D-cat diagnostika

Pradėjo MnDs, Kovas 10, 2012, 22:50:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

MnDs

Sveiki, kas galetu atlikti pilna diagnostika Kaune, ar zinot kas atlieka? kazkodel didokos kuro sanaudos. ar tik nebus koks lemda zondas, beto autostradoj pastebejau kazkuri momenta taip kas 5s ismesdavo dumu kamuoli, ar tik nebus jau ir su dpf filtru kas nors? :)

Bemsas

Kokios dabar sanaudos? D-CAT yr turi valgyti daugiau. O del dumu kamolio, tai gal regeneracija DPF vyksta?

MnDs

del regeneracijos gali buti, bet nuvaziavau 500km is kuriu ~350km lygiam kelyje, tj vidutines isejo 8l/100km, normalu cia? ir kas kart po kokiu ~500km atsukus antifrizo dangteli yra geltonos koses, kas cia galetu buti?

Bemsas

Tarpine galvos reikia ziureti, gali buti pramusta, del to i antifrize yra geltona kose. O sanaudos kaip ir normalios.

tom_cat

Man sąnaudos ~10 mieste gaunas - normalu? O būna, kad DPF regenruoti pradeda ir vidury miesto, tai nekoks vaizdas. Kaip daznai ta regeneracija vyskta ir kada reikia susirūpinti dėl filtro valymo?

S_Kulikauskas

Na as kaskur buvau rades, kad apytiksliai kas 500-1000Km, bet mane isškvailino ir dabar bijau sakyti. O dėl filtro valymo tai reikia susirupinti kai regeneracija jau nebevyksta :) .

tom_cat

hmm. pas mane kažkur kartą per 100km gaunas, gal ir dažniau.
Gal čia jau kitur bėda :(

dtinas

kaip Kulikauskas rase panasiai ir vyksta :) Ir jei vyksta, tai nesukt galvos per daug. Jei nori ramybes, tai nuvarai pas dileri ir paziures, gal programa atnaujinti reikia. Man per salcius pradejo daug dumyti, regeneracija vykdavo kiekviena diena. Perrase programa - svaru, tik retkarciau isspjauna duma ir viskas.

siigiis

o jum daznai ta duma spjaudo? as kad ir kaip stengciaus vaziuot niekaip man nepavyksta. tiesa pries daugiau nei pusmeti buvo padare ta regeneracija tokviloj. pravaziavau apie 10000-15000 km. bet ir vaziuodamas i vilniu kelis kartus bandziau vaziuot kokia 30-40 km ketvirtu begiu laikant apie 3000 apsuku bet nemaciau kad kas vyktu.

S_Kulikauskas

Patikek, kai uzsikis suprasi kad uzsikiso :) ir iskart rasysi "Dingo trauka". O dabar tik dziaugtis turetum, kad net nepastebi regeneracijos :) . Auto turbut nedauk beges ;) .

siigiis

tai jau man jis buvo uzsikises del uzsikimsusio penkto pukstuko. tada pakeitem nuo nedaug pravaziavusio avensio  lyg katalizatoriu. tokviloj sake kad jo bukle buvo tikrai gera ir dar jie papildomai padare regeneracija. kadangi jau turejau tokia beda tai ir baisu ar ta regeneracija turi daznai vykti ar ne.

S_Kulikauskas

Manau kad Tokvila tau naudojantis proga ir kompa atnaujino. Tai rezultate pastave vaizdelis turetu buti toks kaip Dtinas aprase 8-oje zinuteje.