Vairo veleno keitimas ir kur ji rasti*

Pradėjo laizekas, Sausis 29, 2009, 16:00:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

laizekas

Tai cia bus vairo velenas, as irgi is pradziu galvojau kad paciam vaire, kad airbag'e , bet paskui issiaiskines, dabar tai nekreipiu demesio, barska, tegul barska, nieko nepadarysi, nebent visa velena pakeisi, o velenai visu avensiu barska, tik kazkodel pas mane vieninteli anksciau girdedavosi, kazkur skaiciau kad tik su 1.6 varikliu girdisi tas barskejimas. Kol nestringa, vazinek ramiai, man jau daugiau nei metai barska ir virs 23000km prasukau su tokiu
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

Andrius_SC

Eee, ee, butent ir pas mane iki kryzmes ketimo buvo kalenimas per vaira per duobes... toks vaizdas kad dreba kazkur butent virsuj, prie airbag, bet mano nuomone tai buvo kryzme laisva ir persidave iki ten, nes barskejimas dingo su kryzmes pakeitimu... O vairo laisvumas tai irgi toks idomus buvo - kartais jauciamas kartais ir nejauciamas.
Avensis 2001 D4D

MAgNeTAS

Buvo pas mane atsirades toks bjaurus cypimas, lyg kazkas i kazka trintusi Pirma galvojau po plastmasem vairo, atidarius kapota pasigirdo kazkus link kryzmes, pritepiau kazinkokio tai tepalo, kolkas pusmeti viskas tvarkoj. Siek tiek barska bandant nezuzkurus per duobes vaziuoti.

laizekas

Gal ir man pasikeisti kryzmes, nes buvom hidromote nudares, kryzmes tikrinti, tai sake, kad kryzmes geros, hmm
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

Daruska

Sveiki kolegos,noriu paklausti gal kam teko susidurti.Ar varant masina TA apziurai ten kimba prie vairo barskejimo.Pas mane jis gerokai barska vaziuojant mazu greiciu ir per duobes.Nezinau ar keisti vairo kryzme ar ne,nes kolkas vairas man nestringa.Aciu

Daruska

Sveiki kolegos,noriu paklausti gal kam teko susidurti.Ar varant masina TA apziurai ten kimba prie vairo barskejimo.Pas mane jis gerokai barska vaziuojant mazu greiciu ir per duobes.Nezinau ar keisti vairo kryzme ar ne,nes kolkas vairas man nestringa.Aciu

NNZ

na man per 5 technikines nei kart neprisikabino prie to barškėjimo, nes jiems tas barškėjimas po vienodai, svarbu, kad tvarkinga kolonėlė būtų...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Avensis_T4

Pagal pasakojimus, tai itariu, kad ir man problemos turbut su kryzmem prasideda. Per duobes jokiu garsu nera, vairo laisvumo lyg irgi ne, bet vietoj kartais sukant vaira toks kaip traskesys atsiranda arba vos vaziuojant mazu greiciu ir susukus vaira. Kur tiksliai ten tos kryzmes randasi gal kas pasakyt gali. Avensis T25 1.8 benzinas.

Memelis

Toyota

Pasikartojantys gedimai

Trūkinėja įsiurbimo kolektoriaus pertvaros (1.4 variklis), VVT-i sistemos gedimai (iš karto atsiradus rinkoje), nepatvarios galinės pakabos skersinės ašys (Avensis II), blogi stabdžiai (Avensis I), genda turbokompresorius bei įpurškimo sistema (D–4D/116 AG variklio – Corolla ir Avensis II).

TUV apžvalga

Visi Toyota modeliai užima aukščiausias vietas lentelėje.

Serviso akcijos

Susirūpinta blogai sumontuotomis galvos atramomis ir šonine oro pagalve, kuri greitai gali ir neišsiskleisti (Yaris, gamintas Prancūzijoje), blogai veikiančiu alkūninio velenopadėties davikliu (Yaris ir Yaris Verso, pagaminti Japonijoje nuo 2001 m. sausio 31 d. iki 2001 m. spalio 29 d., taip pat Corolla ir Prius). Perinstaliuota SRS sistemos valdymo kompiuterio programa (Corolla Verso nuo 2004 m. sausio iki 2006 m. gegužės).

Atsilaisvino sujungimai šalia vairo kolonėlės (Avensis, gamintas nuo 2003 m. sausio iki 2005 m. gruodžio, Corolla modeliai nuo 2001 m. spalio iki 2004 m. birželio, Prius – su elektriniu stiprintuvu, į rinką išleisti nuo 2004 m. balandžio iki 2005 m. spalio), konstrukcinis galinių pusašių movų trūkumas (Land Cruiser nuo 1996 m. balandžio iki 1999 m. sausio), priekinės pakabos gedimai (Land Cruiser).

Ar ne ta bėda tau bus?
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

edas

papurškiu tepalo kai pasunkėja vairas kas pusė metu tai maždauk gaunasi ir jau su tokia kryžme lakstau pora metu kol prisiruošiu pasikeisti nzn kiek dar laiko praeis bet keisiu pats ir parašysiu kas kaip ardosi ir kaip keičiasi

horn

Citataedas parašė:
papurškiu tepalo kai pasunkėja vairas kas pusė metu tai maždauk gaunasi ir jau su tokia kryžme lakstau pora metu kol prisiruošiu pasikeisti nzn kiek dar laiko praeis bet keisiu pats ir parašysiu kas kaip ardosi ir kaip keičiasi
vairo kryžmė 40lt, pakeitimas 1 val ir 50lt ;) Pati kryžmė dydžio 3*3cm + formos su mažais cilindriniais guoliukais galuose, po automobilio apačia atsisuka vairo velenas, išsitraukia kryžmė nuo kolonėlės su visa šakute, išsipresuoja, įpresuojama nauja ir prisukama atgal. Pas mane pradėjo strigti, porą kartų papurškiau ir tada nuvežiau pakeisti.

edas

o kaip viršutinė dalis nuo ko atsijungia apatinė supratau kad nuo kolonkės velenas atsisuka apačioje ?

horn

Visa kryžmė su šakutėm atsisuka ir viena iš kitos konstrukcija išsimauna, nes į kryžmės šakutes įkišti velenai: vairo (viršuje) ir kolonėlės (kampu apačioje).

edas

nu reiks pabandyt gal kas ir gausis kryžme jau nusipirkau ir reiktu jai padaryt koki nors užvalkala nes ten labai prirenka nešvarumu po to ir stringa

horn

Citataedas parašė:
nu reiks pabandyt gal kas ir gausis kryžme jau nusipirkau ir reiktu jai padaryt koki nors užvalkala nes ten labai prirenka nešvarumu po to ir stringa

ar tikrai nori apsaugoti tą kryžmę? kitas keitimas po 10-15 metų :D