Vairo veleno keitimas ir kur ji rasti*

Pradėjo laizekas, Sausis 29, 2009, 16:00:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

deficky

kuo toliau vaziuoju tuo daugiau barskejimo man rods, ar atsirasas kurie galetu patart kur kreiptis??

Rolkis72

Tai ka,nei vienas servisas nesutvarko?,pas mane barskejo,tai servise vairo mechanizmo kryzme pakeite ir baigesi bedos

deficky

tai noreciau pats nusistatyt ar tikrai kryzme bet nezinau kaip patikrint

NNZ

deficky tai jus norit pats surasti beda ar serviso. Jei pats tai pradedat nuo kryzmiu, baigiat antgaliais.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

deficky

pastaruoju metu labai sunkiai sukasi ir negrizta vairas atgal ar itarti kryzme

bladas

deficky

tikrai ne, man ir vairas barska per mazas duobes kai vaziuoji, kazi ar yra kur kaip pasikeist kryzme  paciam info

NNZ

isiimi visa velena vairo issipresuoji kryzme ipresuoji kita ir viskas.

deficky

o be vairo veleno isemimo ner kito budo? gi daug ardymo isimt ta velena...

NNZ

na tai taip, nebent su presu daeisi iki apatines krysmes.

deficky

nzn kiek tiesos bet skaiciau kad isima ta kryzme ir be velene ardymo, as kalbu apie ta kur variklio skyriuj yra

Venza

O tai kiek to darbo isimt velena su kryzmem?Atsuki varzteli viena ir numauni kryzme nuo vairo koloneles,atsuki kita kryzme viduj ir isimi velena su kryzmem.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

deficky

nzn paziurejau as I ta   kryzme tai ten net to vieno varzto atsukt reik gerai pasistengt. o kas toliau? ten is vidaus visas plastmases nuimt? patepiau su wd tai iskart vairas atsigavo dabar nieks nestringa ;)

continuity

Citata iš: deficky Įrašytas Kovas 03, 2016, 01:27:14 AM
nzn paziurejau as I ta   kryzme tai ten net to vieno varzto atsukt reik gerai pasistengt. o kas toliau? ten is vidaus visas plastmases nuimt? patepiau su wd tai iskart vairas atsigavo dabar nieks nestringa ;)
As jau 5 metus taip vazineju su WD papurskinedamas :) , nieko nesiruosiu ten keisti.
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

deficky

ir po kiek laiko vel purski? ten ta guoliuka apacioj po guminiu uzdengimu papurski?