Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

mega

tai aš turiu tinkamą writerį

Bemsas

Citata iš: danylas Įrašytas Liepa 26, 2013, 15:28:17 PM
na va galvojau, kad radau žmogu su teisingu irenginiu. Gal kas galite padėti įrasyti navigacija ? Pas mane orig. kompakatai E10 o turiu E17 kaip juos sukerkti nežinau. Įrašau E17 tai nenuskaito žemelapiu .. rašiau DVD-ROM formatu su NEC Optiarc7250H į DVD+R DL Verbatim. O gal ten reikia saugikli istraukti kad skaitytu, naujas lauderis pasileistu. Navi pas mane TNS700 .. 9010B. Ačiū iš karto visiems už atsakymus.

Jau atrasiau, kad E17 to, kur parsisiuntei - nera jokiu sansu irasyti. Reikia ta ISO ispakuoti, ir pakeisti loader.kwi faila nuo E10. Tik tada galima irasyti DVD, jei turi tinkama writeri. Bet su E10 vaziuojant negalima naudotis navi. Kad suvesti adresa - turi masina stoveti.

mega

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 26, 2013, 16:58:38 PM
Jau atrasiau, kad E17 to, kur parsisiuntei - nera jokiu sansu irasyti. Reikia ta ISO ispakuoti, ir pakeisti loader.kwi faila nuo E10. Tik tada galima irasyti DVD, jei turi tinkama writeri. Bet su E10 vaziuojant negalima naudotis navi. Kad suvesti adresa - turi masina stoveti.
ir telefonu važiuojant negalima naudotis

Bemsas

Citata iš: mega Įrašytas Liepa 26, 2013, 21:53:36 PM
ir telefonu važiuojant negalima naudotis

Na B9010 neturi telefono. O jei NAVI turi telefona - tai ir naudotis telefonu negalima. Niekam ne paskambinsi, kol nesustosi. Zodziu vaziuojant 90% funkciju neveikia. Nuo E13 lygtais jau visos funkcijos atblokuotos.

ketvirtasis

Tai kam visos tos funkcijos reikalingos, jei jomis negali naudotis.

mega

turiu nuostabių žinių, pagaliau atsinešiau iš garažo keptuvę, nepraeis nė pusė metų ir iškepsiu dvd :applause:

danylas

O laukiam, laukiam mes blynelių laukiam  :-)

mega

dvd iškepiau, pasileidžia, viskas ok, mapsų detalumo ar kuom pasikeitė dar nepatikrinau :V
bemsai, eilinį kart dėkui :H

danylas

Dar karta dekui MEGAI. Navigacija veikia super net mano gatvele soduose randa ir teisingai veda, ko nepasakysi apie kitas navigacijas.

mega

į sveikatą, čia reik bemsui ranką spaust (+)

Animal

Labai nebarkit jeigu kažką praleidau, bet gal galit forumiečiai pasakyti iš kur gauti šį gėrį? Ir gal yra koks manualas kaip viską atlikti step by step su tais žemėlapiais ir dvd?  :V :O

mega

yra tų manualų, bet viskas atsiremia į techninę įrangą

Toshis

Ir kiek kainuotu ta kepini gauti? :smoke:

mega

nieko nekainuoja, nebizniaujam :smoke:

Bemsas

Na vat dabar jau mega papuolei :D nes as stumdau uz simbolini mokesti, ir tai privatai ir emailai uzversti. O cia jei nemokamai dalinsi - uzjauciu :D . Seip matau labai daug zmoniu uzsiregistruoja tik tam, kad gauti tik diska, ir dingsta po to net neparase nevieno posto.