Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Nada

Pas mane atsiverčianti navigacija G01. Gal galite kas pagelbėti su žemėlapių DVD (su LT).

good2go32

Kas zino kokius meistrus Kaune, kurie galetu pakonsultuoti del toyota navigacijos B9010?

Bemsas

Citatagood2go32 parašė:
Kas zino kokius meistrus Kaune, kurie galetu pakonsultuoti del toyota navigacijos B9010?

Cia ne konsultuoti reikia, o taisyti ja. Nuvaryk pas elektrikus, tegu isims navi ir paziures, ar antena yra. Gal i masina seip ideta navi, be antenos ant pardavimo.

O TMC - informacija apie kamscius lietuvoje neveikia, Del to ir nera pasirinkimo meniu.

good2go32

Antena yra. Jau tikrinau. Tau gi rasiau, kad LTU nepagauna signalo , nes nera optionuose pasirinkti LTU. Arciausia kas yra tik Vokietija. Buvau ziema Norvegijoj, ten signala pagavo ,net kelis galejau pasirinkti. Taip kad ne antena !!!

Bemsas

Citatagood2go32 parašė:
Antena yra. Jau tikrinau. Tau gi rasiau, kad LTU nepagauna signalo , nes nera optionuose pasirinkti LTU. Arciausia kas yra tik Vokietija. Buvau ziema Norvegijoj, ten signala pagavo ,net kelis galejau pasirinkti. Taip kad ne antena !!!

GPS nieko nereikia pasirinkti. buk nors kinijoje, vistiek pagaus palydovus. Tik jei neturesi zemelapiu - rodys kad esi dykumoje.
Ten kur tu kalbi apie pasirinkima, kur vokietija arciausia - TMC SERVISAS - informacija apie kamscius. Lietuvoje neveikia, todel ir nera jos sarase.

Kaireje puseje po kompasu dega raides GPS ?

Bemsas

Gal kas naudojat E17 zemelapius? Kaip ten padengiamumas? As kazkaip nieko naujo nepastebejau  :V

mega

bemsai, o kur tu juos radai parsipūst? aš ties 15 strigau, spjoviau ieškot :facepalm: :D cdromą teisingą turiu ff ff

Bemsas

Na reik uztaikyti sekmingai, ir speti atsisiusti, nes tie linkai mirsta maximum po paros. Matyt toyota bando apsisaugoti. E17 tai nepagavau, tai kopija pasidariau originalo :)

mega

Citata iš: bemsas Įrašytas Liepa 18, 2013, 19:49:59 PM
Na reik uztaikyti sekmingai, ir speti atsisiusti, nes tie linkai mirsta maximum po paros. Matyt toyota bando apsisaugoti. E17 tai nepagavau, tai kopija pasidariau originalo :)
tai su kokiu loaderiu užkrauni? :think:
ar su tuo ir užsikrauna? duotum išsikept?

Bemsas

E17 uzsikrauna su originaliu loaderiu, truputi modernizavus diska. Seip galima irasyti su e10 loaderiu, bet man netinka toks variantas, nes negaliu naudotis telefonu vaziuojant, ir negaliu suvesti adreso. Butinai reikia sustoti.

mega

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 18, 2013, 21:43:58 PM
E17 uzsikrauna su originaliu loaderiu, truputi modernizavus diska. Seip galima irasyti su e10 loaderiu, bet man netinka toks variantas, nes negaliu naudotis telefonu vaziuojant, ir negaliu suvesti adreso. Butinai reikia sustoti.
mane e14 biesina, kad renkant adresą reikia rajoną išsirinkt :D pvz rinkau Jonavos g Kaune, davė rinktis iš 5 ar 6 rajonų, nu iš kur man žinot kuriam rajone man reikalingas adresas? :D ir naglu veidu navi tyčiojas, nes jei ne tas rajonas, tai būk malonus grįžk į ankstesnį meniu ir rinkis kitą rajoną, nes aš tau neleisiu tokio namo nr įvest :facepalm:

labai tikiuosi, šitai ištaisyta?

mano loaderis leidžia naudot tel ir vest adresą važiuojant (+) pasidalintum gal e17? :V išmėginčiau mielai :applause:

danylas

Mega as turiu E17 iso failą bet neturiu tinkamo įrenginio įsirašyti galime koperuotis parasyk į privata.

Bemsas

Citata iš: danylas Įrašytas Liepa 26, 2013, 09:52:53 AM
Mega as turiu E17 iso failą bet neturiu tinkamo įrenginio įsirašyti galime koperuotis parasyk į privata.

Mega jau turi viska :D

mega

jo, turiu viską, dėkui, neturiu tik laiko iki garažo nueit (z) :facepalm:

danylas

na va galvojau, kad radau žmogu su teisingu irenginiu. Gal kas galite padėti įrasyti navigacija ? Pas mane orig. kompakatai E10 o turiu E17 kaip juos sukerkti nežinau. Įrašau E17 tai nenuskaito žemelapiu .. rašiau DVD-ROM formatu su NEC Optiarc7250H į DVD+R DL Verbatim. O gal ten reikia saugikli istraukti kad skaitytu, naujas lauderis pasileistu. Navi pas mane TNS700 .. 9010B. Ačiū iš karto visiems už atsakymus.