Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Liepa 23, 2014, 20:38:17 PM
Apie Yatour irgi žinau ir apie jį kažkada galvojau. Bet tada galinės kameros nepajungsiu. Navi ir telefone turiu, kurios per akis užtenka. Žodžiu, karšta galvai, tai ir prisigalvoju visokių minčių. Kaip ir sakiau, ieškau žaislo, o ne praktiško dalyko :)
P. S. kas per daiktas tas "FASCIA SURROUND FOR AVENSIS"? Rėmelis nuo didelės magės į mažesnę? :think:
O kaip dėl atsakymų į mano klausimus?
Fiškės tiks net neabejok, didelis galvos skausmas bus kai norėsi integruoti atbulinės eigos kamerą. Kai jinai netiks prie B9010 magės. Beje kameros fiškės tu tikrai negausi, teks kažką burti. Meistrai tokiems dalykams abejoju ar pasirašys. Rėmelis nuo anglo irgi tiks, kai pirksi "magikę" pasisteng imti visą komplektą: rėmelį, magnetolą, būtinai DVD kompaktą ir jei buvo integruotas mikrofnas išsilupk. Kaip jau žinome grotuvas be kompakto - metalas nors ir su juom irgi "Š". Žodžiu kainuos daug, jei dėsies savo rankom sutaupysi nemažai.
Buvau įsidėjęs originalų, smarkiai nusivyliau, bet apsidžiaugiau pardavęs.

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Liepa 23, 2014, 21:16:51 PM
Už tuos pinigus gali nusipirkti gerą media su AV įėjimu ir BT. Ir daug daug pliusų.
Na geros nenupirksi, bet dadėjus biskuti  (+)

Donis7

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Liepa 23, 2014, 21:21:34 PM
Fiškės tiks net neabejok, didelis galvos skausmas bus kai norėsi integruoti atbulinės eigos kamerą. Kai jinai netiks prie B9010 magės. Beje kameros fiškės tu tikrai negausi, teks kažką burti. Meistrai tokiems dalykams abejoju ar pasirašys. Rėmelis nuo anglo irgi tiks, kai pirksi "magikę" pasisteng imti visą komplektą: rėmelį, magnetolą, būtinai DVD kompaktą ir jei buvo integruotas mikrofnas išsilupk. Kaip jau žinome grotuvas be kompakto - metalas nors ir su juom irgi "Š". Žodžiu kainuos daug, jei dėsies savo rankom sutaupysi nemažai.
Buvau įsidėjęs originalų, smarkiai nusivyliau, bet apsidžiaugiau pardavęs.
Na geros nenupirksi, bet dadėjus biskuti  (+)
O kokia pas tave įdėta? Per GM mačiau, kad didelis ekranas, bet nepastebėjau gamintojo. B9008 kiek skaičiau, susikalba su kamera. Tai ir mintis pačiam krapštytis laisvo laiko turint.

Bemsas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Liepa 23, 2014, 21:27:34 PM
O kokia pas tave įdėta? Per GM mačiau, kad didelis ekranas, bet nepastebėjau gamintojo. B9008 kiek skaičiau, susikalba su kamera. Tai ir mintis pačiam krapštytis laisvo laiko turint.

B9008 pasijungia kameros ir blutufas yra. Man patinka (y) . B9010 kameros nepalaiko lygtais

Saulius SSS

B9010 kameros nepalaiko. Tavo atveju arba 9008,arba kaip rašiau anksčiau,arba likti kaip yra ☺
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Donis7

Šiandien apžiūrėjau B9010, pardavinėjo su visu klimos reguliavimu už 650 lt., bet labiau B9008 domina, tai ieškosiu toliau. Nerasiu, daugiau lt ant šalto alaus liks :)

Saulius SSS

Citata iš: Donis7 Įrašytas Liepa 24, 2014, 19:25:35 PM
Šiandien apžiūrėjau B9010, pardavinėjo su visu klimos reguliavimu už 650 lt., bet labiau B9008 domina, tai ieškosiu toliau. Nerasiu, daugiau lt ant šalto alaus liks :)
ant tavo kasetniko irgi galima pajungti yatour.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Donis7

Robiskapeika

Sveiki beveik visa tema perkaičiau ir iškilo idomiu kalusimu  :think: pas mane navigacija kuri atsiverčia tai tikriausiai G01 ? ir ar imanoma ja atnaujinti 2013-2014 žemėlapiu ir ar buna LT kalba ? dėkui už atsakyma

Donis7

Citata iš: Robiskapeika Įrašytas Liepa 27, 2014, 12:43:08 PM
Sveiki beveik visa tema perkaičiau ir iškilo idomiu kalusimu  :think: pas mane navigacija kuri atsiverčia tai tikriausiai G01 ? ir ar imanoma ja atnaujinti 2013-2014 žemėlapiu ir ar buna LT kalba ? dėkui už atsakyma
O MindaugasB komentarą skaitei? Rašyk jam į PM, gausi kontaktus, atsinaujinsi žemėlapius ir vsio ;)

ketvirtasis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Liepa 23, 2014, 21:27:34 PM
Pas many Kenwood DNX7280BT + originalus rėmelis + valdymas nuo vairo na ir kamera gale stovi.

Robiskapeika

MindaugasB

Citata iš: Robiskapeika Įrašytas Liepa 28, 2014, 21:48:29 PM
    kas gali atsakyti ?

Jeigu maziau verkslensi, tai gal kas susimils ir atsakys. Bet tokiu kaip tu prasinetoju "cia ir dabar" visi mate pakankamai :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Naujausi 2011m. Situ navi jau palaikymas jau seniai nutrauktas
http://www.euronet.lt/produktai/gps-navigacijos-zemelapiai-maps/toyota/g0-g1.php

Robiskapeika

Dėkiui už atsakyma viskas aišku naudos iš mano navi neperdaugiausiai  :D