Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Jei isidesi kita originalia magnetola, valdymas nuo vairo islieka. GPS antena paprasciau bus statyti kita, nei pajungineti sena. Nes sena antena irgi tinka, bet jos pajungimas po sedyne vairuotojo, ir ja reikes atitempti iki mago.

Del isvardytu modeliu, nieko negaliu pasakyti, nes tokiu negirdejau :)

vincass

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 14, 2013, 23:36:28 PM
Jei isidesi kita originalia magnetola, valdymas nuo vairo islieka. GPS antena paprasciau bus statyti kita, nei pajungineti sena. Nes sena antena irgi tinka, bet jos pajungimas po sedyne vairuotojo, ir ja reikes atitempti iki mago.

Del isvardytu modeliu, nieko negaliu pasakyti, nes tokiu negirdejau :)
Dėkoju, kad padedi susiorentuoti toje aparatūroje :)
O GPS antena tiktų bele kokia, nebūtinai Toyota originalas? Svarbu fiškė tiktų?

Bemsas

Taip, svarbiausia yra fiske. Antenos kaina yra mazdaug 30-50lt. Arba galima bandyti sena perjungti. Ji pati vistiek stovi po panele, tik laidas nuvestas po sedyne. Reikes istraukti kabeli ir nutempti iki mago.

Saulius SSS

Pas mane B9010 tai antenos laidas tiesiai nuo antenos i mage kokiu 50cm ilgio. Jokiu per aplinkui po sedyne. Cia gal nuo metu priklauso.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Rugsėjis 15, 2013, 22:36:26 PM
Pas mane B9010 tai antenos laidas tiesiai nuo antenos i mage kokiu 50cm ilgio. Jokiu per aplinkui po sedyne. Cia gal nuo metu priklauso.

Jei truputi idemiau skaitytum, galejai pastebeti, kad dabar pas zmogu stovi sena rodykline navi, kur blokas po vairuotojo sedyne randasi, ir jis nori pastatyti naujesne su tacskrinu.

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

bimas

sveiki forumieciai,gal kas nors gali padeti,nerandu niekur navi B9010 laidu isdestimo shemos

Bemsas

Blogai ieskai. Kokie laidai konkreciai domina?

bimas

Bemsas

Pagrindine sita :

Juoda fiske - CD chengeris, pilka fiske - spidometro signalas. Balta fiske - valdymas nuo vairo. Pilka kvadratine - GPS antena.

Andriusa321

Sveiki, atsinaujinau avensio navigacijos zemelapiu DVD, tad nebereikia 2012-2013metu , jei ka domina, yra Lietuva visa skandinavija ir Europa iki prancuzu, esu ismaises vokietija austrija lenkija cekija norvegija  jokiu problemu. zinoma naujausi pakeitimai zemelapiuose kurie padaryti 13-14 metams nebus, su ta mintim ir nauja nusipirkau, ka domina ir tenkina senesnis variantas DVD atiduociau uz 50Lt. Beje jau isbandziau nauja nei praejusioje nei dabartineje moletu zieduko link Ukmerges nei senas nei naujas nerodo :) jei ka domina rasykit zinute I mano asmenine. DVD Kaune

joske5

Apie kurią navigaciją šneki?
Žemės matavimų ekspertas
860342816

Vytaras

Sveiki, norejau paklausti ar verta isideti i Avensi DVD GPS Radio Player ? Ir kiek mazdaug tai kainuotu?  :)

Raidas77

Citata iš: Raidas77 Įrašytas Balandis 11, 2013, 17:51:31 PM
Radau kaip paziuret - versija "10-11 ver.1 east"
Idomu, ar yra naujesne?
Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 11, 2013, 19:34:02 PM
Nera naujesnes. Ant dideles navi paskutine siam momentui E16 2012-2013 v2

Noriu pasiteirauti, gal nuo paskutinio laiko kai klausiau jau atsirado naujesne versija?:) TNS300/310

Bemsas

Citata iš: Raidas77 Įrašytas Sausis 31, 2014, 08:19:56 AM
Noriu pasiteirauti, gal nuo paskutinio laiko kai klausiau jau atsirado naujesne versija? :) TNS300/310

Pardavime maciau yra kiek naujsene 2011m, bet pasikeitimu dar nebus jokiu. Navi sita labai sena, todel man atrodo jau nutraukas palaikymas jos. Navi buvo montuojamos Toyotose nuo ~2003 iki ~2006m

Navi su tacskrinu tai i metus iseina 2 atnaujinimai.