Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

vincass

Pradėjo man beveik visai nenuskaityti mano NAVI DVD Gen.01 Avensis 2004 m. (DVD neoriginalas žinoma). Prieš keletą metų dar veikdavo neblogai. Tikriausiai lazeriukas jau prie pabaigos, kaip čia rašote.
Klausimas: Jeigu pakeisčiau lazeriuko mechanizmą nauju, tikriausiai reikalai pasitaisytų.
Radau čia tokį eBay. Gal tiktų?
http://www.ebay.com/itm/NEW-OPTICAL-LASER-PICKUP-for-TOYOTA-DENSO-86841-13020-/360475783647?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53ee07f1df
Nesu ardęs tos navi dėžės, bet gal nesunku būtų pačiam pasikeisti. Įdomu ar iš karto veiktų, ar dar kokių kalibracijų reikėtų? Gal kas turite patirties šiuo klausimu? :think:
<BEMSAS> gal jūs turite kokių minčių?

Bemsas

Citata iš: vincass Įrašytas Rugsėjis 03, 2013, 09:42:23 AM
Pradėjo man beveik visai nenuskaityti mano NAVI DVD Gen.01 Avensis 2004 m. (DVD neoriginalas žinoma). Prieš keletą metų dar veikdavo neblogai. Tikriausiai lazeriukas jau prie pabaigos, kaip čia rašote.
Klausimas: Jeigu pakeisčiau lazeriuko mechanizmą nauju, tikriausiai reikalai pasitaisytų.
Radau čia tokį eBay. Gal tiktų?
http://www.ebay.com/itm/NEW-OPTICAL-LASER-PICKUP-for-TOYOTA-DENSO-86841-13020-/360475783647?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53ee07f1df
Nesu ardęs tos navi dėžės, bet gal nesunku būtų pačiam pasikeisti. Įdomu ar iš karto veiktų, ar dar kokių kalibracijų reikėtų? Gal kas turite patirties šiuo klausimu? :think:
<BEMSAS> gal jūs turite kokių minčių?

Na man atrodo, kad idejus originalu diska - navi dar skaitytu :) Bet manau pakeitus lazeri, apie sia problema galesi pamirsti kokiem 7m tikrai :)

vincass

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 03, 2013, 13:57:35 PM
Na man atrodo, kad idejus originalu diska - navi dar skaitytu :) Bet manau pakeitus lazeri, apie sia problema galesi pamirsti kokiem 7m tikrai :)
Taip., DVD originalas gerai, tik mano Gen.01 su Lietuva lygtai ir nėra? Arba l.brangu  :think: Investuočiau į lazerį, jeigu šis tiktų.

Bemsas

1 gen. seni yra zemelapiai tik 2011m. Seip as tikrai neinvestociau i tokia navi. Jai butu bent 3 gen. tada tikrai verta.

vincass

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 03, 2013, 16:07:23 PM
1 gen. seni yra zemelapiai tik 2011m. Seip as tikrai neinvestociau i tokia navi. Jai butu bent 3 gen. tada tikrai verta.
O ką daryti, jei tokia dabar stovi? Mašina dar važinėsiu. Keisti neplanuoju kol kas. O navigacija prireikia dažnai pasinaudoti. Sakai žemėlapiai yra  2011 m.-čia originalus DVD tokių metų? Pas mane dabar neoriginal lygtai 2010 m.
Įdomu, gal yra kokie šansai pasikeisti navi iš Gen.01 į Gen.3? Turiu galvoje ar techniškai išeitų?

Bemsas

Citata iš: vincass Įrašytas Rugsėjis 03, 2013, 18:26:59 PM
O ką daryti, jei tokia dabar stovi? Mašina dar važinėsiu. Keisti neplanuoju kol kas. O navigacija prireikia dažnai pasinaudoti. Sakai žemėlapiai yra  2011 m.-čia originalus DVD tokių metų? Pas mane dabar neoriginal lygtai 2010 m.
Įdomu, gal yra kokie šansai pasikeisti navi iš Gen.01 į Gen.3? Turiu galvoje ar techniškai išeitų?

Galima ismesti visa sistema, ir pastatyti is facelifto 5gen navi su tacskrinu - B9010. Ten ir zemepaliai naujausi yra, ir naudotis patogiau (matosi marsrutas visas, rodo atstuma iki posukio), MP3/WMA groja.

spyglys

Na as ir vis mastau apie B9008 pirkima, labai retas variantas.

Bemsas

Citata iš: spyglys Įrašytas Rugsėjis 03, 2013, 19:54:58 PM
Na as ir vis mastau apie B9008 pirkima, labai retas variantas.

Retas bet geras (y). Kiek maciau buna tik Corolla Verso facelifte. Blutufa turi, mp3, valdyma balsu, ir telefono valdyma nuo vairo (y). Kogero toki statant reikes ir vaira keisti :D.

spyglys

Paimciau toki uz normalia kaina, dar jei pilna komplekta rast su vairu ir mikrofonu, tai isvis belekoks pirkinys   (y) (y)

Bemsas

O jei dar su kamera priekine dar (y). Bet tada reikes ir kameru bloka keisti :D

vincass

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 03, 2013, 19:33:56 PM
Galima ismesti visa sistema, ir pastatyti is facelifto 5gen navi su tacskrinu - B9010. Ten ir zemepaliai naujausi yra, ir naudotis patogiau (matosi marsrutas visas, rodo atstuma iki posukio), MP3/WMA groja.

O kaip su laidais? Tos pačios fiškės netiks juk? Reikia visą įrangą su laidais imti. O jie tikriausiai bendroje laidų pynėje randasi?

Bemsas

Ismeti sena maga, pastatai B9010 su remeliu. Viskas turi tikti. Tik GPS antena bus paprasciau pastatyti kita.

vincass

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 03, 2013, 22:03:43 PM
Ismeti sena maga, pastatai B9010 su remeliu. Viskas turi tikti. Tik GPS antena bus paprasciau pastatyti kita.
Kaip ir labai susidomėjau šiuo atnaujinimu :think: . O  B9010 reikia imti tik nuo Avensio T25, kad tiktų rėmelis? Ar galima ir nuo kitų? Skaičiau , kad ir į kitas tokia pati dedasi.
B9010-kiek maždaug kaina dėvėtų? Kažkur apie 1000 Lt. vaikšto? Ar įmanoma ir pigiau? Pas lenkus inete mačiau daug pardavinėja.
Mygtukai irgi ant vairo netiks turbūt, reikės kito vairo? O kaip su laidais prie vairo tada?

Bemsas

Remelio reikes kito originalaus, is avenio nuo 2006m (facelifto), o navi B9010 buna daug kur. RAV4, Avensis, Corolla Verso. Arba jei surasi - statyk B9008 - turesi dar blutufa papildomai (y) .

Galutiniam rezultate atrodys taip:

vincass

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 04, 2013, 08:28:17 AM
Remelio reikes kito originalaus, is avenio nuo 2006m (facelifto), o navi B9010 buna daug kur. RAV4, Avensis, Corolla Verso. Arba jei surasi - statyk B9008 - turesi dar blutufa papildomai (y) .

Galutiniam rezultate atrodys taip:

Gražiai atrodo. Tai galima pirkti pačią navi atskirai, kad ir nuo kitos mašinos? Bet tada rėmelį kažin atskirai ar eis gauti? O B9008 gudresnė už B9010? :)
Jei kas, kur, užmatytumėt panašias, duokit žinoti  :-)