R18 ratai

Pradėjo capris, Kovas 01, 2012, 17:33:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

capris

Arteja pavasaris ruosiosi pirkti 18 ratus, ar kas nors is forumieciu vazineja su 18 ratais? Ir kaip atsiliepimai?B)

AVENSIS D4D CHIP

kabins posparni priekini kaires puses uz posparnio groteliu,jau 17 kabina

Gincius

215/45 R17 tikrai nekabina. Su tokiomis Aveęnsis II leido iš gamyklos. Girdėjau nusiskundimų, kad kabina 225/55 R17.
[mail][/mail]

capris

tai turejote uzsideje? ir kliuna uz groteliu ten tu kur interkulerio ausinimo yra?

AVENSIS D4D CHIP

uzsidejes 215/50r17 nuo faceliftinio avensio padangas,nes su 45 auksciu krato tai kliuna uz groteliu posparnio,bet pririsus su pavalkeliu posparni ir ji itempus viskas ok,bet pas mane nera ten interkulerio,kaip butu su interkuleriu neaisku:)

dainilandija

o kaip face liftiniam 225/45 17?

dtinas

na pas mane ne avensis, bet verso, tai vasariniai ratai r18 225/40 laisvai telpa.

capris

Citatadtinas parašė:
na pas mane ne avensis, bet verso, tai vasariniai ratai r18 225/40 laisvai telpa.

Na as ir galvoju kad tilpt turetu, pasiziurejau youtube tai ten su 19 ratais vazinejasi. Negi ant Avensio taip niekas ir neturi 18 ratu? nes man su 16 ziema tai nieko nesakau bet vasara, masina didele o ratai mazi tai kaip kartingas atrodo:D

AVENSIS D4D CHIP

tai jau su 17 kaip kartingas neatrodo:D

dainilandija

o tiktu jei standartas 215/50 R17 vasarai 225/45 R17 ?

mega

airis

225x45 R17 niekas nieko neliecia facelift'iniam, manau galima drasiai detis

capris

Na nepabandes nesuzinosiu, teks uzsimesti ir pravaziuoti, jei netiks tai 17 Ziuresiu, bet manau kad tiks nes seip vietos tai ten yra.

xaudrius

Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

dainilandija

ok bandysiu pavasari montuoti.