Nors nieko naujo ir nepastebejau jose.:p

gisas

Citatabemsas parašė:
Citatabemsas parašė:
Aplamai, klubo nariams Vilniuje galiu irasyti E14 navi diskus 3 ir 5gen (su tacskrinu).

Atvaziuojat i mano nurodyta vieta su 10Lt kupira ir as duodu 2 irasytus DVD diskus.

Akcija galioja toliau, tik zemelapiai E15. Menesi pavazinejau, patestavau, viskas Ok. Nors nieko naujo ir nepastebejau jose.:p
maniškei i šiaulius atvežk ir daugiau duosiu :D
Avensis '04 2.0D-4D

mega

šiaip nesunkiai galiu suorganizuoti kompaktų nuvykimą į šiaulius

zuviss

Citatamega parašė:
šiaip nesunkiai galiu suorganizuoti kompaktų nuvykimą į šiaulius
Siaip ir as gal priglausciau komplekteli;)

mega

tai gerbiamieji, šį savaitgalį galiu perduot žmogui ir jis atveš jums į Šiaulius sekmadienį. Viskas ko jums reikia - suderinti su bemsu kelias kopijas, su juo atsiskaityti ir kažkaip sureguliuoti, kad tie kompaktai atsidurtų pas mane.

gisas

vakre i pm parasysiu, aisku ne uz aciu.  P.S kalba eina ne apie lieciama navigacija o mazaja TNS310
Avensis '04 2.0D-4D