Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

marinskas

Bemsai, niekaip neprisibeldziu i PM. Vis uzkimsta. Kaip galima butu gauti ta navigacijos dvd? Man reikia dviems masinoms. Skoloj neliksiu. Aciu

ketvirtasis

Citatamarinskas parašė:
Bemsai, niekaip neprisibeldziu i PM. Vis uzkimsta. Kaip galima butu gauti ta navigacijos dvd? Man reikia dviems masinoms. Skoloj neliksiu. Aciu
Verslas?;)

gisas

Citataketvirtasis parašė:
Citatamarinskas parašė:
Verslas?;)
tik dasimesti prie algos, vargiai iš tokio verslo išgyvensi :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

marinskas

Citatagisas parašė:
Citataketvirtasis parašė:
Citatamarinskas parašė:
Verslas?;)
tik dasimesti prie algos, vargiai iš tokio verslo išgyvensi :D
Kad ne verslas. Aš sau seniai ieškau, o dar ir draugas Raw4 nusipirko. Dabar suka man vis galvą dėl tų diskų.

ketvirtasis

Citatamarinskas parašė:
Kad ne verslas. Aš sau seniai ieškau, o dar ir draugas Raw4 nusipirko. Dabar suka man vis galvą dėl tų diskų.
Neseniai domejausi apie tuos NAVI, kurie veikia tik nuo kompakto verdiktas toks, kad paskutines senienos - atgyvenos. Keista tik dabar pradejo atstovybe siulyti ale originalius NAVI lygtais jau be kompaktu. Tikrai apmaudu, kad atsilieka nuo nauju technologiju Toyotu gamintojai. Nors naujomis technologijomis tuos GPS-us nepavadinsi, nu bet vistiek, atsilieka.
"Za derzavu obidno":(:(:(:(:(:(:(

m1ndaugas

Is esmes CD/DVD diskai jau atgyvena. Keista kam juos is vis montuoja i naujas masinas, gi USB/SD lizdas daug universalesnis ir technologiskai lengviau padaromas.

Bemsas

Naujose toyotose jau su HDD NAVI. Zemelapiai jau isiraso ne i CD, o vidini HDD. Problema tame, kad tuos zemelapius iraso kolkas tik dileriai. Todel visgi su CD paprasciau :)

Kaip pastebejau, viskas linksta link to, kad nebutu galima paciam nieko isirasyti, jokiu piratiniu zemelapiu. Pvz E10 zemelapiai labai seni, ir juos be problemu galima buvo padaryti DVD kopija ir vaziuoti. E13 - jau kopijos disko padaryti neimanoma, bet vistiek sugalvotas budas juos irasyti. Dabar sugalvojo HDD. Kitose masinose irgi viskas eina prie to, kad nebutu pazeidinejamos autorines teises ir zemelapiu gamintojams eitu pelnas.

ketvirtasis

Padaro ir tuos HDD žemėlapius, viską musiškiai nulaužia.

spyglys

Na va, grizau is Suomijos, Bemso zemelapiai veike puikiai, nusiskundimu neturiu apart tik vieno: toliau Latvijos ner POI tasku. Nezinau ar cia ju apskritai nera, ar cia karpymo trukumas. Neesminis bugas, bet, kai varai su vaikais, planuoji stoteles degalinese, ziauriai gerai, kai matai, kas taves laukia priekyje.

O visa kita veikia puikiai.

SenasJaunius

Laba diena :)

Norejau pasiteirauti, gal kas nors galetu irasyti ir parduoti E15 kompakta?

Buciau dekingas :)
SenasJaunius

RamasG

na isbandziau ir as savo toyotos navigacija , buvo originalus kompaktas 2008m be lietuvos,navigacija be lieciamo ekrano kur atsivercia ekranas paneleje
dabar isirasiau TNS_310_2010_2011_EAST
viskas kaip ir veikia LT zemelapis yra

Gendzius

CitataSenasJaunius parašė:
Laba diena :)

Norejau pasiteirauti, gal kas nors galetu irasyti ir parduoti E15 kompakta?

Buciau dekingas :)
Manau, kad diskas taip apsaugotas, kad jo nenukopijuosi. Kai pamačiau diską, pamaniau, kad jis nepataisomai sugadintas - kažkokie skaidrūs siūlai priklijuoti. O pasirodo tai apsauga.  Įdėjus į diskasukį - navigacija veikia :)

Bemsas

Citataspyglys parašė:
Na va, grizau is Suomijos, Bemso zemelapiai veike puikiai, nusiskundimu neturiu apart tik vieno: toliau Latvijos ner POI tasku. Nezinau ar cia ju apskritai nera, ar cia karpymo trukumas. Neesminis bugas, bet, kai varai su vaikais, planuoji stoteles degalinese, ziauriai gerai, kai matai, kas taves laukia priekyje.

O visa kita veikia puikiai.

Deja teko ismesti POI taskus, nes netelpa tada i diska. Galima sutalpinti ir POI, bet tada reikia ismesti kelias salys :)

Marux7

bemsai, tai ar gali irasyt TNS - 300 Navigacini diska tai tau vis beldziu i durys o tu neatidarai ;)
[small][/small]

spyglys

Pagaliau susitvarkiau savo Navi tuneri. Vel dziaugiuosi radija.