Perku toyota corolla 2007m. vvt-i 1,6, 81kw. Prašau patarimų

Pradėjo Agne, Kovas 01, 2012, 18:08:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

ernesta

Sveiki, aš ta Toyota irgi buvau susidomėjus, bet veltui, visa surudijus, o pavarų svirtis nusitrynus labiau nei 120 tūks.km turėtų būti.

sinkleris

Citata iš: ernesta Įrašytas Sausis 25, 2018, 16:21:42 PM
Sveiki, aš ta Toyota irgi buvau susidomėjus, bet veltui, visa surudijus, o pavarų svirtis nusitrynus labiau nei 120 tūks.km turėtų būti.

Sakiau, 8 metai po Lietuviškas druskas tai jau daug, max iki 5 metų po to nori ar nenori rūdys pradeda lysti.

ernesta

Kas juokingiausia, kad paskambinus į Auresą jie sakė, kad mašina atrodo kaip nauja, jokių defektų. Nu va ir pasitikėk tu atrodo ,,autorizuotu'' pardavėju.

Limonas

papildomai reiktu kelis irodymus nusiusti Toyotos atstovams, kad auresa papildomai dar viena baklazana gautu
Ko negali pinigai, gali dideli pinigai

slashas

Citata iš: ernesta Įrašytas Sausis 25, 2018, 17:12:12 PM
Kas juokingiausia, kad paskambinus į Auresą jie sakė, kad mašina atrodo kaip nauja, jokių defektų. Nu va ir pasitikėk tu atrodo ,,autorizuotu'' pardavėju.
O ką aš sakiau, panašu atvejį net su molleriu turėjęs, tad dyleris šiais laikais jau ne garantas ;)

ernesta

Ką manot apie šitą automobilį? https://autoplius.lt/skelbimai/toyota-corolla-1-4-l-hecbekas-2006-benzinas-6506463.html Iš nuotraukų atrodo neblogas.

Egis_

Citata iš: ernesta Įrašytas Sausis 25, 2018, 20:12:08 PM
Ką manot apie šitą automobilį? https://autoplius.lt/skelbimai/toyota-corolla-1-4-l-hecbekas-2006-benzinas-6506463.html Iš nuotraukų atrodo neblogas, tik tiek, kad nėra ridos.
atrodo graziai, manau techniskai taip pat viskas turetu buti gerai, nes sie automobiliai neturejo praktiskai jokiu specifiniu problemu. Aisku daug kas sakys, kad motoro ieskok 1,6L....

sinkleris

Atrodo labai tvarkinga, visapusiškai, jei iš tikrųjų taip yra ir realybėj, tai į metus nežiūrėčiau ir imčiau.

ketvirtasis

Citata iš: sinkleris Įrašytas Sausis 25, 2018, 22:56:46 PM
Atrodo labai tvarkinga, visapusiškai, jei iš tikrųjų taip yra ir realybėj, tai į metus nežiūrėčiau ir imčiau.
Šita atrodė super palyginus su Korola
https://www.youtube.com/watch?v=9r0Eeo5_L8k
bet realybė visai kita. Nesinori tikėttis kad auto 2006 metų atrodo geriau nei salone, čia reiktų dėti pliusą meistrams kad gerai paruošė pardavimui.
P.S. verta pasižiūrėti rimčiau su suprantančiu žmogumi ir "imti" jei tikrai tokia ideali.

ernesta

Tai taip, be nusimanančio žmogaus ir auto patikrinimo servise net neplanuoju pirkti, nes kitaip gali nusipirkti ir nespėti grįžti namo, nes pabirsi dalim :D

Artūras Alytus

Na va tau realybe. Nemaniau kad taip gali buti. Skambinus jo sake idealu , nera rudziu. Praejo noras ir kito automobilio. o dar galvojau nu tebunie pavaziuosiu su autiku ;) ir apziuresiu, tai gerai kad nevaziavau. Taip, gerai pagalvojus ir gudriai nuotraukos daryta. Tokiu kampu kad nieko nesimato. Dekui visiems.

slashas

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Sausis 26, 2018, 11:29:20 AM
Na va tau realybe. Nemaniau kad taip gali buti. Skambinus jo sake idealu , nera rudziu. Praejo noras ir kito automobilio. o dar galvojau nu tebunie pavaziuosiu su autiku ;) ir apziuresiu, tai gerai kad nevaziavau. Taip, gerai pagalvojus ir gudriai nuotraukos daryta. Tokiu kampu kad nieko nesimato. Dekui visiems.
Įtariu savi, savų auto bando prakišti.

Venza

Koks skirtumas ar savu ar ne ten masinos.Pinigai nekvepia  ;) .Jie ne labdaros organizacija ir jiems reikia uzdirbt.Pardavineja klientu,perkanciu is ju naujas masinas automobilius ir ima komiso pagrindais pardavinet.O kodel gi ne?Atsakomybes minimum,o uzdirbt is to 20% visiskai smagu.
Mano vienas draugas pardavinejo masina virs menesio uz 9000eur ir nei vieno skambucio.Pastate i autocentro aikstele,tai per pirma diena trys klientai vos nesusimuse! Nupirko uz 12000eur.
Taip,kad sekmes naudojantis autocentru paslaugomis  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Viskas gerai išskyrus tai, kad parduoda puvėką ir sako viskas Ok, aš jiems tokį atrašyčiau atvaravęs 150km, kad turbūt tektų jiems už kurą sumokėti, kokio velnio slepia tada?

Bemsas

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 26, 2018, 21:05:10 PM
Viskas gerai išskyrus tai, kad parduoda puvėką ir sako viskas Ok, aš jiems tokį atrašyčiau atvaravęs 150km, kad turbūt tektų jiems už kurą sumokėti, kokio velnio slepia tada?

O ka tu pamatysi, jei slenkstis nudazytas bus? Nemanau, kad dabar pardavineja su surudijusiu slenksciu.