Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

zally

Meniu kalbos pakeisti neimanoma.Taciau, kad kalbetu rusiskai gali padaryti er meiu setup.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Magirus

Tai kad auto voice guidance tik on/off tėra nustatymai.

zally

Turi buti parasytas disko regionas -RUSSIA, kazkur prie nustatymu.Paziurek ar tikrai skirtas rusijos rinkai.Man leidzia rinktis kalba ir ten raso "russian guidance on/off.Tiesa mano navi B9010, bet skirtumu ten nedaug.Sis kalbos pasirinkimas man regis yra disko opcija.

Magirus

Dėkoju už imfo, zally. Bet man ten nelabai gaunasi, o Tu į asmenines žinutes neatsakinėji ?  Pamajakink perskambinsiu, negi sunku.:)

zally

saar

gal jau kas turite nauja 2010 navigacija tns300-310 ?

zally

Kazkaip likau nesuprates, nes nerandu aibes namu nr. Savanoriu prospekte Vilniuje.:(

saar

Sveikas zally,gl tu gali pagelbeti del atsisiuntimo is http://thepiratebay.org/torrent/5425507 ar tinka tns 300-310:)

zally

Tinka navi su dideliu lieciamu ekranu TNS 500.600,700.Tau tikrai netinka.

saar

Gaigeris

Kaip instaliuojasi navi pas mane avensis 2003 metų su atsiverčia navigacija pagal toyota puslapį gal 01 generation..

mmersass

CitataGaigeris parašė:
Kaip instaliuojasi navi pas mane avensis 2003 metų su atsiverčia navigacija pagal toyota puslapį gal 01 generation..
kiek atsimenu rasiau su nero image formatu, ikisi dvd po sedyne ir viskas veikia :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Gaigeris

Na turbut bandysiu as ta rusia navi irasyt nes iš europos nera jokios naudos siuo metu, aciu reiks isbandyt o kaip i dvd isiraso jei uzima 5 gb?

mmersass

pats naujausias netiks jei pas tave Gen.1, pirk DVD+DL
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit