Kapoto laikiklio fiksatorius

Pradėjo Viktoras777, Gruodis 10, 2013, 12:23:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

sinkleris

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Gruodis 19, 2013, 08:42:00 AM
As ir mastau kazka tokio, nupirkt kad ir kitoki, pritaikyti ji  ir ramybe bus kaip sakai 10m :) 
Beje virbantej tas laikiklis kainuoja 0,47lt  minimalus uzsakymas 50vnt

Kokioj Tanagroj užmesk akį, Ukmergės g. parduotuvėj, kai buvau tai ten didžiulis stendas viskokių plasmasiukų, tik dėl konkrečiai tokio laikiklio neatkreipiau dėmesio.

Vladas55

Sutepk ateiti tos plastmases lisda kur isistato variklio dangcio laikiklis tirstu tepalu,tada lengviau issiima laikiklis ir niekada nesulus.As isiminedamas dar prilaikau plastmase su pirstu.Gerai pagalvojus galima ir paciam pasidaryt laikikli.

Vladas55

As kai pirkau automobili pas mane nebuvo farkopo galo kuris prisirakina su raktu,paprasiau Gariunuose kurie varineja masinas jie man atveze.Jeigu taip nori originalo pabandyk kreiptis kas varineja masinas gal atves.As abejoju ar gausi parduotuvese.

Bemsas

Farkopo pas tave nebuvo, nes jau kazkas paprase farkopo tu, "kurie varineja masinas" :D

Viktoras777

Parduotuvese galima rasti pas atstovus toyotos, bet kaina pas juos 68lt sito plastmasiuko. Dar radau kur galima uzsisakyti internetu, http://www.emyratudalys.lt/lt/paieska  pas juos siek tiek pigiau, 40lt ji kainuoja, (galima surasti detale pagal jos koda) aisku dar siuntimas koks 10lt. visumoj koks 50lt gaunas.

Vladas55

Farkopas matyt liko Vokietijoi nes juo nesinaudojo isitikines,nuemiau plastmasini kamsti kur uzsidaro ertme ant jo gamykliniai dazai,farkopas ne karto nedetas,matyt Vokietijoi pasidejo kazkur taip ir liko,nes jis nemazai sveria.Parduotuveje jis kainuoja 550lt.,as sumokejau 300lt. uz nauja.

Tuziukas

Na gal kas rado kur nebrangei nusipirkti sy plasmasiuka?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Viktoras777

Virbantej neturi:) geriausia pigiausia ieskot lauzyne, keli eurai kainuos,bet sunku rasti... o jei nauja pirkti, tik atstovas teturi. kaina 20 euru uz plastmasiuka.....