Originalus TOYOTA valytuvai

Pradėjo Tul1s, Vasaris 24, 2012, 00:09:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

Avensius

Citatahugg666 parašė:
CitataAvensius parašė:
Jeigu AERO TWIN , tai reikia žinoti konkretų automobilio modelį ir metus, nes eina komplektas (2 priekiniai valytuvai) konkrečiam automobiliui.

Toyota Avensis 2007m

Citatavincass parašė:
CitataAvensius parašė:
Kam reikia valytuvų kreipkitės, tik nurodykite jų ilgį, turiu įvairių gamintojų BOSCH, WURTH, CHAMPION, nors iš asmeninės patirties CHAMPION niekam nerekomenduoju. Visus produktus išbandžiau pats, tai geriausią įspudį paliko BOSCH AEROTWIN valytuvai, WURTH berėmiai, o po to WURTH paprasti.  Dėl WURTH, tai girdėjau blogus atsiliepimus tik iš tų kurie keitė tik gumytes, kas emė visą valytuvą - geri ir tik geri atsiliepimai. Iš berėmiu dar neblogi yra VALEO, bet aš jais neprekiauju.
Pavardink komplektų kainas - Bosch AEROTWIN ir abiejus WURTH. Mašina Avensis 2004 m.... Galima į privat parašyti.

Deja BOSCH AEROTWIN AVENSIS T25 negaliu pasiūlyti, yra tokie variantai iš berėmių:
CHAMPION 78, WURTH 96, o iš paprastų -WURTH 41 Lt.  Rekomenduoju WURTH tiek berėmius, tiek paprastus.

AVENSIS D4D CHIP

CitataTul1s parašė:
Siandien nusipirkau originalius is tokvilos su dabar vykstancia akcija , aerodinaminiai 2 priekiniai ir galinis valytuvai kainavo 158 Lt. Skaiciau kad si firma no.1 pasaulyje ir kad zmones po metus ar du liuosiai su jais atvazineja , na bus matyt.;)
aš irgi naudoju originalius valytuvus,droziu negailint per leda atlaiko virš metų,bei kaina gera būna per akcijas;)

narushnikas

Tul1s -> O kokia kaina Tokviloje su akcija, bet tik dviejų aerodinaminių priekinių?

Tul1s

158 - 31 (galinis valytuvas) = 127 LT su akcija cia ;)

Avensius

Aš tikrai nereklamuoju ir negiriu savo parduodamų produktų, bet galiu pasakyti, kad esate reklamos aukos, kas perkate originalius už labai dideles kainas, kaip Jūs galvojate ar pati Toyota ir gamina "originalius" valytuvus, manau , kad ne tik jiems kažkas pagamina pagal specialų užsakymą su TOYOTA ženkliuku? Geriausiu atveju, tai gali būti DENSO japoniški valytuvai. Suprantu tik tuos žmonės, kurie neskaičiuoja pinigų ir gali sau leisti pirkti naują automobilį iš salono, tai jiems didelio skirtumo nesudaro valytuvai kainuos 100 ar 200-300 Lt. Dėl kokybės nesiginčysiu -  kokybė gera, bet kainos/kokybės santykiu lyginant su kitais žemiškais kokybiškais gamintojais kaip BOSCH, VALEO, WURTH "originalūs" pralaimi. Problema pas mus tik tame, kad ta pati BOSCH'ą į Lietuvą įveža visai ne BOSCH, tad ir kokybė atitinkama. Pvz. berėmiai BOSCH AEROTWIN yra tikrai gerois kokybės ir puikiai valo, tačiau BOSCH paprasti niekam tikę, geriau jau tada pirkti pačius pigiausius ir valys panašiai. Tad kiekvienas renkamės pagal kišenę ir pagal subejktyvius kriterijus. Aš kai žinau kokia turėtų būti reali originalių valytuvų kaina, tai aš jų tikrai niekada nepirkčiau, nebent akcijos metu ;)

AVENSIS D4D CHIP

CitataAvensius parašė:
Aš tikrai nereklamuoju ir negiriu savo parduodamų produktų, bet galiu pasakyti, kad esate reklamos aukos, kas perkate originalius už labai dideles kainas, kaip Jūs galvojate ar pati Toyota ir gamina "originalius" valytuvus, manau , kad ne tik jiems kažkas pagamina pagal specialų užsakymą su TOYOTA ženkliuku? Geriausiu atveju, tai gali būti DENSO japoniški valytuvai. Suprantu tik tuos žmonės, kurie neskaičiuoja pinigų ir gali sau leisti pirkti naują automobilį iš salono, tai jiems didelio skirtumo nesudaro valytuvai kainuos 100 ar 200-300 Lt. Dėl kokybės nesiginčysiu -  kokybė gera, bet kainos/kokybės santykiu lyginant su kitais žemiškais kokybiškais gamintojais kaip BOSCH, VALEO, WURTH "originalūs" pralaimi. Problema pas mus tik tame, kad ta pati BOSCH'ą į Lietuvą įveža visai ne BOSCH, tad ir kokybė atitinkama. Pvz. berėmiai BOSCH AEROTWIN yra tikrai gerois kokybės ir puikiai valo, tačiau BOSCH paprasti niekam tikę, geriau jau tada pirkti pačius pigiausius ir valys panašiai. Tad kiekvienas renkamės pagal kišenę ir pagal subejktyvius kriterijus. Aš kai žinau kokia turėtų būti reali originalių valytuvų kaina, tai aš jų tikrai niekada nepirkčiau, nebent akcijos metu ;)
žinoma,kad toyota pati nieko negamina,bet toyota deda savo ženkla ant detaliu kur turi atitikti ju pateiktus kokybes reikalavimus,beje paprastų valytuvu kaina per akcija buna kaip bosch ar valeo,teko susidurti su valeo,bosch tai lyginant su originalu tai Š,po pusmecio pradeda baršketi remelis,poto pradeda nesilaikyti tvirtinimo vietoj,na gale nustoja valyt

Tul1s

Tiesa pasakius as pats vaziavau is pradziu pirkt bosh valytuvu , nuvaziavau i KEMI pasakiau masinos modeli man pasake bosh aero twin 2 priekiniai valytuvai 130 LT , tai net negalvojas , apsisukau ir tiesiai i Tokvila vaziavau ir nusipirkau originalius , aerodinaminius kokie eina is gamyklos . Manau kai kaina galima sakyt ta pati , geriau jau originali preke.

sigisss

CitataAvensius parašė:
Kam reikia valytuvų kreipkitės, tik nurodykite jų ilgį, turiu įvairių gamintojų BOSCH, WURTH, CHAMPION, nors iš asmeninės patirties CHAMPION niekam nerekomenduoju. Visus produktus išbandžiau pats, tai geriausią įspudį paliko BOSCH AEROTWIN valytuvai, WURTH berėmiai, o po to WURTH paprasti.  Dėl WURTH, tai girdėjau blogus atsiliepimus tik iš tų kurie keitė tik gumytes, kas emė visą valytuvą - geri ir tik geri atsiliepimai. Iš berėmiu dar neblogi yra VALEO, bet aš jais neprekiauju.

Ką galėtumėt pasiūlyt Previai?:)

Avensius

Kurių metų Previa? jei gali pamatuok valytuvų ilgius

sigisss

CitataAvensius parašė:
Kurių metų Previa? jei gali pamatuok valytuvų ilgius

Previa 2002
Vienas valytuvas-67cm,kitas-45 cm.

Avensius

Berėmiai WURTH 98 Lt. tik vienas valytuvas būtų 65 cm, kitas 45 cm kaip priklauso. Wurth paprasti 45 Lt. Champion berėmiai 82 Lt. Iš mano pasiūlytų variantų rinkčiausi arba WURTH berėmius, arba paprastus. Champion berėmiai valys prasčiau ir labai nevykęs tvitinimas, negražiai atrodo, labai atsikišęs.

sigisss

Kaip berėmiai tvirtintūsi,(ta prasme ar tiks  vietoj paprastų)ir vairuotojo pusės storesnė kojelė, ir kojelės yra ne tiesios , o lenkti galai.Tikiuosi suprantamai paaiškinau.

Autotoja  už vairuotuojo pusės  valytuvą jau su nuolaida prašo-120 lt, už keleivio- su nuolaida-50 lt.:o

Avensius

Tiks WURTH komplekte yra gal kokie 4-5 skirtingi adapteriai, tad tinka praktiškai visiems automobiliams.

kalava

Pirkau kadaise "super duper" Bosch valytuvus uz ~90 lt kruva metu atgal. Nebevalyt ir cypt pradejo po 4-5 men. Tada nusipirkau Champion - vale be problemu virs metu. Vel  pirkau Bosch ( suteikiau galimybe reabilituotis), ir vel is "Zerucio" parduotuves - vel pradejo blogai valyt ne metams nepraejus. Nusispjoviau, ir toliau pirkau cia taip peikiamus Champion ir neturejau problemu. Dejau ant Carinos, veliau ant Corollos Verso, dabar ir ant Avensio. ir neturiu priekaistu.
Beje, pirkau dabar ir originalius is Autotojos su akcija, 75lt nera daug, kai uz Champion apie 70lt mokejau. Valeo taip ir neisbandziau - gerai ir Championai vale :-)
Tiesa, vienintelus Boschu privalumas buvo adapteris komplekte
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Memelis

Man Toyotos atstovybeje per aptarnavimus kelis kartus tik pacia gumytes keite. Labai likau patenkintas. Ir kaina gera, ir vale gerai... Dar prie to pacio. Teko kazkada per akcija Optifit pirkti is Toyotos. Tai jie skiriasi nuo originalu, kad ir prispaudejai originaliame yra 8, o cia tik 6 vietuose.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport