Turbina

Pradėjo segejus, Vasaris 20, 2012, 16:00:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

audrius

turbinos remontui yra remonto komplektai, niekas ten nieko netekina ir reikia aisku  didelio tikslumo.

Tusinuko kaina 1 lt, paciam padaryti ji kainuos tikrai daugiau ir abejoju ar padarysi taip tiksliai, nekalbant apie laiko sanaudas.;)
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

pauliusul

tai asku kad yra komplektai ir kalbam kad neaisku kokia kokybe tu komplektu o del padarymo yra seip Lietuvoje gamyklu kuriose tekina ir ne tik yvores bet ir kitas tiksles detales aisku jai reikalas yra :) o beje tas tikslumas :iyvore ikalus ja reikia praraiborioti nes jos deametras pakinta

audrius

stai tau ir verslo ideja, gaminti, organizuoti gamyba,  geros kokybes rem komlektus:)

pauliusul

gal ir gera mintis :) reiks pagalvoti B)

egariukas1

CitataS_Kulikauskas parašė:
Paprastai ivores gamindavo is brondzos nes ji atspari dilimui. Siais laikais gali gal ir is titano islieti, kas zino.
Tu gal bent foto tos ivores turi? Bais jau idomu kas ten per detale.
turiu turbina isardyta,bmw324td,bet kaime,kada nulekes pafotkinsiu

NNZ

segeju:
jei netingi ir laiko turi, atvežk iki Vilniaus pasiklausiu kiek kainuotų sutvarkyt pas maniškius. Pas juos nėra taip, kad dės tą kas mažiausiai kainuoja. Pas juos kaina kartais kandžiojasi, bet vien todėl kad ant stendo daro 8-12 parametrų tikrinimus. Plius jei pirksi dėvėtą, būtinai nunešk patikrinti, kokiam ji stovyje. Jei rasi turbiną Vilniuj pranešk man.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

S_Kulikauskas

Egariuk busiu dekingas ;) .

segejus

Aciu.draugas paieskos anglijoj rem komplekto.asis.ivores.sparneliai.fiksatoriai na zodziu visi viduriai ir viena kaina o ne kaip pasmus kiekviena detale atskirai taip jis pirko savo mazdai berots mokejo150eur man beliks susidet ta daro kaune ir kiek girdejau neblogai.kai viska susikrausiu pranesiu kainas.:|

zilwuxxx

sweiki. turiu avensi verso 2.0d4d. ir pas mane 1.2 begiu svilpia turbina, greiciau vaziuojant nesvilpia, trauka gera, jokio dumo nemeta, per diagnostika nieko neparode, kas galetu buti?

S_Kulikauskas

Jo tau gerai, pas mane kaskodel nesvilpia. O kai rinkausi buvo viena corola verso istrigusi, is Prancuzu 90K, katik atvykusi su visom knygom is su pasibaiguse salerka. Specialiai laukiau kol uzpils ir uzkurs. Tada ziema buvo ir minusas nemazas, bet uzsikure pakankamai nesunkiai turint uomenyje kad be kuro buvo, o uzkurus jokiu dumu jokiu kratimusi. Zmogus, kuri buvau pasijemes kaip eksperta (nes pats nei velnio neismanau) sake imk. Bet deje nemano kiseniai buvo.

Kodel as visa ta nesamone surasiau !? Ogi todel, kad paspaudus ir atleidus akseleratoriu girdejosi kaip svilpia turbina, bet man paaiskino kad taip ir turi buti.

Tai kazin ar ta svilpimas kuri tu aprasai reikia traktuoti kaip gedima.

zilwuxxx

bet labai ziauriai svilpia, salone uzknisa tas garsas. dauk kas sako ieskoti skylutes vamzdziose, bet kaip ja surast?

dtinas

http://www.youtube.com/watch?v=wPw83a4G9eo

Cia video kaip mano ex avensis svilpavo saltu oru. Siltu oru svilpdavo kitaip, silpniau. Du metus beveik atvazinejau ir jokiu bedu.

zilwuxxx

na ne taip, veliau imesiu video.

audrius

jeigu labai svilpia ir nematai jokiu nesandarumu, tada deformavosi turbos sparnuote ir skleidzia garsa.

tadasd

Pas mane gan garsiai svilpe, kai buvo prakiures intercoolerio vamzdelis.