Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ignas D-cat

Čia manau is tos derijos 50proc ant 50proc  :-) reiktu pasimatuoti, idomu kur lietuvoje juos parduoda.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001
Toyota Avensis 2,2 D-cat 2006

ketvirtasis

Citata iš: Ignas D-cat Įrašytas Gruodis 04, 2014, 21:32:08 PM
Na gal tiesos tikrai yra, bet mane tik erzina po to kaip netinka ten kasnors dedant multimedia neskirta toyotai tai tarpai didesni tai prasideda juodi lankeliai aplinkui ir t.t. Gal kas forumieciu turi neorginalia multimedia isideje? Gali kazka rekomenduot?
Buvau įsidėjęs Kenwoodą 7280 biskuti pasižaidžiau su integravimu ir atvažinėjau nemažai laiko. Svarbiausia, kad visos 2DIN multimedijos turi standartinį tvirtinimą. Tas tvirtinimo "auseles" nuo originalo nuimi ir ramiai dedi ant kitos (savos) dviejų dinų magnetolos - tinka. Poto pasijungi valdymą nuo vairo tai vėl tik fiškęs sukaišioti reikia. Ir kas be ko turi šiek tirek išmanyti elektronikoj arba auto-elektrikas.

logos

Nusprendziau ir as atsinaujinti navi, pas mane B9010. Viduj tvarkingai sukosi e12 2010 metu, ne orginalas. Nuo 2010 jau biski vandens nutekejo tai parsisiunciau E19. Uzeme ciut virs 5gb tai i DL ir irasiau ir nunesiau pabandyt naiviai tikedamasis, kad jei veiks tai veiks, jei ne tai ne...  :-] Pradejo veikt, "do not power off your system" ar kazkas panasaus buvo is pat pradziu, uzkrove, updatinosi ir rezultate -"cannot read data, check if dvd is correct".  :think: neveikia, tai neveikia, reikes pasidomet daugiau tai idejau sena kompakta kuris pries tai veike, o ir tas pradejo rodyt check if dvd is correct.  :goodboy: likau be navigacijos dabar.

Tas senas 2010 e12 ne originalas irgi dual layer nes uzima virs 6gb, rodo, kad media type dvd-rom, book type dvd-rom
Nauja kur irasiau, rodo media type dvd+r dl, book type dvd-rom

Is pradziu galvojau, kad del sito media type dvd-rom problema buvo, kepiau dar viena, bet mano dvd-ram su IMGBURN nepalaiko to booktype keitimo, meta kazkoki feila (nors iskepa book type dvd-rom pagal default).

Kodel nebeskaito seno kompakto, kuris tvarkingas buvo? Gal sistema atsinaujino ir nebepriima senesnes versijos, o gal falsyvu disku?Nebesinori kept tu DL, jei tikrai nebeveiks; nesinori pirkt ir ne originalo (vdrug neveiks), originalo irgi nesinori pirkt del kainos (jau geriau ant mobiliako lifetime sygic pasiimt koki uz 20 eur). Daiktas masinoj stovi, norisi ka veiktu, bet su investicija proto ribose.

Gal kas turit minciu?  :)

Bemsas

Tavo senas DVD E12 turejo E10 Loaderi (systemos uzkrovimas),nes nuo E11 versijos loaderiai tikrina DVD DL originaluma. Po idejimo E19 - sistema atsinaujino iki E19 loaderio, todel neveikia nei naujas, nei senas. Dabar tau reikia isimti visus DVD, nuimti klema akumo ~5min ir ideti savo sena DVD. Jis veiks vel. Kitaip tariant, tau reikia "nuzeminti" loaderio versija. O loaderis uzsikrauna tik 1 karta, kai magui paduodi matinima.

logos

Aciu tau, Bemsai! Senas vel veikia. Sutaupei man minimum viena DL. Paskaiciau truputi atgal, ar priimtum mane i kaledini pasiulyma?

Ignas D-cat

Kad nekurti naujos temos paklausiu Jūsų šioje temoje. Šiai dienai turiu tokią situaciją, kaip nuotraukoje Nr1, tačiau norėtųsi įsidėti Navi ekranėlį kuris matosi nuotraukoje Nr2.

1. Klausimas būtų ar daug perdarymo reikalaujanti rekonstrukcija, kas liečia elektros pajungimą ir techninį montavimą?
2. Ar galima panaudoti CD skaitytuvą ir GPS kurie pas mane jau yra kartu su esančia nelabai kam verta Navi?
3. Kaip ir kur patartumėte ieškoti šio daikto?
4. Gal kas žino kiek preliminariai gali kainuoti?

BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

Bemsas

Neuzsiimk nesamonem. Sita navi ne tacskrinine, o valdoma pulteliu berods. Zemelapiu padengiamumas toks pats kaip ir tavo - 2010m senumo, kur Lietuvoje pora gatviu tik yra :D. DVD blokas tiks nuo tavo sistemos, kur stovi po sedyne. Zodziu atgyvenes dalykas. Nebent nori naudoti tik kaip monitoriu ziureti filmus :D

Ignas D-cat

Ačiū Bemsas už patarimą, nes realiai aš nežaidęs su ta Navi, bet turėjau įtarimų, kad naudos iš jos nedaug, o tu tai tik patvirtinai  (y) Klausimas, o jeigu pasikeisti į šią kur žemiau įdedu paveikslėlį? Ar ji pakankamai normaliai dirba? Yra normalaus padengimo žemėlapių>? Jungiasi prie mano esamos GPS antenos? NAVI CD kaip suprantu dedasi atvertus LCD? Koks jos modelis, kaip man ieškoti intenete, kad orantuočiausi ar įmanoma rasti ir kokios kainos?
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

MaXas

Tikriausiai B9010, arba B9008. Keletas kaip tik neseniai ir ieskojosi, pasinaudok paieska tikrai yra apkalbeta! Jei neklystu ir siandien! Rasi viska kas domina

Bemsas

Ignai, antena tiks. Bet bus problemu su pajungimu. Dabar pas tave antena jungiasi i bloka po sedyne, o reikes jungti  tiesiai prie mago.

Ignas D-cat

Gal tokiu atveju geriau tada jungti visai kita antena, kiek mačiau forume tai ji ten iki 50Lt kainuoja lygtais. Ar visdelto originali nuo esancios navi geriau>?
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

Ignas D-cat

Beja kaip su jos kaina? Gal kas nesenai pirkote? Ka teko moketi? Yra šiai navi normalus žemėlapių padengimas?
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

Bemsas

Navi su tacskrinu zemelapiai atsinaujina 2 kartus i metus. Manau tai yra geriau, nei zemelapiai 2010m ? :) tiesiog 1 gen navigaciju yra labai bazai, todel ir uzdarytas palaikymas.

Naujokas

Citata iš: Ignas D-cat Įrašytas Gruodis 18, 2014, 09:07:17 AM
Beja kaip su jos kaina? Gal kas nesenai pirkote? Ka teko moketi? Yra šiai navi normalus žemėlapių padengimas?
Pries keleta savaiciu pirkau 500lt su remeliu. Vienas geras forumietis :) atsiunte dvd, viskas puikiai veikia, kol kas labai patenkintas (na turint omeny sios navi galimybes) :)
Ai tik pastebejau skirtuma nuo paprastos mages : radijas tyliau ir sudiniau groja nei cd, berods greitejant- garsas pats didinasi ir klausant cd truputi girdisi nutyldzius traskesys.  O seip viskas veikia kaip priklauso.

Naujokas

Iskilo klausimas, ar paprasta pajungti ir viskas veiktu T27 navi i T25? Ir kuom pranasesne T27 uz B9010 ?