Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

turbo

tai kad visi cia mokami, idomu kada atsiras torrentuose

ketvirtasis

Turiu padaręs kopiją nuo E13 NAVI kompakto jei kam reikia to "materialo", prašau.

pinokis

cia visi tik avensiams navigacijos iesko o gal zinot corollai verso kaip ten veikia ta originali navigacije?,  pas mane po sedyne stovi navigacijos deze prijungta prie magnetolos. tai ar uztenka ten ideti kompakta ir ji man rodys lietuva ir t.t.. aisku lievuvos zemelapiu dar neturiu. :)

ketvirtasis

Citatacorolla verso parašė:
cia visi tik avensiams navigacijos iesko o gal zinot corollai verso kaip ten veikia ta originali navigacije?,  pas mane po sedyne stovi navigacijos deze prijungta prie magnetolos. tai ar uztenka ten ideti kompakta ir ji man rodys lietuva ir t.t.. aisku lievuvos zemelapiu dar neturiu. :)
A ten viskas tas pats juk kompaktai nesiskirsto ar Avensiui, ar Corolai. Yra tik kompaktų numeriai pvz.: E13, E14 jie visi ena Toyotom. Man asmeniškai nepatinka kai navigacija pasileidžia nuo kompakto ir kas svarbiausiai pats "magas" neveikia be to kompakto. Jau geriau nuo kokios SD kortelės ar vidinės atminties. Ir dar didelis minusas, kad nėra 2D vaizdo bent (B9002) modelyje jo nebuvo.

zally

Norėčiau kolegai nepritart-magas be DVD kompakto tikrai veikia.Jis neveikia tik tuo atveju kai magas buvo atjungtas nuo akumo ir jūs neturite DVD kompakto.Sistema paprasciausiai nepasileidžia.Ją paleidus su DVD ir vėliau jį ištraukus , viskas funkcionuoja.Corolla verso nario atveju ši problema iš viso neaktuali.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

ketvirtasis

Magas funkcionuoja, bet "dažnokai" prašinėja to kompakto, tai be galo erzina.

jerrylt

Gal kas Vilniuje gali pasidalinti E14 navi disku su Lietuvos žemėlapiais?

mega

aviko, visi tie linkai neveikia

aviko

Citataaviko, visi tie linkai neveikia
Matyt jau uzblokavo:@
Radau Russia
http://www.torrentdownloads.net/torrent/1653447887/E14R#
Pats nesiunciau ir nezinau ar cia pilnas ar perdarytas i 2 diskus tik su Rusija
Ir dar originalus Russia
magnet:?xt=urn:btih:CA0FBFF53C848D57FFA6EBE14650967EBA509EB7&dn=E14R.rar&tr=udp%3a//tracker.publicbt.com%3a80
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

Bemsas

As irgi pastebejau, kad linkai negyvuoja ilgai. Labai greit salina jas.

jerrylt

Tie du diskai tik su Rusija, Lietuvos ten nėra. O originalus Russia diskas rašomas į DL diską ir navigacija jo nepriima. Rašo, kad incorrect DVD...:(

turbo

gal kas gali pasidalinti zemelapiais su vakaru salimis, vasara varau i v europa ir teturiu 2009 versija

tom_cat

Vakar sunus sumaige kazka ir ijunge navigacija (TNS300) :D Kaip ji ijungiama ir isjungiama, nes dabar visada karaunasi tik uzvedus masina.

Aciu uz patarimus.

gisas

irašiau kompaktą, idėjau trumpai išmeta užrašą DVD-ROM being schecked ir tuoj ismeta uzrasa DVD-ROM unreadable ar kažkaip panašaus. Kame reikalas, blogai įrašytas kompaktas? navigacija tokia
P.S navigacijos saugikli buvau išėmęs, bet radijo stotys nenusimušė, gal pertrumpai palaikiau? prieš tai buvau išašęs kitaip, tai ijungus degimą ilgai rodydavo toyota logotipa ekrane ir iskart mesdavo DVR-ROM unreadable.
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

joske5

Manau busi per dideliu greiciu irases dvd. Pas mane irgi kartais nenuskaito, bet paspaudziu return berods ir susitvarko tada.
Žemės matavimų ekspertas
860342816