Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Hell

Taip, bet itariu tam cd romui paskutinioji jau ateina nes senas 2008 metu gal kokiu, nes baigiant irasineti ismeta errora kazkoki, o ta pati faila rasant per loptopa iraso be jokiu erroru, bet is jo nepasileidzia masinoje visai. Gal kas zino is kokiu dabartiniu modeliu dar irasineja, kad bytu galima rast nupirkti? Arba kazkas galetu irasyti skoloj nelikciau

slashas

Citata iš: Hell Įrašytas Vasaris 14, 2017, 12:01:44 PM
nu zodziu reik manau pas kazka ieskoti tinkamo cd romo.. bet kiek tu modeliu permeciau nlb randu ju pirkti LT
Aš pabandysiu su savo kai rasiu laiko, jei ką atsiųsiu cd.

Hell

Gerai butu, jau nervai nelaiko paziurejus i sugadintu cd kruva 😀

Hell

zodziu issiaiskinau tai, kad tuos gudresnius dvd romus turi tie, kas sau rasosi xbox zaidimus :) ir su jais gali irasyti navi zemelapius, bet kur kaune kelias vietas zinojau, kas sita galetu padaryti, tai kaip tycia sian nedyrba :D

slashas

Citata iš: Hell Įrašytas Vasaris 14, 2017, 15:31:47 PM
zodziu issiaiskinau tai, kad tuos gudresnius dvd romus turi tie, kas sau rasosi xbox zaidimus :) ir su jais gali irasyti navi zemelapius, bet kur kaune kelias vietas zinojau, kas sita galetu padaryti, tai kaip tycia sian nedyrba :D
Mano tai daro, aš turiu išorinį dvd rom, tai jei žaidimams tinka tiks ir šitam :)

Hell

jo draugelis vezdavo xboxo zaidimus persirasineti, tai cia sake ta pati nesamone, irgi reik tam tikro cd rom.. o koks pas tave isorinis, gal modeli zinai?

Zaroliz

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 14, 2017, 16:14:05 PM
Mano tai daro, aš turiu išorinį dvd rom, tai jei žaidimams tinka tiks ir šitam :)
Koks ten pas tave išorinis DVD romas? Galvoju, kad man reikėtų nusipirkti, nes dabar neturiu kaip įsirašyti CD, nors ir labai retai prireikia

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

slashas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Vasaris 14, 2017, 17:29:25 PM
Koks ten pas tave išorinis DVD romas? Galvoju, kad man reikėtų nusipirkti, nes dabar neturiu kaip įsirašyti CD, nors ir labai retai prireikia

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt
Tokį http://www.tiptop.lt/optinis-irenginys-odd-isorinis-lg-supermulti-dvd-r

Hell

Nu as palauksiu gal koks geras zmogus atsiras kur galetu irasyti, ne uz aciu 🙂

Hell

Dekui forumieciui buliui uz pagalba su zemelapiais 👍

slashas

Karaliusx

Sveiki gal kas patartumet kokia media butu imanoma uz 200-300€ isidet vietoj b9010 nes ji neveikia pas mane , manau nera tikslo ieskot tokios pacios noretos kazko modernesnio :)

slashas

Citata iš: Karaliusx Įrašytas Rugsėjis 16, 2017, 12:29:26 PM
Sveiki gal kas patartumet kokia media butu imanoma uz 200-300€ isidet vietoj b9010 nes ji neveikia pas mane , manau nera tikslo ieskot tokios pacios noretos kazko modernesnio :)
Realiai bet ką gali įsidėti, jei nori media tai tik žinomesnių vardų, nes tos kiniškos tiesiog tragedija. Dar pagalvok apie variantą siauros magnetolos 2-DIN konsolėje.

Laisvidas

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 16, 2017, 14:56:31 PM
Realiai bet ką gali įsidėti, jei nori media tai tik žinomesnių vardų, nes tos kiniškos tiesiog tragedija. Dar pagalvok apie variantą siauros magnetolos 2-DIN konsolėje.

Kodel tragedija? Android multimedia turi daug daugiau funkciju nei koks pioneerv , Siaip visokiu buna kinisku , tiek slamsto tiek visai padoriu.

Bemsas

Kam ko reikia. Vienam reikia kruvos nereikalingu funkciju, kitam gero kokybisko garso.