Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: evaldunia Įrašytas Lapkritis 19, 2014, 22:12:52 PM
Čia tu visiškai teisus. Dabar studijuoju kaip irasyti i paprasta DVD.

O ka ten studijuoti? As aprasiau visus variantus.

Saulius SSS

sorry,cia mano klaida. buvau visai pamirses,kad dar yra tokie DL  :E . kaip paklausiau taip atrase  :)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

evaldunia

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Lapkritis 19, 2014, 22:23:04 PM
sorry,cia mano klaida. buvau visai pamirses,kad dar yra tokie DL  :E . kaip paklausiau taip atrase  :)

Pasirodo tikrai su DL NEVEIKS
Kaip ir sake Bemsas reikia pratrinti kai ka.

how i did it:
west disk
deleted unwanted idx left the 001 plus idx with magiciso:
DVD IDX index:
001 A Austria
002 AND Andorra
003 B Belgium
004 CH Switzerland
005 CZ Czech Republic
006 D Germany
007 DK Denmark
008 E Spain
009 F France
010 FIN Finland
011 FL Liechtenstein
012 I Italy
013 IRL Ireland
014 ISL Iceland
015 L Luxembourg
016 MC Monaco
017 N Norway
018 NL Netherlands
019 P Portugal
020 RSM San Marino
021 S Sweden
022 UK UK
023 V Vatican

and saved it with the same name as original
disk : verbatim MCC-004-00
burner : liteon ihas 124b ( is flashed with burner max )
imgburn 2.5.8.0 ( default settings )
set booktype to dvd-rom
speed at 8x
no tasks on the computer during burning
tested quality 77
inserted disk on the car
disconected battery from the prius for about 5 minutes
reconected battery
turn it on and message on screen "system loading do not turn power off"
gps test drive all good

Na tipo sitaip ir su kitais diskais
2011 Toyota Avensis III 2.2 D4D.
2008 Toyota Auris 2.0 D4D.

Naujokas

Sveiki,
gal kas galite papasakoti kas per audio/navi stovi avensyje 2008m.? Atstovybeje pagal vin koda dave tokia info:
Audio: display audio 6sp DAB
Emv and navigation system: pre w/h lca avn navi.
Dekui

Naujokas

Dar klausimas ar isidejus B9010 navigacija, ji veiks ar reik jungt kompa, kad priristi ja prie masinos?

Bemsas

Citata iš: Naujokas Įrašytas Gruodis 01, 2014, 15:51:44 PM
Dar klausimas ar isidejus B9010 navigacija, ji veiks ar reik jungt kompa, kad priristi ja prie masinos?

Veiks. VW reikia risti navi prie masinos.

Naujokas

Dega Map dvd. Unable to read dat.
Zemelapiu diskas buvo idetas jau.

Bemsas

Negali nuskaityti DVD disko.

Naujokas

klausimas, ar diskui kazkas negerai ar grotuvui?

Bemsas

Tau geriau matyt, mes juk ne ekstrasenai. Jei diskas stovi ORIGINALUS - tada labai didele tikimybe, kad su grotuvu negerai.

Naujokas

Gal kas is kaunieciu gali trumpam paskolinti zemelapiu cd, patikrinti ar veikia masinine navi? Navi b9010.

nesuruges

Sveiki , esu naujokas šiame forume, bet kaip ir dauguma jūsų susidūriau su tam tikromis problemomis jungiant navigaciją, mano atveju B9010.
1) Niekaip neišeina suminkyti, kad navi pagautų palydovą, kiek prieš tai gilinausi į temą tai gali būti, kad pas mane prijungta sena gps antena (o gal išvis tokios nėra), nes magas įdėtas iš kito "facelift" avensio. DVD originalus 2009-2010 metų.
2) Traška radija, ar reikia dėti papildomą antenos stiprintuvą ir kur man jį reikėtų prijungti?
3) Sunkiai skaito šviežiai iškeptus CD, nors senus kuriuos klausiau ankstesnėj mašinoj nuskaito puikia.
Prašau pasidalinkite savo patarimais ir pasiūlymais kaip galėčiau pilnavertikškai susitvarkyt tą "dežutę"
P.s. Naujokas  mielai paskolinčiau DVD diską pažiūrėt kaip veikia navigacija nes ir pačiam tai aktualu.
Bemsas ar būtų galimybė gauti naujus rytų Europos mapus, E17 ar E 18? :)

Bemsas

Citata iš: nesuruges Įrašytas Gruodis 02, 2014, 19:34:07 PM
Sveiki , esu naujokas šiame forume, bet kaip ir dauguma jūsų susidūriau su tam tikromis problemomis jungiant navigaciją, mano atveju B9010.
1) Niekaip neišeina suminkyti, kad navi pagautų palydovą, kiek prieš tai gilinausi į temą tai gali būti, kad pas mane prijungta sena gps antena (o gal išvis tokios nėra), nes magas įdėtas iš kito "facelift" avensio. DVD originalus 2009-2010 metų.
2) Traška radija, ar reikia dėti papildomą antenos stiprintuvą ir kur man jį reikėtų prijungti?
3) Sunkiai skaito šviežiai iškeptus CD, nors senus kuriuos klausiau ankstesnėj mašinoj nuskaito puikia.
Prašau pasidalinkite savo patarimais ir pasiūlymais kaip galėčiau pilnavertikškai susitvarkyt tą "dežutę"
P.s. Naujokas  mielai paskolinčiau DVD diską pažiūrėt kaip veikia navigacija nes ir pačiam tai aktualu.
Bemsas ar būtų galimybė gauti naujus rytų Europos mapus, E17 ar E 18? :)

1. Nieko maigyti nereikia, palydovus pagauna pats. Jei pats statei navigacija, greiciausiai neidejai antenos. Facelifte antena jungiasi i maga, o senesniam antena jungiasi i bloka po sedyne. Yra paprasciau pastatyti nauja antena, nei vedzioti laidus.
2. Jokiu stiprintuvu nereikia, viskas yra.
3. Bandyk deti originalius CD su sidabrinia apacia. jei juos skaitys - reikia valyti, arba tvarkyti lazeri.

E17 ir E18 zemelapiai jau neaktualus. E20 jau yra.

nesuruges

Supratau , reikės pabandyt išimti ir pažiūrėt kas ten ir kaip suvedžiota, kolkas mačiau po sėdyne kažkokius blokelius nes dar ir pajungtas stiprintuvas, tai reikės įsigilinti kas ir kaip ten yra.
Bemsas ar galima būtų užsisakyti E20? Skolingas nelikčiau :)

TYRAN

Citata iš: nesuruges Įrašytas Gruodis 02, 2014, 19:34:07 PM

Bandyk įrašinėti diskus mažesniu CD įrašymo greičiu.