Benzininis AVENSIS

Pradėjo kajima, Vasaris 16, 2012, 17:00:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gincius

Savo 2005 m. Avensį pirkau su 43400 km. rida. Gavau brifą, kuriame buvo tik viena 1931 m. gimimo vokiečio pavardė, plius krūva popierių. Tech. aptarnavimai, Webastos dėjimas(2010m.) DEKRA patikros su datom ir būtinai su km. +ideali išorė ir vidus, 2005m. geros padangos. Tiesiog nauja mmašina. Sumokėjau 38% naujo kainos.
Dabar odo parodymai 50450 km. Per 1,5 metų nuvažiavau 7000 km. Tiesa dar yra Golf, kurį trina sūnus studentas. Mašinos man reikia tik savaitgaliais. Prastovi nejudinta po 2-3 savaites. Darbo reikalais yra įstaigos auto.
[mail][/mail]

dainilandija

CitataHausas parašė:
CitataKaimietis parašė:
o kelintu pas tave Avensis kad rida tokia maza? nes pas mane 1,8 variklis ir 108 kw, kaip kad pas tamsta 2.0
Pas mane 2008 metų. Pirkau Tokviloje rudenį su 26000km rida. Eksploatuotas buvo Lt. Dar spėjau ir metams garantiją prasitęst, nes buvo galiojanti. Kaip pamačiau pardavime - čiupau negalvodamas. Praktiškai naujas automobilis.
Jei ne paslaptis - kiek kainavo?

Hausas

Citatadainilandija parašė:
CitataHausas parašė:
CitataKaimietis parašė:
o kelintu pas tave Avensis kad rida tokia maza? nes pas mane 1,8 variklis ir 108 kw, kaip kad pas tamsta 2.0
Pas mane 2008 metų. Pirkau Tokviloje rudenį su 26000km rida. Eksploatuotas buvo Lt. Dar spėjau ir metams garantiją prasitęst, nes buvo galiojanti. Kaip pamačiau pardavime - čiupau negalvodamas. Praktiškai naujas automobilis.
Jei ne paslaptis - kiek kainavo?
42000lt
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

dainilandija

tai cia Šiauliuse SOVLI pirkai gal?

Kaimietis

auksciau buvo rasyta kad TOKVILOJE - atidziau skaityk :)

avensisss

gal kas dujas montavotes į avensi 2004m 1.8 benzinas,kokias? kaip vaziuoja ,neseniai įsigyjau galvoju brc įmontuot;)

Venza

As ir mano pazistami dedames STAG ,esu ROMANO turejes ir BRC vazinejau.Visos jos geros,tik reikia,kad nusimanantis meistras idetu,sureguliuotu ir priziuretu,tada problemu nebus :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

dainilandija

o į avensio 2,0 D4 galima deti dujas?

avensisss

gal kas statet dujas vilniuje kalvariju g eurogaz planas:) diamand ar platinum gavau gerą pasiūlymą , Venza kur statotes STAG kokia komplektacija,kaina ,įspūdžiai

Gincius

Deja ne.
[mail][/mail]

kalava

CitataGincius parašė:

Deja ne.

O ar ne lygtais Venza aiskino, Kad galima? as dabartiniuose benzininiuose varikliuose nebelabai gaudausi...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

dainilandija

CitataGincius parašė:

Deja ne.
vis dar nieko nesukure?

Venza

Duju iranga i tiesioginio ipurskimo variklius gaminama konkreciai tam modeliui.Kadangi Toyotos su tiesioginiu ipurskimu nera labai populiarios,tai vargu ar ir iranga gamins siam modeliui.Daugiau apie duju irangas galit pasiskaityt : http://www.automobiliuremontas.lt/duju-irangos-montavimas-i-fsi-variklius

dainilandija

sita buvau skaites tai cia tsi vw ir audi varikliai, o apie toyotinius kurie kaip suprantu tuo paciu principu dirba nieko neraso.

Venza

Niekas Toyotai tos irangos ir negamins vien tik todel,kad tiesioginio ipurskimo varikliu Toyota nebegamina (pataisykit jeigu klystu).Ir isvis patarciau nepirkt auto su tokiu varikliu vien todel,kad jis jau gan sudetingas ir jo remontas butu zymiai brangesnis.