Turbina

Pradėjo segejus, Vasaris 20, 2012, 16:00:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

segejus

Sveiki kolegos.Turiu avensi verso d4dvarikliukas 2l 85kw masinele auksas jau Lietuvoje du metai  vazineja zvyrkeliais tech abziura praejo be problemu.Dabar nutiko baisus dalykas pradejo varyti tepala pro duslintuva tai nutiko staiga kai uzvedziau per didziuosius salcius turbina negavo tepimo ir truko ziedas.ka patarsit daryt ar pirkt nauja turbina ar remontuot.nauja turboOSTE Garet 1800.o remontas nuo500-1000.turbo servise remontas nuo530iki1200.mano turbina GARET.patarkit ka daryt.:(

valdasantonis

Þinoma yra geriau nauja, bet ji brangi, todėl patarčiau remontuoti. Tik prieš uždedant kiek išeina į tepimo kanalus pripilk tepalo.

pauliusul

o padeveta ieskojai?

Bemsas

Restauruok. Turboservisas normaliai daro. AUDI centras ir tas jiems veza restauruoti turbinas.

segejus

Taip lauzynuos 800/1000lt bet nera jokios garantijos kad neleidzia,kiek girdejau servisuos kad nuo dvieju simtu tukstanciu pravaziavimo po truputi leidzia tepala tik nepajunti,tarp kitko nuemus slanga nuo corollos 2010 metu slanga jau truputi tepaluota tai kaip suprast .o mano auto jau10metu.

segejus

Taip lauzynuos 800/1000lt bet nera jokios garantijos kad neleidzia,kiek girdejau servisuos kad nuo dvieju simtu tukstanciu pravaziavimo po truputi leidzia tepala tik nepajunti,tarp kitko nuemus slanga nuo corollos 2010 metu slanga jau truputi tepaluota tai kaip suprast .o mano auto jau10metu.:(

Modka

Citatasegejus parašė:
Taip lauzynuos 800/1000lt bet nera jokios garantijos kad neleidzia,kiek girdejau servisuos kad nuo dvieju simtu tukstanciu pravaziavimo po truputi leidzia tepala tik nepajunti,tarp kitko nuemus slanga nuo corollos 2010 metu slanga jau truputi tepaluota tai kaip suprast .o mano auto jau10metu.:(
Auto metai neturi reiksmes turbinai. Svarbu kaip eksplotuota ir rida. O lauzynuose galima ir uz 400lt rasti reikia tik paieskoti.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

pauliusul

man atrodo kad tai normalu kad tepaluota ta zarna nes juk yvores tepa pas mane ir tepaluota bet nuo tepalu keitimo iki keitimo dapilti tepalo nereikia

simveck

Tepaluota todel, kad per alsuokli pritasko i slanga ir po to patenka i turbina, taip turi buti. Nebent ten jau toje slangoje plaukia tepelas tada jau negerai.

segejus

na cia 400 lt tai nelabai gal cia pasato senelio tik ne toyotos.kiek skambinau skelbimuos tai be 800lt niekaip.beto nusukt nejo nusukom su visu kolektoriu nes du varstai taip pridege kad baisu nusukt.dabar viksta mirkimas amoniako tirpale vienas kaip jau truputi pajudejo.

egariukas1

Citatabemsas parašė:
Restauruok. Turboservisas normaliai daro. AUDI centras ir tas jiems veza restauruoti turbinas.
Apie restauravima irgi girdejau ivairiu nuomoniu,sako duoda garantija pusei metu,po garantijos vel pareina:o

pauliusul

as tai buciau suirades intike kas ardo ir nusipirkes  ir jau butai vazeves greit ir gerai o ten sukals kokias ivores is naiskaus metalo o velenelis padiles vel pavaziuosi po poros metu vel remontosi kur orginalas tai orginalas:)

arunaskeras

Citatapauliusul parašė:
as tai buciau suirades intike kas ardo ir nusipirkes  ir jau butai vazeves greit ir gerai o ten sukals kokias ivores is naiskaus metalo o velenelis padiles vel pavaziuosi po poros metu vel remontosi kur orginalas tai orginalas:)
gerai jei tas orginalas nesudroztas. Manau kad galima ir restauruoti normaliai, tik reikia nepagaileti pinigu, kad sudetu kokybiskas dalis
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

egariukas1

Citatapauliusul parašė:
Teko dometis tuo reikalu,netgi kazkur tema klube buvo,kaip po pusmecio po restauravimo vel parejo turba.Gal ieskociau naudotos geriau

pauliusul

galima restoruoti bet reikia paciam dalis pirkti nes tau sakys kad yvore 50 lt kainavo o is tikro uz 10 lt pirka tu i je neilysi ir nepaziuresi