Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Zinok tikrai gera mintis, nes kitos iseities nematau.

Keiciamos akcijos salygos. Forumieciams kaina nesikecia - 10lt, naujokams (nuo registracijos laiko praejo maziau nei menuo), 20lt

Visa5

Sutinku mokėti tiek, kiek reikės.Padėk, bemsai, sutvarkyti mano navy. Ačiū
Visa5

gisas

CitataVisa5 parašė:
Sutinku mokėti tiek, kiek reikės.Padėk, bemsai, sutvarkyti mano navy. Ačiū
drąsu, neveltui šiaulietis

P.S dėkui bemsui už DVD, žmogus nepatingėjo ir atsiuntė paštu ;)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Saulius SSS

o tai kelintu metu pas bemsa tie zemelapiai, kad cia toks aziotazas ? Tai gal tada kas turi vakaru europos zemelapius ,kad butu kokiu bent jau 2010metu,nes mano ko gero 2008.
as jau registruotas daugiau nei menesi :D:D:D belekiek moketi NESUTINKU,nors irgi sirdyje siaulietis:D:D:D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

gisas

CitataSaulius SSS parašė:
o tai kelintu metu pas bemsa tie zemelapiai, kad cia toks aziotazas ? Tai gal tada kas turi vakaru europos zemelapius ,kad butu kokiu bent jau 2010metu,nes mano ko gero 2008.
as jau registruotas daugiau nei menesi :D:D:D belekiek moketi NESUTINKU,nors irgi sirdyje siaulietis:D:D:D
man ta orginali navigacija reikalinga kaip šuniui penkta koja, bet labai nemėgstu, kai mašinoje kažkas neveikia, arba dega tuščias ekranėlis, todėl ir norėjau žemėlapių, o kad aš ja nesinaudosiu-faktas :D turiu Garmina esant reikalui :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Blieka

Bemsai ar tavo turimi E15 diskai tinka B9010?

Blieka

Gal kas susidūrėte su tokia problema: turi B9010 navigaciją, diskas E13 (neorginalas). Viskas veikia puikiai, tačiau pavažiavus kokius 50-100 km. pakimba ir rašo unable to read disk, please clean ir pan. Valyk ne vales nepadeda. Toks jausmas, kad užkaitęs diskas ar navi nenori veikti, nes pastovėjus vėl puikiai veikia.

Gal turite minčių kame reikalas?

Ačiū:)

spyglys

Lazeriui manau sakes pareina.

Bemsas

CitataBlieka parašė:
Gal kas susidūrėte su tokia problema: turi B9010 navigaciją, diskas E13 (neorginalas). Viskas veikia puikiai, tačiau pavažiavus kokius 50-100 km. pakimba ir rašo unable to read disk, please clean ir pan. Valyk ne vales nepadeda. Toks jausmas, kad užkaitęs diskas ar navi nenori veikti, nes pastovėjus vėl puikiai veikia.

Gal turite minčių kame reikalas?

Ačiū:)

Cia tik 2 variantai. Arba lazeriui galas ateina, arba diskas ACME ar dar koks slamstas. E15 - cia zemelapiai 2012-2013m, kurie tinka ir i B9010

Blieka

Diskas lyg normalus Verbatim, tačiau kas įdomiausia - užstrigus kopijai išėmus ją ir įdėjus orginalų diską navigacija iškart veikia (Orginalus be LT), atgal įdėjus kopiją - ne. Kopija pradeda veikti - auto pastovėjus, o gal diskui atvėsus. Diską pirkau iš kažkios firmos Vilniuje, ant disko rašo Test ar tai ką nors reiškia?

Bemsas

Tiesiog gamykliniai diskai buna su balta apacia. Lazeriui tokius skaityti lengviau, nes reikia mazesnio galingumo. Visi kiti diskai, kurie irasomi- apacia tamsi, ir reikia didesnio lazerio galingumo. o jei lazeris jau pavarges, jis negali skaityti. Ateis greit laikas, kai ir baltu neskaitys disku.

Blieka

Tada liūdesys :( . Kažkaip trumpai tarnavo lazeris, auto pirma registracija 2009 m.

Bemsas

CitataBlieka parašė:
Tada liūdesys :( . Kažkaip trumpai tarnavo lazeris, auto pirma registracija 2009 m.

Tai gal prabegusi virs 300t km :) Nes lazeris veikia visada, kai ijungta navi, nors ja ir nesinaudojama

Blieka

Kad ne, prabėgusi  tik 130 tkm. (pagal serviso įrašus). Na ką lauksim kol visai užlinks ir tada galvosim ką daryti. Arba reiks bandyti gauti org. diską nors ir senesnį, kad dabar galėčiau į keliones leistis, nes atostogos artėja. Kažkaip kokas rankos nekyla pirkti neintegruotą auto navigaciją, kol senoji kažkiek veikia.

Bemsas

CitataBlieka parašė:
Kad ne, prabėgusi  tik 130 tkm. (pagal serviso įrašus). Na ką lauksim kol visai užlinks ir tada galvosim ką daryti. Arba reiks bandyti gauti org. diską nors ir senesnį, kad dabar galėčiau į keliones leistis, nes atostogos artėja. Kažkaip kokas rankos nekyla pirkti neintegruotą auto navigaciją, kol senoji kažkiek veikia.

Galima ir nauja diska nupirkti is atstovu uz 500lt :p