vanduo bagažinėje

Pradėjo DARIUSKR, Kovas 06, 2012, 19:46:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

DARIUSKR

Manau, kad tai tik atmazas. Pas mane kilimelis su siokiu tokiu borteliu ir laikas nuo laiko as ispilu vandenį.

Sonixas

vanduo bagazineje atsiranda del groteliu gale kur stovi po bamperiu ventiliacijos.ju tarpine suplysta isimk pastatyk ant hermetiko ir nebus vandens bagazineje
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

DARIUSKR

CitataSonixas parašė:
vanduo bagazineje atsiranda del groteliu gale kur stovi po bamperiu ventiliacijos.ju tarpine suplysta isimk pastatyk ant hermetiko ir nebus vandens bagazineje

Tai toyota turetu ta sutvarkyti nemokamai. Gal zinai kaip yra del priekiniu zibintu apipurskimo sako buvo atsaukimas, bet autotoja nekviete i servisa. gal rasyti i TOYOTA BALTIC A/S?

mind

CitataSonixas parašė:

Netiesa- išbandyta, nepadeda, vanduo vis tiek kaupiasi, dažniausiai po mašinos plovimų ir/arba/gal po lietaus. :(
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

audriukas777

buvau nuluper virsutines juostas ir silikono aptepes, groteles irgi uzsandarinau. vis tiek renkasi. liko faros galinės.

dainilandija

Sprendimu kaip suprantu vis dar nera?

Artūras Alytus

Izoliavau silikonu visas faras ir bamperį perėjau silikonu. Bent jau ryškiai sumažėjo kiekis vandens. Gerai palijus, keli lašai.

mind

Neisijauskit, cia kalba apie Auris.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

S_Kulikauskas

Na ne... Antri metai laukiu kada pasmane bagazineje pasirodys vanduo, nu bet vis dar nera. Tai nezinau ar cia tikrai Aurisai tokia beda turi, ar cia daugiau pavieniai atvejiai.

gytis13

Man forde tai buvo prapuvus galinio rato arka ir važiuojant į bagažinės vidurį vandens pritaškydavo. Ir buvo gudriai prapuvus, taip kad lengvai nepastebėsi. Iš pradžių irgi galvojau kad pralyja.

trulikas

turėjau aurį, kuriame bagažinėj ir po galinėm sėdynėm kaupėsi vanduo. į saloną patekdavo per galinį žibintą. o kilimai labai bjaurūs šituo atžvilgiu. baisiai ilgai džiūna, nors džiovini su pramoniniais džiovintuvais...
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

raliuba

Girdėjau, kad drėgmės atvejais padeda plėvelės izoliacija, kad ir tos kur šiltinamiams naudojama. Tiesa, pati nebandžiau.

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MindaugasB

Mano Auris pro abu galinius zibintus vandeni leidzia i bagazine. Dabar kampuose ledas. Ana rudeni taip nebuvo dar. Kai atsils, reikes dziovinti ir tvarkyti. Pranesiu kaip kas buvo tvarkyta pavasari :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

bladas

Per Discovery laidą Wheeler Dealers rodė būdą, kaip surasti, pro kur į saloną patenka vanduo - išsinuomavo kažkokį specialų dūmų gamybos aparatą, įdėjo jį į uždarytos mašinos saloną, ir aiškiai pasimatė nesandarumas, pro kur išeina dūmai