Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Upgrade

Sveiki,

Šiandien pabandžiau savo iškeptą diską :) Deja pabandyti turiu tik Toyota Sienna iš Amerikos. Diskas skirtas europiniams auto todėl didelių vilčių neturėjau. Mano nuostabai diską nuskaitė ir pasileido ! Deja neveikia adreso įvedimas ir kas kart išmeta klaidą...Aišku amerikiečiams ir neturi tikti, bet darau išvadą kad mano kompaktas veikiantis ir Asus susitvarkė su užduotimi (pakeitė book type). Kai turėsiu galimybę pabandyti su EU Toyota informuosiu.

Bemsas

Citata iš: Upgrade Įrašytas Kovas 19, 2014, 21:57:43 PM
Siandien gavau Asus irengini ir iskart isbandziau:

Bet cia ne DL diskas. Kiek supratau cia bus naujo disko kopija su nauju loaderiu, su ismestom nereikalingom salim?

Upgrade

Ne kol kas negavau tų diskų iš Euronetos... Dabar įsirašiau iš rusų DVD-R :
E18 Czech Republic, Estonia,Finland, Latvia, Lithuania,Russia
https://mega.co.nz/#F!...jRZKB!AEGtH9yxGSpZM9AoXZAT7Q

Upgrade

Veikia mano diskas su EU mašinomis viskas gerai tik ten nėra Estijos (pas rusus klaidingai parašyta).
Gavau E17 iš pažystamo (ne originalas) pirktas iš Lietuvos su daugiau šalių (DVD+R). Klausimas kaip jį nukopijuoti. Ant jo uždėta copy protected. Gal kas susidurėte ? DVDdecrypter meta klaidą, net jei paprastai failus nori kopinti iš kompakto neleidžia visų...keli failai yra apsaugoti kiek suprantu...Ar yra profų kurie gali tą apsaugą apeiti ? Gal aš kažko nežinau ?

Bemsas

Na nemaciau apsaugotu DVD disku. Gal seip diskas sudroztas, ir nenuskaito failu? Net Originalus diskas neapsaugotas nuo kopijavimo.

autoegis

Sveiki, gal kas galėtų įrašyti navigacinį diską su Lietuvos žemėlapiais. Ne už ačiū aišku. Navigacija lyg tai G01, atsilenkia displėjus.

MindaugasB

Citata iš: autoegis Įrašytas Balandis 19, 2014, 19:15:44 PM
Sveiki, gal kas galėtų įrašyti navigacinį diską su Lietuvos žemėlapiais. Ne už ačiū aišku. Navigacija lyg tai G01, atsilenkia displėjus.

O jeigu kas nors ir galetu, ar kaip papildoma pagalba siam forumui, paremtumete kazkokia suma? :) Domiuosiu gera zmoniu valia
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 19, 2014, 21:31:50 PM
O jeigu kas nors ir galetu, ar kaip papildoma pagalba siam forumui, paremtumete kazkokia suma? :) Domiuosiu gera zmoniu valia
Tai buvai padaręs:
Žmogui reikia "kontakto" tu jam pasakai paremk puslapį, duosiu kontaktą žmogaus, kuris ......
Jis paremia, o tu jam į PM

MindaugasB

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Balandis 20, 2014, 10:05:44 AM
Tai buvai padaręs:
Žmogui reikia "kontakto" tu jam pasakai paremk puslapį, duosiu kontaktą žmogaus, kuris ......
Jis paremia, o tu jam į PM

Tai gal zmogus remti nenori. Atsiklausti juk galima :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Azzled

Su mielu noru paremciau foruma uz DVD T310 gen01 :D

Donis7

Užsimaniau žaislo į savo avensį - navi B9010 arba B9008 (dabar yra senas cd-kasetė magas). Tai iškilo keli klausimai: jei pirkti iš angliško avensio ar visi kištukai ir rėmelis atitiks, ir nereikės nieko konstruoti. Ar būtinai išlupti gps anteną, ar geriau imti naują iš Lemonos (apie 35 lt.). Ir kokią pinigų sumą galima be sąžinės graužimo mokėti (kiek pastebėjau prašo nuo 500-1000 lt.). Paleidimo cd yra (su GB žemėlapiu). Žinau, kad B9008 galima galinę kamerą ir bluetooth prijungti. O gal šiaip išdurninsite su mano tokiu noru  :-] Žodžiu visi pasiūlymai tinkami.

Saulius SSS

Jeigu antroj pusėj magės yra jungtis cd čeinžeriui,tai rekomenduočiau YATOUR.  Kam tau tas "gaublys"? Ką nerasi kelio iš Radviliškio į Šiaulius? Aš gryžęs radau greitkelių,žiedų prisistatę...  ir tai nepasiklydau,o tu vietinis... 
Jei nėra cd čeinžerio jungties ,gali nebrangiai paimti tokią pat tik su cd. Gallant pardavinėjo seniau ilgai ir nuobodžiai. Ir ten jau bus ta jungtis. Ant YATOUR gali už keletą $ turėti ir bluetooth. Jei nori kinoteatro,tada perki "FASCIA SURROUND FOR AVENSIS..." ir dedi ką tik širdis geidžia. Gaublys,TV ir tt.
Optimaliausias ir pigiausias variantas YATOUR.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Donis7

Apie Yatour irgi žinau ir apie jį kažkada galvojau. Bet tada galinės kameros nepajungsiu. Navi ir telefone turiu, kurios per akis užtenka. Žodžiu, karšta galvai, tai ir prisigalvoju visokių minčių. Kaip ir sakiau, ieškau žaislo, o ne praktiško dalyko :)
P. S. kas per daiktas tas "FASCIA SURROUND FOR AVENSIS"? Rėmelis nuo didelės magės į mažesnę? :think:

O kaip dėl atsakymų į mano klausimus?

Saulius SSS

Rėmelis. Įvesk tą frazę į ebay.
Anglo turėtų viskas tikti 99,9%. Nemanau,kad kažką reiktų konstruoti. Antena stovi visai šalia magės aukščiau po panele(jei originali).  Kaina tavo reikalas.

Saulius SSS

Už tuos pinigus gali nusipirkti gerą media su AV įėjimu ir BT. Ir daug daug pliusų.