SCV Kuro siurblio voztuvu plovimas

Pradėjo zanzy01, Sausis 29, 2013, 22:13:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

zanzy01

na matysim, rytoj varysiu kad praplautu pacius voztuvus ir prie to pacio filtra pasikeisiu, sumoj bus apie 220 litu, tai ne tiek jau ir daug. Belieka tiketis, kad visa tai bedas pasalins ilgam :)

zanzy01

na va... gavau skambuti is serviso, raudonas voztuvas mires... gal kas zinot kur detaliu nauju/naudotu galima geresnem kainom gaut? Paskambinau i tokvila, po viena neparduoda, o komplektas - 1350 litu :o

kalava

Citatazanzy01 parašė:
na va... gavau skambuti is serviso, raudonas voztuvas mires... gal kas zinot kur detaliu nauju/naudotu galima geresnem kainom gaut? Paskambinau i tokvila, po viena neparduoda, o komplektas - 1350 litu :o

o tai i Tekstara, Acura, Lirosta nebandei pasiskambint?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Darius

as turiu du naudotus voztuvus tik nezinau ar jie geri,nes kaip ir minejau as juos keiciau i naujus,bet man nepadejo pakeitimas,tik pakeitus kuro filtra baigesi bedos. Taigis neszinau ar mano seni voztuvai geri ar ne. Jei reikia kreipkis, sutarsim ar galima juos patikrinti ar kazka panasiai.

zanzy01

Baigesi tuom kad serviso meistrai pasiule per savo kontaktus, 500 litu uz viena nauja originalu denso voztuva, tai ne taip jau ir blogai, o problema savaime aisku isnyko, trauka liuks, lieka tiketis kad ilgam.

zanzy01

Pamirsau dar pamineti, kad tik atsiradus problemai buvau nuvares i si servisa http://autogoda.lt/kontaktai/index.html kur meistriukas padares diagnostika pasake kad du purkstukus reikia keist ir tas kainuos N pinigu, laimei sita versija nepatikejau. Nesinori nei juodint, nei teisint, tiesiog informuoju.

MantasT

Citatazanzy01 parašė:
Baigesi tuom kad serviso meistrai pasiule per savo kontaktus, 500 litu uz viena nauja originalu denso voztuva, tai ne taip jau ir blogai, o problema savaime aisku isnyko, trauka liuks, lieka tiketis kad ilgam.
Mano prieš metus keisti naudoti vožtuvai atlaikė tik 1 metus. Dabar pasiskambinau i autotoja kaune ir suzinojau, kad už abu vožtuvus (ne OEM'iniai) ~1000 lt + pakeitimas 150 lt. Pagalvojau, kad jeigu duos garantija 2 metams tai ir keisiuosi pas juos. Nes dabar cia vel ieskoti, kur padeveti, bandyti plauti, restauruoti ir pan. tiesiog laiko gaila ir nebeapsimoka.
Biesina tik vienas dalykas - kuras is statoil ir neste, filtrai keisti ir t.t. Kiek skaiciau tai cia tipine problema.

diagnostikas

turiu naujus voztuvus pirktus autotojoj uz 900lt. Parduodu pigiau.
867942205

deadbrain

prie tos pačios temos ... gal kas galėtų pamatuoti kokie yra SCV vožtuvų guminių tarpinių matmenys (diametras ir storis) arba patarti kur info ieškoti.
PS: ir kur galima būtų įsigyti?