Kuro sanaudos

Pradėjo Gandling, Vasaris 21, 2012, 20:45:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

Raiforas

Citata iš: Ritvis Įrašytas Gegužė 05, 2014, 19:19:45 PM
Autobild žurnale buvo straipsnis apie kuro sąnaudas pagal borto kompiuterius. Buvo testuoti įvairūs automobiliai. Išvada: visų testuotų automobilių kuro sąnaudos realiai buvo didesnės nei rodė kompiuteris. Vidurkis kažkur 0,9l 100 km.
Žmona važinėja su Avensis 2001 m. D 81 kw. Kurą visada pilame degalinėje ir visada pilną baką kol išmeta pistoletą. Padangos uždėtos gamintojo nustatyto dydžio. Tad manau, kad esu išsiaiškinęs tiksliai kokios yra kuro sąnaudos.
Ne žiemą 5,6-5,9 litrai 100 km, žiemą truputį viršija 6 litrus, bet 7 litrų niekada nėra pasiekę.

Cia turbut trasoje. Pas mane vien mieste ir truputi trasos ziema apie 8.5 vasara apie 7.

toredo

Sveiki, kada avensyje turetu uzsidegt lempute ispejanti apie pasibaigiancius degalus? Rodykle pasiekia paskutine padala, borto kompas rodo 114km liko nuvaziuot, lempute neuzsidega. Gal ji isvis neveikia...

Rolkis72

As savo Avensyje nemaciau degancios,nes nebuvau iki tiek dar isvazinejes,bet kituose automobiliuose dazniausiai buna 100-120

Zaroliz

T25 range apie 70 būna

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Rolkis72

Kazkaip as tuo borto kompu nepasitikiu,jis kazkokias pievas rodo,praeita savaite buvau isvazinejas kuro iki pirmos padalos,bet kompas rode,kad dar galiu apie 260 km nuvaziuoti

toredo

O lempute buvo uzsidegus?

Edvensis

Sveiki,toyotininkai. Kuro sanaudos 7 litrai. Gyvenu uzmiestyje ir tenka darbo dienomis i miesta vazineti. Cia normalu,kad sunaudoja 7 litrus ant 100 kilometru ar po biski pradet panikuoti? :D

Venza

Cia ne panikuot,o dziaugtis reikia kai kitiems 11 litru ryja  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Edvensis

Aj buvau pamirses paminet,kad D-4D variklis,bet dziugu kad yra tokiu,kurie iskart supranta :D Jeigu jau ryja 11 litru ant 100 km,tai jau geriau paimt benza :D

slashas

Citata iš: Edvensis Įrašytas Gruodis 01, 2016, 20:37:44 PM
Aj buvau pamirses paminet,kad D-4D variklis,bet dziugu kad yra tokiu,kurie iskart supranta :D Jeigu jau ryja 11 litru ant 100 km,tai jau geriau paimt benza :D
Man tiek benzo 2.0 variklis Vilniuje ryja :)

Gmc

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 01, 2016, 21:36:47 PM
Man tiek benzo 2.0 variklis Vilniuje ryja :)
Man irgi. 3,3 variklis :D
O del 7 litru, tai priklauso nuo atstumu, sildymo, kamsciu, variklio bukles, kojos stiprumo ir t.t. As del 7l nepanikuociau.

slashas

Citata iš: Gmc Įrašytas Gruodis 02, 2016, 08:36:05 AM
Man irgi. 3,3 variklis :D
O del 7 litru, tai priklauso nuo atstumu, sildymo, kamsciu, variklio bukles, kojos stiprumo ir t.t. As del 7l nepanikuociau.
100% Vilniuje važiuojant?

Gmc

Rolkis72

Pas mane irgi apie 7 litrus ryja,kaimyno pernai Avensiukas 10-11 litru rijo,tai purkstukams raguolis buvo,pirko srote nuo dauztos is UK su nedideliu prabiegu,dabar jam sake apie 6,5-7 ima

mind

Citata iš: Gmc Įrašytas Gruodis 02, 2016, 09:19:52 AM
Taip. Tik pas mane hibridas :D

Nuo kada Avensis I T22 hibridas patapo. Neklaidžiokit po temas.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D