LIPDUKAS gale

Pradėjo trolyno, Sausis 30, 2009, 04:09:40 AM

« ankstesnis - sekantis »

trolyno

Sveiki, ka reiskia lipduka ant bagazones dangcio, rutuliukas ir 4spinduliai pavaizduodi, man regis, tai kaip ir saule yra. Tai as speju, kad tai reiskia ;);)šaly, kurioje pateka saulė?
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

mind

Tai reiškia - SAULËS LINIJA-turtingiausia modifikacija

Dar yra mėnulio ir žemės
Linea Terra
 Linea Sol
 Linea Luna
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

FUX

bet po facelifto nebeliko situ zenkliuku
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

martynas

kiek zinau faceliftas nuo 2000 08 men pas  mane kaip ier faceliftas 2000 11 men.(buferis skiriasi zenkliukas ant groteliu faros nebe juodos, galiniai zibintai skiriasi ir vvti variklis nezinau ar dar kas pasikeite, gal salone kokios smulkmenos) bet lipdukas buvo

NNZ

na viduij radijas jau orginalus per visą skydelį ir nuo vairo valdomas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

trolyno

o kuom tas turtingumas pasireiskia. Toyota , kaip toyota, o kazin, kaip ju kebulai, kartais ne cinkuoti? UPS, jei klausimas durnas :)

mind

Kiek žinau, tai vairas odinid, langai niaukti(galiniai), o dar kiek nežinau

Gytyto

O as ir galvojau kam ten tas lipdukas :D vo taippat daba zinosiu :) ir yra kaip sakai mind galiniai niaukti, vairas ir pavaru svirtis odiniai :) Pasrodo tikrai masinyte turtinga :D

trolyno

e,e,e,eeee, kruta avensis turiu, :)
nors tikrai labai faina masinke.

trolyno

o kaip del kebulo, ar sis yra cinkuotas

kaktusas

Kėbulas geras nekirmyja sparčiai :)

trolyno

ACIU , NURAMINAI :p , O KIRMINAI GAL BUNA BE DANTU

zil130

Kiek žinau yra linea Terra ir linea Sol.
Tei va. Linea sol priekinės grotelės nikeliuotos (blizgios) durų rankenėlės automobilio splvos, kondicionierius, visi el. langai, medis ant paneles, vairas odinis, nu ir veidrodeliuose gal elektros pilna (šildo, kraiposi ) priešrukiniai žibintai.

mind

Citatazil130 parašė:
Kiek žinau yra linea Terra ir linea Sol.
Tei va. Linea sol priekinės grotelės nikeliuotos (blizgios) durų rankenėlės automobilio splvos, kondicionierius, visi el. langai, medis ant paneles, vairas odinis, nu ir veidrodeliuose gal elektros pilna (šildo, kraiposi ) priešrukiniai žibintai.

Pas mane sol, bet kondišino nėra, veidrodžiai kraiposi, bet nešildomi, visa kita, kas išvardinta- yra

Smac

Pas mane zenklu ner, bet jauciu irgi Sol, kondishke yra, langai, medis dar ant vairo biski... Siaip veidrodeliai irgi ne sildomi... odinis salonas, bet sedines nesildomi...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)