picnic stabdziai

Pradėjo mano, Balandis 29, 2012, 00:33:48 AM

« ankstesnis - sekantis »

mano

sveiki. gal kas turejo bedu su picnic stabdziais? 2.0automatas. kartais pradejo uzstrigt ir pradeda masina stabdyt,arba visai prilinpa  priekis ir neida pajudet. parasykit,jei kam panasiai buvo nutike. dekui

mind

Tai gal jau laikas remontuoti, bus užrūdyję kreipiančiosios, cilindriukai.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

mano

tai tu gal meistre ir valyk tas rudis,pas mane nera laiko jiems uzrudyt,nes pastoviai masina ant tempo ir megstu adrenalina,tai daznokai padangos cype nuo driftu :p pakeiciau pagrindini cilindriuka ir vel viskas puiku:D bet jau antras per 2 metus.  tai kame cia reikalas tada?:o                                                                                                                                                     -----------------------------------------------------------------------------                                                                      stabdziai tiems,kas nemoka naudot rankinio;)

Venza

Tau reikia keist su stabdziu stiprintuvo pusle.Jeigu stabdziai blokuojasi,cia jos kalte.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

mano

radau problema,abs sistemoj 1 kontaktas nusviles,stabdziai veigdavo puikei,tik abs sistema nesuveigdavo,tai va kame problema buvo. ir tik karta prilipo,kad net nenorejo judet,bet uzgesinau ir uzkuriau ir vel viskas buvo gerai. vazinejau 2 metus taip,bet tik retkarciais jausdavosi,kad masina silpniau trauke,bet davus per gazo pedala gerai ir vel viskas lyg gerai pasidarydavo. pakeiciau abs pompa,tai auto kaip pukas skriejaB)

ruzikas

patarkit,kur ir kokios firmos geriau pirkt stabdziu diskus?

AVENSIS D4D CHIP

ruzikas

a kur pigiau?i kokia kaina reikia atkreipti demesi?

Avensius

Ruzikai, parašyk automobilio kėbulo Nr. pažiūrėsiu ką galėsiu pasiūlyti :)

ruzikas