Avensis - kur remontuoti po avarijos

Pradėjo tasdomas, Spalis 10, 2011, 15:02:27 PM

« ankstesnis - sekantis »

kalava

Citatammersass parašė:
Reiktu susizinot kiek kainuotu remontas ir kiek draudimas ismoketu, o tada sprendi ar pas juos darai ar pinigus pasiimi.

ka zinau, draudimo servise paprasciau. Man pagal kasko reikejo galini sparna ir dureles padazyti bei priekini stikla pakeist. Tai nuvariau i autotoja, uz dazyma 1000 lt israse, uz stikla 1500 lt. Fransize 300 lt. Tai ka zinau as pinigais draudimas but tiek daves, o dabar man sukt galvis nereikejo - pasiemiau, nei ieskot, lakstyt, laika gaist rekejo. Patogu
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Markelo

Nuvaziuosiu i mmersass pasiulyta servisa - blogiau juk nebus.. Paziuresiu ka jie pasakys, o tada vaziuosiu i draudima..
Toyota Avensis 2001 D4D | 81 kW | Mėlyna

Markelo

Dekui bladas, buvau rades sia tema.

horn

Pirma draudimas tegul suskaičiuoja, tik savo banko sąskaitos nepalik! iki to momento, kol ekspertų išvados nenuvežei draudimui. Nuvažiuok pas nepriklausomus ekspertus, suskaičiuos žalą ne vieną tūkstantį, galėsi bet kuriam servise susiremontuot. Mano pvz. 1. draudimas davė 200, ekspertai 800;
2. draudimas 1150lt, ekspertai-5000lt;
3. draudimas 1500lt, ekspertai 3500lt;
4. draudimas 600, ekspertai 1000.
Kiek ekspertai suskaičiuoja, litas į litą būna pervesta. Darykit išvadas :)

Markelo

Apsilankiau siandien mmersass pasiulytam  servise, pasake kiek kainuotu darbai.. sparnas + kapotas grubiai 700lt , apie bamperi nieko negalejo pasakyti, sako reikia ieskoti, tik akcentavo, kad garantuotai nepaskaiciuos viso bamperio.. Nuvaziavau i draudima, banko saskaitos nr nepalikau.. Isejo vertintojas ir parodziau viska. dar pasakiau, kad man per ta avarija pramuse kondicionieriaus slangeli, per kuri visas freonas isbego (sito i lapa neuzrase, nes jis nemate tos skyles, sakau ji matosi is apacios) tai atsakymas buvo toks: kai nuvarysi i servisa , meistrai pasakys ka dar reikia taisyt ir jie atsiuns mums nuotraukas, padarys darbus, o mes zala atlyginsim.. Cia kalba ejo apie tuos servisus kur yra draudimo sarase. Sarasas servisu kurie bendradarbiauja su BTA draudimu yra cia: http://imageshack.us/photo/my-images/688/image0006h.jpg/

Toliau seke klausimas ar imsiu pinigus ar taisysiu kur jei rekomenduoja, sake skaiciuotu be PVM, is jo kalbos supratau, kad daug nepriskaiciuos.. sako nebent turi koki gera drauga garazini kuris tau viska padarys..Plius paskaiciavimas kaip jis sake trunka iki 3 darbo dienu.. Galiu dar apsispresti ar verta man pas juos tvarkyt ar duot paskaiciuot.. Ant lapo surase: priekinis bamperis - keitimas (sitas man labai gerai, nes pasirodo, kad kazkas per savaitgali nuslifavo vairuotojo puse bamperio..)
Kapotas - remontas, dazymas.
Sparnas - remontas, dazymas.
Priekines automobilio dalies - remontas, dazymas.
Kazkaip nesitiki, kad man daug jie paskaiciuotu, o as is to uzdirbciau, tuo labiau, kad to nesiekiu, nera ten daug tu nuostoliu ant masinos kaip, kad atrodo, ir neverta manau kreiptis i nepriklausomus ekspertus ir moket jiems.. Plius darydamas ju siulomam servise susitvarkysiu ir kondicionieriaus slanga.. Uzvaziavau i pirmaji sarase esanti servisa "Autovisata", jie net siandien galejo priimti mane, kai pasakiau jog draudiminis tai labai apsidziauge.. Pasakiau, kad ten man dar kondicionieriaus slanga ir gal kitu bedu yra, tai jie net apsidziauge, sako darysim foto ir siusim draudimui.. Manau reiktu paklausyt jusu kolegos.. Nes didzioji dalis pasisaket uz remonta draudimo siulomam servise, o ir laiko atzvilgiu viskas bus greiciau.. Na bet nakti apsisprendimui dar turiu :D Gal yra kokiu blogu, geru atsiliepimu, rekomendaciju is tu servisu kurie yra sarase? Ačiū dar karta visiems, kas patariat ir kas perskaitysit sia ilga mano istorija.. :D

mmersass

As jau trecia masina varau taisyt i Autovisata nusiskundimu neturiu, bet brolis vare pas juos dazyt stogo, tai po ju reikejo visa masina poliruot, nes visa buvo apsinesusi dulkemis nuo slifavimo, o jos sunkiai nusivale net poliruojant, tai tiek :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

AVENSIS D4D CHIP

CitataMarkelo parašė:
Apsilankiau siandien mmersass pasiulytam  servise, pasake kiek kainuotu darbai.. sparnas + kapotas grubiai 700lt , apie bamperi nieko negalejo pasakyti, sako reikia ieskoti, tik akcentavo, kad garantuotai nepaskaiciuos viso bamperio.. Nuvaziavau i draudima, banko saskaitos nr nepalikau.. Isejo vertintojas ir parodziau viska. dar pasakiau, kad man per ta avarija pramuse kondicionieriaus slangeli, per kuri visas freonas isbego (sito i lapa neuzrase, nes jis nemate tos skyles, sakau ji matosi is apacios) tai atsakymas buvo toks: kai nuvarysi i servisa , meistrai pasakys ka dar reikia taisyt ir jie atsiuns mums nuotraukas, padarys darbus, o mes zala atlyginsim.. Cia kalba ejo apie tuos servisus kur yra draudimo sarase. Sarasas servisu kurie bendradarbiauja su BTA draudimu yra cia: http://imageshack.us/photo/my-images/688/image0006h.jpg/

Toliau seke klausimas ar imsiu pinigus ar taisysiu kur jei rekomenduoja, sake skaiciuotu be PVM, is jo kalbos supratau, kad daug nepriskaiciuos.. sako nebent turi koki gera drauga garazini kuris tau viska padarys..Plius paskaiciavimas kaip jis sake trunka iki 3 darbo dienu.. Galiu dar apsispresti ar verta man pas juos tvarkyt ar duot paskaiciuot.. Ant lapo surase: priekinis bamperis - keitimas (sitas man labai gerai, nes pasirodo, kad kazkas per savaitgali nuslifavo vairuotojo puse bamperio..)
Kapotas - remontas, dazymas.
Sparnas - remontas, dazymas.
Priekines automobilio dalies - remontas, dazymas.
Kazkaip nesitiki, kad man daug jie paskaiciuotu, o as is to uzdirbciau, tuo labiau, kad to nesiekiu, nera ten daug tu nuostoliu ant masinos kaip, kad atrodo, ir neverta manau kreiptis i nepriklausomus ekspertus ir moket jiems.. Plius darydamas ju siulomam servise susitvarkysiu ir kondicionieriaus slanga.. Uzvaziavau i pirmaji sarase esanti servisa "Autovisata", jie net siandien galejo priimti mane, kai pasakiau jog draudiminis tai labai apsidziauge.. Pasakiau, kad ten man dar kondicionieriaus slanga ir gal kitu bedu yra, tai jie net apsidziauge, sako darysim foto ir siusim draudimui.. Manau reiktu paklausyt jusu kolegos.. Nes didzioji dalis pasisaket uz remonta draudimo siulomam servise, o ir laiko atzvilgiu viskas bus greiciau.. Na bet nakti apsisprendimui dar turiu :D Gal yra kokiu blogu, geru atsiliepimu, rekomendaciju is tu servisu kurie yra sarase? Ačiū dar karta visiems, kas patariat ir kas perskaitysit sia ilga mano istorija.. :D
jeigu imt is sio saraso tai teko dazyti NEMTOJE savo auto,draugas tvarkesi savaji bmw tai draudimas nemazai pinigu tai jie dar jam papildomai padazinejo kur paprase uz tuos draudimo pinigus;)

kaktusas

Na iš šio sąrašo tik autovisatoj esu buvęs, tai daugiau ten nesiruošiu kojos kelt... (tiesa, buvau ten ne dėl dažymo darbų, o kaladėlės, diržai..)

mmersass

Citatakaktusas parašė:
Na iš šio sąrašo tik autovisatoj esu buvęs, tai daugiau ten nesiruošiu kojos kelt... (tiesa, buvau ten ne dėl dažymo darbų, o kaladėlės, diržai..)
kokie buvo nusiskundimai?
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

kaktusas

Citatammersass parašė:
kokie buvo nusiskundimai?
Kažkur buvo tema, ir rašiau...šiaip jau 1,5 metų praėjo, gal ir meistrai pasikeitė ir normaliai dirba, bet ant savo auto netikrinsiu :)
Absoliučiai visko neatsimenu, pagrindinis dalykas tai kad generatoriaus diržą visai ne tokį uždėjo, per storą, jis kažkaip prasilaikė ant škivo savaitę ir po to vieną gražų vakarą bevažiuojant LV miškais nulėkę diržas...tai šitą geriausiai atsimenu :) Kai man po to parodė - tikrai sunku suprast kaip tokį galima buvo uždėt. Tiesa, po to jie "išpirkinėjo" savo kaltę :) labai nesiginčijo, bet visgi.. smagu tai man buvo.  Stabdžių diskus įkišo ne tuos kuriuos tarėmės, tik kaina liko geresnių, neilgai pavažinėjau jais... a dar tepalus keičiau tai ir kažkas buvo..berods filtras leido. Tai va :) Viskas nesekėsi ką dariau tam servise.